Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας οταν αγορασω εναν καινούργιο φορητό υπολογιστή ποια προγράμματα είναι απαραίτητα να εγκαταστήσω απο Antivirus, cleaner, players, burners, converters. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ψάξε γι' αρχή στο ninite.com, έχει πολλά που μπορεί να χρειαστείς, επιλέγεις όσα θες και σου φτιάχνει έναν installer που τα εγκαθιστά αυτόματα χωρίς να εγκαθιστά toolbars και άλλα διαφημιστικά.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ αλλα ποια ειναι τα καλύτερα για ασφαλή κι υγιή φορητό υπολογιστή χωρις να εχω ιούς κολλήματα η απροσδόκητα σφάλματα στον υπολογιστή μου??

Δημοσ.

Φίλε avaton η σωστή απάντηση στο ερώτημα σου είναι «ο ίδιος ο χρήστης». Και το καλύτερο αμάξι (παράδειγμα) να πάρεις με δεκάδες τεχνολογίές ασφάλειας, άμα ο οδηγός δεν είναι έμπειρός,  φλερτάρει συνεχώς με το δέντρο ή τον τοίχο. Το καλό με τους υπολογιστές ειναι οτι «το δέντρο» είναι μόνο λειτουργικό/data τα οποία αν έχεις σε backups, θα είναι μικρή η ζημιά. 

on topic και πέρα από «τον χρήστη»:

• Χρειάζεσαι ένα καλό antivurs
  • Να περνάς τα updates των προγραμμάτων
  • spybot search destroy εκδοση 1.6 για την ανοσοποίηση
  • Κ9 web protection με ενεργά τα φίλτρα για malware/spyware
Δημοσ.

Κι ποιο Antivirus/Anti-spyware με προτεινεις να εγκαταστήσω (free ή από torrent) ???

Μόνος σου επιβεβαιώνεις τα λεγόμενα μου, οτι η ασφάλεια ξεκινά και βασίζεται στον χρήστη. Δεν σε μαλώνω, ειναι προφανώς θέμα εμπειρίας. 

Antivirus πάντα απο επισημη πηγή, οχι torrent/warez. Tο χειρότερο δωρεάν ειναι καλύτερο από ένα «δανεισμένο και σπασμένο με crack».

Μια πολύ ωραία συζήτηση για antivirus θα βρεις στο παρακάτω Link

http://www.insomnia.gr/topic/498426-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF-antivirus-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B5/

Δημοσ.

Το SpyBot Search & Destroy είναι antispyware. Το πρόβλημα με τα σπασμένα antivirus είναι ότι πολύ πιθανόν να έχεις πρόβλημα με τα κλειδιά κτλ. Οπότε ξεκίνα κι όποιο σου κάτσει και σου κρατήσει, άσ' το. Εγώ ευτυχώς με το AVG δεν έχω προβλήματα.

Δημοσ.

ccleaner για καθαριστη , panda cloud free για antivirus , spybot (την 1.6.2. εκδοση) για antispyware , vlc media player για ταινιες,βιντεο (γενικα παιζει τα παντα) , οπωσδηποτε flash player , java για το internet , για εγγραφη cd,dvd βαλε cdburnerxp και για converter πες μου τι ακριβως θες να μετατρεψεις

Δημοσ.

βασικα δεν χρειαζεσαι αντιικο αν δεν κατεβαζεις και δεν μπαινεις σε υποπτα site.για cleaner δοκιμασε των windows.για player το bs player η ακομα και vlc.burner δοκιμασε cyberlink.για converter αν θες ολα σε iso δοκιμασε anytoiso.επισης το daemon tools.αν θες πολυ antivirus

δοκιμασε avira free edition 2014.μαζι δοκιμασε malwarebytes και superantispyware.αν θες κατεβασε τις full εκδοσεις απο τον θειο.

Δημοσ.

βασικα δεν χρειαζεσαι αντιικο αν δεν κατεβαζεις και δεν μπαινεις σε υποπτα site.

Παιδιά μη δίνεται τέτοιες συμβουλές σε χρήστες που δεν εχουν ικανοποιητικές γνώσεις. Θα πάρετε κόσμο στο λαιμό σας. 

• Like 5
Δημοσ.

panda ή avira για real time προστασια μιας και ειναι free και top rated, ccleaner για καθημερινο καθαρισμο και malwarebytes (το free μονο) για να κανεις σκαν μια φορα το μηνα. Αυτα απαραιτητως.

Μετα πιο εξειδικευμενα σκανερς, οπως hitman pro, karspersky boot κ.λ.π. που δε χρειαζεσαι για την ωρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...