avaton86 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σας οταν αγορασω εναν καινούργιο φορητό υπολογιστή ποια προγράμματα είναι απαραίτητα να εγκαταστήσω απο Antivirus, cleaner, players, burners, converters. Ευχαριστώ
infin1tyGR Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ψάξε γι' αρχή στο ninite.com, έχει πολλά που μπορεί να χρειαστείς, επιλέγεις όσα θες και σου φτιάχνει έναν installer που τα εγκαθιστά αυτόματα χωρίς να εγκαθιστά toolbars και άλλα διαφημιστικά.
avaton86 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Σας ευχαριστώ αλλα ποια ειναι τα καλύτερα για ασφαλή κι υγιή φορητό υπολογιστή χωρις να εχω ιούς κολλήματα η απροσδόκητα σφάλματα στον υπολογιστή μου??
arc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Φίλε avaton η σωστή απάντηση στο ερώτημα σου είναι «ο ίδιος ο χρήστης». Και το καλύτερο αμάξι (παράδειγμα) να πάρεις με δεκάδες τεχνολογίές ασφάλειας, άμα ο οδηγός δεν είναι έμπειρός, φλερτάρει συνεχώς με το δέντρο ή τον τοίχο. Το καλό με τους υπολογιστές ειναι οτι «το δέντρο» είναι μόνο λειτουργικό/data τα οποία αν έχεις σε backups, θα είναι μικρή η ζημιά. on topic και πέρα από «τον χρήστη»: Χρειάζεσαι ένα καλό antivurs Να περνάς τα updates των προγραμμάτων spybot search destroy εκδοση 1.6 για την ανοσοποίηση Κ9 web protection με ενεργά τα φίλτρα για malware/spyware
avaton86 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Κι ποιο Antivirus/Anti-spyware με προτεινεις να εγκαταστήσω (free ή από torrent) ???
arc Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Κι ποιο Antivirus/Anti-spyware με προτεινεις να εγκαταστήσω (free ή από torrent) ??? Μόνος σου επιβεβαιώνεις τα λεγόμενα μου, οτι η ασφάλεια ξεκινά και βασίζεται στον χρήστη. Δεν σε μαλώνω, ειναι προφανώς θέμα εμπειρίας. Antivirus πάντα απο επισημη πηγή, οχι torrent/warez. Tο χειρότερο δωρεάν ειναι καλύτερο από ένα «δανεισμένο και σπασμένο με crack». Μια πολύ ωραία συζήτηση για antivirus θα βρεις στο παρακάτω Link http://www.insomnia.gr/topic/498426-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF-antivirus-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B5/
vrykolakas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Το SpyBot Search & Destroy είναι antispyware. Το πρόβλημα με τα σπασμένα antivirus είναι ότι πολύ πιθανόν να έχεις πρόβλημα με τα κλειδιά κτλ. Οπότε ξεκίνα κι όποιο σου κάτσει και σου κρατήσει, άσ' το. Εγώ ευτυχώς με το AVG δεν έχω προβλήματα.
iamIcarus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Για Antivirus θα σου πρωτινά μακριά από torrent και cracked versions.Το NOD32 είναι ελαφρύ και γρήγορο. Aν το κατεβάσεις από την επίσημη ιστοσελίδα τους http://www.eset.com
orion1986 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 ccleaner για καθαριστη , panda cloud free για antivirus , spybot (την 1.6.2. εκδοση) για antispyware , vlc media player για ταινιες,βιντεο (γενικα παιζει τα παντα) , οπωσδηποτε flash player , java για το internet , για εγγραφη cd,dvd βαλε cdburnerxp και για converter πες μου τι ακριβως θες να μετατρεψεις
Gigamestin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 βασικα δεν χρειαζεσαι αντιικο αν δεν κατεβαζεις και δεν μπαινεις σε υποπτα site.για cleaner δοκιμασε των windows.για player το bs player η ακομα και vlc.burner δοκιμασε cyberlink.για converter αν θες ολα σε iso δοκιμασε anytoiso.επισης το daemon tools.αν θες πολυ antivirus δοκιμασε avira free edition 2014.μαζι δοκιμασε malwarebytes και superantispyware.αν θες κατεβασε τις full εκδοσεις απο τον θειο.
arc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 βασικα δεν χρειαζεσαι αντιικο αν δεν κατεβαζεις και δεν μπαινεις σε υποπτα site. Παιδιά μη δίνεται τέτοιες συμβουλές σε χρήστες που δεν εχουν ικανοποιητικές γνώσεις. Θα πάρετε κόσμο στο λαιμό σας. 5
rfc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 panda ή avira για real time προστασια μιας και ειναι free και top rated, ccleaner για καθημερινο καθαρισμο και malwarebytes (το free μονο) για να κανεις σκαν μια φορα το μηνα. Αυτα απαραιτητως. Μετα πιο εξειδικευμενα σκανερς, οπως hitman pro, karspersky boot κ.λ.π. που δε χρειαζεσαι για την ωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα