AssassinBak Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Καλησπερα, εχω ενα toshiba satellite L755-18p ! Οι θερμοκρασιες του επεξεργαστη φτανουν μεχρι και 90-95 βαθμους και της καρτας γραφικων τα μεχρι 80-85 και ενω κανω απλα πραγματα οπως να μπω στο ιντερνετ η να ανοιξω το word ! Σε αυτο που θελω βοηθεια ειναι να μου προτεινεται μια καλη βαση-cooler και παστα για τον επεξεργαστη γιατι δεν ξερω αν χρειαζεται κατι ιδιαιτερο ! Sent from my iPhone using Insomnia
zio10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Για να μη σου μείνει στα χέρια, καθάρισέ τον το συντομότερο! Καθαρίζεις σκόνη και χνούδια από το ανεμιστηράκι και την ψύκτρα, καθαρίζεις την παλιά πάστα και βάζεις καινούργια (όποια και να βάλεις δεν θα έχεις θέμα). Μετά αφού είναι καθαρό πάρε αν θέλεις και μια βάση. (κάποια μοντέλα έχουν αρκετή δουλίτσα να ανοίξουν και θέλουν προσοχή, αν δεν το 'χεις καλύτερα να το κάνει κάποιος που ξέρει για να μη γίνει καμιά ζημιά)
SPANK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Πρώτα θα ανοίξεις το laptop θα το καθαρίσεις απο σκόνες και στην συνέχεια βάλε αυτην την πάστα http://www.polytopesystems.com/equipment/computer-parts/modding/pastes/arctic-silver-silver-5-paste-900100601-detailsδεν αν λειτουργεί επίσης το ανεμιστηράκι , οσο για βάση πάρε για φθηνή δεν χρειάζεσαι κατι ιδιαίτερο http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-accessories/vaseis-laptop/Turbo-X-Notebook-Cooler-NC615-NCP36S.htm
zio10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Πρώτα θα ανοίξεις το laptop θα το καθαρίσεις απο σκόνες και στην συνέχεια βάλε αυτην την πάστα http://www.polytopesystems.com/equipment/computer-parts/modding/pastes/arctic-silver-silver-5-paste-900100601-detailsδεν αν λειτουργεί επίσης το ανεμιστηράκι , οσο για βάση πάρε για φθηνή δεν χρειάζεσαι κατι ιδιαίτερο http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-accessories/vaseis-laptop/Turbo-X-Notebook-Cooler-NC615-NCP36S.htm Πρότεινες turbox? Θα πέσουν να σε φάνε
Taperakias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Φιλε με ποια λογικη λες την αρκτικ? μηπως επειδη ειναι η πιο γνωστη? Μη βαλεις αυτη φιλε εχει κραματα μεσα και μετα απο ενα σημειο ειναι επικυνδυνη για τον υπολογιστη,προτιμησε καποια κεραμικη αντι για αυτη...Οσο για βαση δες και coolermaster που ειναι καλη εταιρεια και παιζουν σε λογικες τιμες.
SPANK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Arctic silver 5 χρησιμοποιώ χρόνια και δεν εχω συναντήσει ποτε κανενα πρόβλημα
zio10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Βάλε μια πάστα με 5-6€, καμιά διαφορά δεν θα δεις όποια και να βάλεις. Το πιο σημαντικό είναι να είναι καθαρό για να μπορεί να φύγει ο αέρας και να μπει σωστά η πάστα να κάνει καλή επαφή με την ψύκτρα. Αυτή την arctic πάντως την έχω δοκιμάσει και γω και είναι μια χαρά, τι προβλήματα προκαλεί Taperakia?
Taperakias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Παλια ηταν καλη παστα τωρα ομως εχουν βγει καλυτερες...και εγω τη χρησιμοποιησα αλλα μετα απο αυτα που ακουσα και ειδα για τα κραμματα που εχει μεσα εχω αρχισει και το ξανασκεφτομαι..
zio10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Παλια ηταν καλη παστα τωρα ομως εχουν βγει καλυτερες...και εγω τη χρησιμοποιησα αλλα μετα απο αυτα που ακουσα και ειδα για τα κραμματα που εχει μεσα εχω αρχισει και το ξανασκεφτομαι.. Καλά ότι θα υπάρχουν και καλύτερες είναι λογικό. Αλλά τι εννοείς επικίνδυνα κράματα? Τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει?
AssassinBak Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Το εχω ανοιξει και το καθαρισα . Αν και δεν χρειαστηκε ιδιαιτερο καθαρισμα... Μονο το ανεμιστηρακι , το οποιο λειτουργει κανονικα! Το υπολοιπο λαπτοπ ηταν σχεδον πεντακαθαρο. Τσεκαρα την παστα στο επεξεργαστη και σχεδον εχει φυγει τελειως ... Οποτε αυτο πρεπει να φταιει. Τελικά να παρω καποια συγκεκριμενη παστα η ειναι ολες οκ ; Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Αφού εχει φύγει η πάστα τελείως λογικό ειναι να ανεβάζει τετοιες θερμοκρασίες και να λες παλι καλα που δεν κάηκε , εγω θα σου έλεγα να βάλεις την arctic silver 5
AssassinBak Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Οκ ευχαριστω πολυ παιδια Sent from my iPhone using Insomnia
Acepower Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Υπερθερμανση απο τα κραμματα αυτο εννοω Αυτό που πιθανώς διάβασες κάπου και το θυμάσαι τώρα ως "υπερθέρμανση", είναι ότι η Silver 5 περιέχει ασήμι, το οποίο, αν η πάστα τρέξει από υπερβολική ποσότητα ή πέσει σε λάθος σημείο, επειδή είναι αγώγιμο, θα προκαλέσει βραχυκύκλωμα. Γι' αυτό σε λιγότερο σχετικούς με την τοποθέτηση πάστας, προτείνουμε μη αγώγιμες κεραμικές, οι οποίες όμως, έχουν μικρότερη θερμοαπαγωγική ικανότητα από την Silver 5, βέβαια. Άκου "υπερθέρμανση από τα κράματα"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα