Michaels_V2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Η καρτα σε idle ειναι στους 60 βαθμους μα αυτοματο το ανεμιστηρακι της,μολις μπω σε παιχνιδι ανεβαζει περιπου στους 73 βαθμους και βγαζει artifacts και crasharei..η κανει επανεκκινηση το παιχνιδι.αλλαξα παστα στην καρτα γιατι ειχε λιωσει ξανα τα ιδια,μετα λεω να τα καθαρισω ολα + στον cpu αλλαγη παστας αλλα παλι τα ιδια.Μολις βαζω το ανεμιστηρα της να δουλευει στο 100% πεφτει idle 50 και ειδα οτι στους 64 βαθμους αρχιζουν παλι τα artifacts..ετρεξα και unigine heaven παλι στους 64 βαθμους crasharei! Ο υπολογιστης ειναι τροφοδοτικο:corsair cx500w cpu:amd 1055t x6 m/b:m4a88tdv-evo usb3 ram:8gb οθονη:μια compaq, αναλυση μεχρι 1600 περιπου Παει η καρτα?Η παιζει κατι αλλο?
saflom Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 ΑΠο airflow πως πάει το κουτί άρχοντα μου; ποιο έχεις και πόσα fans έχει; Γενικά όλοι έχουμε θερμοκρασίες τέτοιες μέρες λόγω γενικού καύσωνα... και παλαιότερα σου κράσαρε στους 65;
Michaels_V2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 το κουτι ειναι no mark φιλε..την πλαινο πορτακι το χω ανοικτο για να αεριζεται!απο φανς ενα μπροστα και ενα πισω..παλια δν το κανε ειναι 4 χρονων περιπου η καρτα..εχει κανα 5μηνο που αρχισε ολο αυτο!ενος φιλαρακι ειναι το πισι!
saflom Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 αν είναι ανοιχτό το πλαινο πως θα χει ροή ο αέρας για να δροσίσει την gpu; Μην απορείς που ανεβάζει θερμοκρασίες. Κλείσε το πορτάκι και δες πως θα δουλέψει. Επίσης υποθέτω οτι έχεις κάνει λαμπίκο τα πάντα και δεν το μπούκωσες στην πάστα. Στο λέω γιατί φίλος την πάτησε έτσι πρόσφατα
Michaels_V2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 νομιζω πως και με αυτο δεν θα γινει τιποτα γιατι οπως ειπα και 100% που δουλευει ο ανεμιστηρας της καρτας δηλαδη τον εβαλα εγω να δουλευει τοσο παλι κλεινει μολις παει 64 βαθμους!επισης το φιλαρακι ειχα βαλει και ανεμιστηρα να χτυπαει πανω ακριβως στην καρτα σαν να χει δλδ και στο πλαινο αλλα τπτ!Η παστα αποκλειεται γιατι 2 φορες που αλλαξαμε δεν αλλαξαν δραματικα οι θερμοκρασιες μονο 2 βαθμους κατω
poihths Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 μαλλον πρεπει να αρχίσεις να δοκιμάζεις άλλους drivers...
saflom Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Αν και η συγκεκριμένη κάρτα ανήκει στα "σκυλιά" όπως λέω και γω. Δοκιμάστε πάλι ένα τελικό καθαρισμό και πάστα και βάλτε την σε ένα άλλο pc με καλό air flow και σωστούς drivers να δείτε αν τελικά η κάρτα είναι στα τελευταία της. Αν μου λες για 4 χρονών κάρτα τα χει βγάλει τα λεφτά της τουλάχιστον.
Michaels_V2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 2 φορες την καθαρισα και εβαλα παστα δεν ειναι και η πρωτη φορα που αλλαζω παστα..και στην δικια μ την 7950 εχω αλλαξει καμποσες φορες,drivers τους τελευταιους της amd εβαλα..ναι εχει 4-5 χρονια!αν οντως χρειαστει να αλλαξουμε καρτα με αυτο το τροφοδοτικο σε τι καρτα μπορουμε να παμε που να ειναι καλυτερη απο την 4890?
saflom Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 2 φορες την καθαρισα και εβαλα παστα δεν ειναι και η πρωτη φορα που αλλαζω παστα..και στην δικια μ την 7950 εχω αλλαξει καμποσες φορες,drivers τους τελευταιους της amd εβαλα..ναι εχει 4-5 χρονια!αν οντως χρειαστει να αλλαξουμε καρτα με αυτο το τροφοδοτικο σε τι καρτα μπορουμε να παμε που να ειναι καλυτερη απο την 4890? τα 500w είναι αρκετά να σηκώσουν κάρτες. Πέρνα μια βόλτα απο το νήμα αναζήτησεις καρτών να το δουν και άλλοι. Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσο αντέχει χωρίς μπουκάλι αυτός ο επεξεργαστής. Φαντάζομαι ότι στις απλές r7 δεν θα χει θέμα
Michaels_V2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 να σαι καλα φιλε σε ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα