Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα τον δουλεύεις 24/7 στο φούλ δηλαδή; Γιατί αλλιώς ελάχιστο κέρδος θα έχεις.

Κατα κυριο λογο ναι. Το θεμα ειναι το mobo τωρα. Ξερω οτι ετσι στα γενικα ειναι δυσκολα αρα να δωσω 2-3 info

1)1 Graphic Card

2)2 δισκοι , 1dvrw , 1blu-ray

3)8gb DDR3 (2x4)

4)Usb 3.0 θελω 4 (παραπανω δεν με χαλαει ομως οχι λιγοτερες)

5)UEFI BIOS

Με τα φιλτρα που θελω ειναι αυτες

http://www.alza.cz/zakladni-desky-socket-1150/18854473.htm#f&limit=-1/6100&pg=1&pn=1&prod=1284,1378,1518&po=1&par408=408-3824&par411=411-1454&par412=412-1475,412-1474,412-1459,412-1473&par425=425-1511

(Εχω ορισει και ΜΑΧ τιμη. Κανοντας CLICK στο "Od nejlevnějšího" που ειναι διπλα στο αστερι παει ανα τιμη)

Δημοσ.

O S δεν αξίζει τα 20€ παραπάνω, αλλά ό,τι θέλεις. Μπορείς να τον "προσομοιώσεις" με έναν 4690 μέσω των Power Options. Αν θέλεις καλή μητρική με full specs δες αυτήν https://www.skroutz.gr/s/5196473/Asus-H97-Pro-Gamer.html. Τα έχει όλα.

Την ειδα

Μιας και βλεπω οτι οι περισοτερες ειναι z97 και αυτη ειναι Η97.. ποια η διαφορά?

Δημοσ.

Την ειδα

Μιας και βλεπω οτι οι περισοτερες ειναι z97 και αυτη ειναι Η97.. ποια η διαφορά?

Οι Ζ97 έχουν κάποια επιπλέον features γιατί υποστηρίζουν overclocking του επεξεργαστή και της μνήμης. Δεν χρειάζεται στην περίπτωσή σου.

Δημοσ.

Οι Ζ97 έχουν κάποια επιπλέον features γιατί υποστηρίζουν overclocking του επεξεργαστή και της μνήμης. Δεν χρειάζεται στην περίπτωσή σου.

:)

Να εισαι καλα φιλος

τελευταια ερώτηση μην σε ζαλίζω...

MSI H97 GAMING 3 ,

GIGABYTE G1.Sniper H6 ,

ASUS H97-PRO GAMER

Να υποθεσω ειναι απλα θεμα εταιριας (στα ιδια μου φενονται)

• Like 1
Δημοσ.

:)

Να εισαι καλα φιλος

τελευταια ερώτηση μην σε ζαλίζω...

MSI H97 GAMING 3 ,

GIGABYTE G1.Sniper H6 ,

ASUS H97-PRO GAMER

Να υποθεσω ειναι απλα θεμα εταιριας (στα ιδια μου φενονται)

Στην 3η θα πήγαινα εγώ προσωπικά, αν έπαιρνα σύστημα 1150 τώρα, παρότι είμαι και χρήστης Gigabyte αυτή την στιγμή και είμαι ευχαριστημένος (εφάμιλλες τις θεωρώ). Αν θέλεις δες και κανένα review και ψάξε αναλυτικά τα specs. 

Δημοσ.

Στην 3η θα πήγαινα εγώ προσωπικά, αν έπαιρνα σύστημα 1150 τώρα, παρότι είμαι και χρήστης Gigabyte αυτή την στιγμή και είμαι ευχαριστημένος (εφάμιλλες τις θεωρώ). Αν θέλεις δες και κανένα review και ψάξε αναλυτικά τα specs. 

Και εγω FAN της GB ειμαι. Θα δω τα specs και ισως κανα review.

Καποια διαφορα μεγαλη δεν βλεπεις ετσι?

Δημοσ.

H Gigabyte δεν έχει m.2 και sata express από ό,τι βλέπω. Η MSI έχει. Οπτική ίνα έχουν όλες (σε περίπτωση που την χρειάζεσαι). 3 χρόνια εγγύηση και οι τρείς. 

Δημοσ.

H Gigabyte δεν έχει m.2 και sata express από ό,τι βλέπω. Η MSI έχει. Οπτική ίνα έχουν όλες (σε περίπτωση που την χρειάζεσαι). 3 χρόνια εγγύηση και οι τρείς. 

Τελικα στην ASUS κατέληξα. Ευχαριστω

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...