RuleMaster Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 προσπάθησα να αλλαξω θύρα pci την καρτα και επι την ευκαιρία φισιξα λίγο τις ραμ... τώρα πάω να ανοιξω το pc και κολλάει στο boot εκεί που λέει να πατήσω delete για να μπω στο bios... έβγαλα μπαταρία - ραμ για κάμποση ώρα.. δοκίμασα ραμ σε άλλες θύρες.. την γραφικών και 2 αλλα και πάλι μένει κολλημένο εκει...... καμία βοήθεια???
Σαϊνόμπι Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δεν μπαινει στο μπιος ακομα και οταν το setup αντιστοιχει στο αρχικο σου πριν κανεις καμια αλλαγη?
RuleMaster Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 δεν μπαίνει.. παγώνουν πληκτρολόγιο και τα πάντα...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δοκιμασε να βγαλεις την μπαταρια της μητρικης για λιγη ωρα, περιπου 20-30 δευτερολεπτα, και δοκιμασε παλι με το αρχικο setup.
RuleMaster Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 δοκίμασα φίλε μου τίποτα. . την πρώτη φορά που το έκανα μου είπε ότι το overlooking απέτυχε κτλπ αλλα δεν έχω οβερκλοκ... απλα μηδενίσε μάλλον.. τώρα δεν το βγάζει άλλο
Σαϊνόμπι Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ποια μητρικη εχεις? Επισης δοκιμασε να εχεις μονο το 1 RAM module απ'τα δυο, τερμα αριστερα τοποθετημενο, για να ελεγξουμε μπας και απεκτησε θεματακι καποια απ' τις RAM.
RuleMaster Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 αριστερά από την μεριά του επεξεργαστή?? msi k9n sli platinum ms-7250 ver 1.0
Σαϊνόμπι Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 αριστερά από την μεριά του επεξεργαστή?? Aν η μητρικη σου εχει 4 σλοτς για μνημες. [ 0 1 2 3 ] Θα χρειαστει αν εχεις τοποθετημενη μονο μια μνημη, για σιγουρια, να την εχεις στην τερμα αριστερα θεση, δηλαδη στη θεση [ 0 ] Ποια μητρικη εχεις?
RuleMaster Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 το μοντέλο που σου έστειλα παραπάνω έχω... τα εχω γραμμένα ως (αριστερά d i mm 3-4 χρώματος πορτοκαλί και δεξια d i mm 1-2 πράσινες θυρες) επίσης πάνω στην μητρική έχει ενα chipset που γράφει ambios και δίπλα του έχει ένα κόκκινο κουμπάκι
Σαϊνόμπι Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Το κουμπακι αυτο κανει το εξης. η εικονα ειναι απ' το μανουαλ της μητρικης σου
Σαϊνόμπι Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 δοκιμασε τις μνημες σου μια μια. βαζε τες καθε φορα μια μια στο σλοτ πιο κοντα στον επεξεργαστη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα