matzanakos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 καλησπερα παιδια πριν λιγες μερες καηκε το τροφοδοτικο και το αλλαξα με ενα παλιο που ειχα το μονο προβλημα ειναι οτι το παλιο τροφοδοτικο δεν ειχε το καλοδιο για τον σκληρο και πηρα απο το χαλασμενο και το ενωσα με τα καλοδια και ολα μια χαρα..Το θεμα ειναι οτι τωρα δεν μπενει καν στα windows αλλα τον σκληρο τον διαβαζει κανονικα στο bios.. Τι λετε να φτεει?
coolerman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Κακώς αυτή η μοντα που έκανες και με το τροφοδοτικό λόγο παλαιότητας αλλά και με την ένωση καλωδίων,υπάρχουν αντάπτορες(φθηνή) για αυτήν τη δουλειά. Με ποιά καλώδια τα ένωσες;;? δεν αναφέρεις Μάζεψε χρήματα και αγόρασε ενα καλό τροφοδοτικό,γνώμη μου.... 1
matzanakos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ειναι σιγουρα απο αυτο η θελει καποια ρυθμιση που δεν εχω κανει?
vasi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Κακώς αυτή η μοντα που έκανες και με το τροφοδοτικό λόγο παλαιότητας αλλά και με την ένωση καλωδίων,υπάρχουν αντάπτορες(φθηνή) για αυτήν τη δουλειά. Με ποιά καλώδια τα ένωσες;;? δεν αναφέρεις Μάζεψε χρήματα και αγόρασε ενα καλό τροφοδοτικό,γνώμη μου.... τι κάθεσαι και λες.... βάλε το cd του λειτουργικού να κάνεις διόρθωση
matzanakos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 εχω το λειτουργικο σε στικακι αλλα δεν το διαβαζει
matzanakos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 παιδια τον εκανα φορματ αλλα δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ εχω κανονικα τα drivers του ethernet αλλα δεν μπορω να μπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα