Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Καλησπερα, Αγορασα εναν 512 ssd και εχω ηδη 2 χ 120 που τους χρησιμοποιω σε RAID 0. Θα κανω φορματ και θα χρησιμοποιησω τον καινουριο πλεον για ολα αλλα θα ηθελα να κρατησω και τους αλλους για να αποθηκευω πραγματα. Επειδη κανω edit και εχω μεγαλα αρχεια, (βλεπω μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα) θελω να διατηρησω το raid 0. Μπορω να τους κρατησω σε RAID 0 χωρις να εχουν λειτουργικο? ty
Sakiz105 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Γιατι να μην μπορεις? Λογικα αρκει να τους συνδεσεις και τους τρεις στην σωστη θυρα και να τους βαλεις απο το bios σε raid πριν περασεις παλι λειτουργικο Ισως και να κανω λαθος και να θελει καποια πατεντα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δεν εχω ιδεα και εγω πως και εαν γινεται. Λογικα καποιος θα ξερει να μας πει. thanx
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Εβαλα τον καινουριο σε αλλη σατα και δεν τον βλεπω στα windows. Θελω φορματ τελικα?
EddieObscurant Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Εβαλα τον καινουριο σε αλλη σατα και δεν τον βλεπω στα windows. Θελω φορματ τελικα? πηγαινε διαχειριση δισκων/disk management και λογικα θα θέλει να του δώσεις γραμμα αν τωρα δεν εχει παρτιτιον θα σε ρωτησει πρωτα αν θες mbr/gpt και μετα να κανεις partition και format, αλλα λογικα μόνο γραμμα θα θελει
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Τελεια, το εφτιαξα. Τωρα αναρωτιεμαι εαν γινεται να περασω τα win στον καινουριο και να κρατησω τους αλλους 2 σε raid 0 χωρις λειτουργικο. Γινεται? και αν ναι πως ακριβως το κανω?
EddieObscurant Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Τελεια, το εφτιαξα. Τωρα αναρωτιεμαι εαν γινεται να περασω τα win στον καινουριο και να κρατησω τους αλλους 2 σε raid 0 χωρις λειτουργικο. Γινεται? και αν ναι πως ακριβως το κανω? ναι δεν εχει σχεση , ο,τι σου πε ο sakiz105 παραπανω, το λειτουργικο βλέπει σαν 1 δισκο τον 512gb και σαν 1 το raid0, κανε ό,τι θα κανες οιποιαδηποτε αλλη φορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα