Vasilhs18 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 i) Το ποσό που διαθέτουμε: 600 το πολυ ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : Gaming iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Οχι iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Ναι, οσο το δυνατον μεγαλυτερη. v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ναι αλλα ειναι δευτερευοντα και δεν θελω να μου κοψουν απο το hardware. vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν εχω ιδιαιτερη προτιμηση, η συναρμολογηση θα ανατεθει ειτε απο εμενα ειτε απο καποιον αλλο (πχ το μαγαζι που θα τα αγορασουμε). vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Κατα προτιμηση απο το καταστημα. viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Οχι, θα περασω μονος μου. ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? Ισως να γινουν αναβαθμισεις αν κριθει αναγκαιο, μαλλον οχι για διπλες καρτες γραφικων ομως. x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) Ισως αν χρειαστει αλλα σε μικρο μεγεθος. xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? Ισως ναι αν κριθει αναγκαιο ωστε να τρεξουν καποια παιχνιδια.
Xristaras12 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 φίλε μου με 450€(150€ πες για την οθόνη)gaming σύστημα της προκοπής δεν φτιάχνεις. Αν θες ανέβασε το ποσό λίγο παραπάνω.
rowain Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ερώτηση xii) της φόρμας. Απάντα και σε αυτή αν μπορείς
giorgosathens Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Απο e-shop: Και οθόνη: http://www.e-shop.gr/philips-234e5qhsb-23-led-ah-ips-monitor-full-hd-black-p-PER.156883 Σύνολο: 606,39 €
Xristaras12 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 ναι οκ με την παραπάνω σύνθεση όμως σοβαρό gaming δεν κάνεις. Εκτός κ αν ο φίλος μας θέλει κανενα LOL κλπ. Μέχρι εκεί κάτι θα γίνει.
giorgosathens Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Να μας πει και ο φίλος τι gaming εννοεί
Vasilhs18 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Gaming εννοω να παίζει μεχρι και call of duty ghost χωρις να κολαει και να μου σπαει τα νευρα..!!
kaliakman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Για να παίζεις Ghosts θα χρειαστείς και μια καλούτσικη κάρτα γραφικών...Να δω πως θα τα χωρέσεις μαζί και με οθόνη
Millennium Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Άμα θέλει ξεχωριστή κάρτα πάει σε 750Κ,860Κ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα