Panos848484 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Πως μπορώ να παίξω diablo 3 στο xbox one σε local coop? Καλησπέρα σας, Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάτι, έχω XBOX ONE και προσπαθώ να παίξω το DIABLO 3 σε local coop. Επιλέγω για μένα να κάνω Sign in με το Avatar που έφτιαξα μέσω του outlook-mail και το δεύτερο άτομο με το οποίο θέλουμε να παίξουμε "διπλό" το βάζω ως guest. Βλέπω όμως έτσι ότι δεν κάνει save και για τους 2 αλλά μόνο για μένα. Προσπάθησα να κάνω και δεύτερο Avatar με το ίδιο email αλλά νομίζω δεν γίνεται. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω? Να φτιάξω και δεύτερο λογαριασμό email για τον δεύτερο παίχτη?
AntiCambeR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Λογικά το save που υπάρχει στον λογαριασμό σου περιλαμβάνει και τον 2ο παίκτη που παίξατε μαζί.Ισως να μην κάνει save γιατί ο 2ος είναι guest.Καλό θα ήταν να μπεί ο 2ος παίκτης με κανονικό λογαριασμό.Αν δεν κρατάει και τότε save είναι θέμα του παιχνιδιού. 1
Delaseras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντος αν θέλεις παρέα να παίζουμε για xboxlive κανε με add Delaseras 1
Panos848484 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Mόλις ολοκλήρωσα το main story σε local coop! Πολύ διασκεδαστικό! Τελικά ήθελε και δεύτερο outlook mail για το save του δεύτερου παίχτη! Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας!
Socratis_g Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 τι λεβελ εφτασες τον παίχτη σου? τορμεντ δυσκολία σου ξεκλείδωσε?
KoGi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μιας και σημερα βγηκε σε προσφορα το Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition στο PS Store, στα €24.50 υπαρχει κανεις που να παιζει ακομα? Εχει ακομη κοσμο το παιχνιδι? Αξιζει λετε σε αυτη την τιμη ? Το ειχα παιξει για λιγο στο PC οταν πρωτοβγηκε αλλα χωρις παρεα το παρατησα.
InspectoR95 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Η τιμη ειναι καλη φιλε. Εγω ειχα παρει το απλο diablo 3 στο ps3. το ειχα λιωσει αλλα το παρατησα.. με το expansion reaper of souls το παιχνιδι αξιζει και με το παραπανω! αλλα ξεκαθαρα οχι σε ps4, αλλα σε υπολογιστη! Το αγορασα χθες και εχω καεί.. εχω παρατησει και ps4 και όλα! Πλεον με το adventure mode και τους seasonal champions δεν χρειαζεται να παιζεις χιλιες χιλιαδες φορες το main story για να "αναβαθμιστεις".. καθε 4-5 μηνες βγαινει καινουρια season με νεα αντικειμενα.. ξεκινας απο το 0 και προχωρας.. πεφτει πολυ ξυλο! εχει ενδιαφερον και το expansion κρατησε πολλους παλιους παικτες της σειρας.. που ολοενα και αυξανονται με την αρχη καθε season! κανε και ενα google search για τυχον αποριες που εχεις, καθως δεν μπορω κι εγω να σε βοηθησω στο επακρον γιατι μολις χθες ξεκινησα.. απλα η διαφορα ειναι οτι για να παιξεις σε pc πρεπει να παρεις και τις 2 εκδοσεις (αν δεν εχεις την πρωτη). Αν τις χρειαζεσαι και τις 2 θα σου βγει χοντρα χοντρα στα 40. Αν εχεις ηδη την πρωτη εκδοση και χρειαζεσαι μονο το expansion θα σου βγει στα 20. Το καλο με την εκδοση του ps4 ειναι οτι με τον δεξιο αναλογικο μοχλο εχεις τη δυνατοτητα να κανεις crawl τον χαρακτηρα σου και οτι η reaper of souls edition περιλαμβανει ηδη την αρχικη.
evomr24 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Diablo III PS4 ρε παιδια βοηθηστε με αν μπορειτε γιατί θα τρελαθω. εχω το Diablo III στο PS4 εδω και 20 μερες περιπου και δεν μπορω να συνδεθω στον server.καθε φορα που το ανοιγω το ιδιο cannot connect to server.please try again later ενω στο xbox 360 που το ειχα εμπαινε κανονικα...ξερει κανεις τι παιζει? κατα τα αλλα δουλευει μια χαρα παντως μονο online δεν μπορω να παιξω
s2117 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Για couch co-op όντας ψιλο-άμπαλοι ( ο ένας εντελώς άμπαλος, ο άλλος το μυρίζει) με τι χαρακτήρες θα προτείνατε να ξεκινήσουμε? Έχω βρει οδηγούς για builds εδώ: http://www.icy-veins.com/d3/wizard-leveling-and-fresh-70-guide-season-9 και λέω να πάρουμε ένα wizard ( ο άμπαλος, για να μην ψοφάει συνέχεια) και έναν crusader ( ο μέτριος). Τι λέτε ? Φαντάζομαι ο ένας από τους 2 θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι crusader/barbarian ?
soik85 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Για couch co-op όντας ψιλο-άμπαλοι ( ο ένας εντελώς άμπαλος, ο άλλος το μυρίζει) με τι χαρακτήρες θα προτείνατε να ξεκινήσουμε? Έχω βρει οδηγούς για builds εδώ: http://www.icy-veins.com/d3/wizard-leveling-and-fresh-70-guide-season-9 και λέω να πάρουμε ένα wizard ( ο άμπαλος, για να μην ψοφάει συνέχεια) και έναν crusader ( ο μέτριος). Τι λέτε ? Φαντάζομαι ο ένας από τους 2 θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι crusader/barbarian ? wd+monk
s2117 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 wd+monk Θενκς Τελικά το τερματίσαμε με wizart+crusader
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα