Προς το περιεχόμενο

Diablo III: Ultimate Evil Edition [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άυριο κυκλοφορεί το Diablo 3 ultimate evil edition για ps3,ps4,xbox360 και xboxone.Εγώ έχω προπαραγγείλει το diablo 3 για το ps3 μέσω του ps store(το blu ray player είναι χαλασμένο)και μόλις είδα ότι το συνολικό μέγεθος του είναι 33 gb έπαθα ένα μικρό σοκ(στο ps4 ακόμη μεγαλύτερο: 62 gb).Επίσης παρατήρησα στο download list ότι υπάρχουν δύο  diablo 3 που ονομαζονται ακριβώς το ίδιο,το ένα έχει μέγεθος 12 GB και το άλλο 21gbΤι ακριβώς συμβαίνει.Άν το εχει προπαραγγείλει κάποιος από το PS store για το ps3 ας μου απαντήσει.Άντε να κατεβάσεις τώρα 33 GB με 2 megabit per second speed.

Δημοσ.

Eγω  παλι δεν ξερω ποια εκδοση να παρω , PS4 ή ΧBONE?

Το βλεπω να το αγοραζω retail ..

Γιατι στο Store του XBOX ΟΝΕ δεν υπαρχει για αγορα..?

Δημοσ.

Eγω  παλι δεν ξερω ποια εκδοση να παρω , PS4 ή ΧBONE?

Το βλεπω να το αγοραζω retail ..

Γιατι στο Store του ΟΝΕ δεν υπαρχει για αγορα..?

Καταρχάς το Xbox one δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ελλάδα και εννοείται πως θα σου πρότεινα να το πάρεις στο ps4.Δεν είχα ποτέ Xbox οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω αν είναι το παιχνίδι διαθεσιμο στο στορ του εξμποξ ουάν,λογικά όμως θα υπαρχει αφού ζούμε πλέον στο 2014 και σχεδόν ολα τα παιχνίδια υπάρχουν και σε ψηφιακή έκδοση.

Δημοσ.

Παντως παλι μας εσκισαν με την τιμη στο ευρωπαικο PSN store ..69,90€  και την ιδια στιγμη 59,99$ στο USA ..

Φιλε μου στο ps3 PS store κάνει μόνο 40 ευρώ και επειδή έκανα game share με ένα φίλο μου,δώσαμε μισά μισά 20 εγώ 20 αυτός,μια χαρά τη βόλεψα.Σου προτείνω να βρεις και εσύ ένα φίλο που θέλει να το παίξει και να δώσετε μόνο 35 ευρώ ο καθένας.

Δημοσ.

αν θελει κανεις να καουμε σε κανα παρτυ στο ps4 ChloequeenGR το psn id μου..το αγωρασα πριν λιγο και εγω retail χαλαλι τα 70 το συγκεκριμενο εχει να προσφερει πολλες ωρες διασκεδασης..

Δημοσ.

To πηρα και εγω  ,το ειχα κανει προπαραγγελια για το ps4 .Πρωτη φορα  που ασχολουμαι με την σειρα, δεν ειχα ξαναπαιξει και  η εντυπωση που εχω ειναι οτι  προκειται για ενα πολυ εθιστικο game  με τεραστιο βαθος  πραγμα πολυ σπανιο σε κονσολα. 

Το θεμα ειναι πως παιζει πολυ καψιμο για να φτασεις σε ενα πολυ καλο επιπεδο απο αποψη gear, crafting level    και δεν εχω τοσο χρονο,επισης δεν υπαρχει και η εναλλακτικη του να αγορασεις gold η' παλαιοτερα του auction house  οπως στα pc poυ σε βοηθαγαν παρα πολυ απο αποψη χρονου και  ατελειωτου grinding .

Δημοσ.

Εγω το περιμενω απο σεβεν μιας και εδωσα κατι διπλα παιχνιδια που ειχα αγια να παρω αυτο.....δεν εχει ακομα να στειλει γμτ...

Δημοσ.

Εγω το πηρα χθε για ps4,σημερα επαιζα ενα 5ωρο ευκολα...αλλα επειδη εχω απο το 2 να παιξω που δεν θυμαμαι καλα καλα δεν ξερω τι γινεται στο online...να αρχιζω να παιζω? ανεβαινω κανενα επιπεδο η παιρνω τιποτα? και παλευουμε μεταξυ μας η ολοι μαζι βοηθαμε τον αλλο?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σαφώς και γίνεται,μπορείς να παίξεις εσύ με ένα φίλο σου στην ίδια κονσόλα μαζί με άλλα δύο άγνωστα άτομα online.

Καλη φαση,σπανιζουν τα games που εχουν αυτην την δυνατοτητα.Ολα τα games που εχω ειναι 1 player.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...