Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η sapphire είναι vfm 270X.Μετά πάει η gigabyte με τη μεγαλύτερη εγγύηση.

Το τροφοδοτικό είναι οκ,δε χρειάζεται τίποτα.

Σωστος ο Millennium.Το τροφοδοτικο ειναι single rail 12V 47 amps. Σηκωνει πανισχυρη καρτα.

• Like 2
Δημοσ.

Να μην ακυρώσει τίποτα. Καλά έκανε και την παρήγγειλε αν δεν μπορούσε να διαθέσει περισσότερα χρήματα. Παρήγγειλε την έκδοση με τα 2gb. Από το να πάρει δώρο 2 παιχνίδια, καλύτερα να έχει 1gb περισσότερο έστω και με 25 ευρώ. Το 1gb για κάρτα γραφικών mid range είναι το μίνιμουμ πια.

Δημοσ.

Επίσης επειδή έχω apu και η ενσωματωμένη του είναι η 8570d, παρόλο που είναι ελαφρώς πιο αδύναμη από την 7660d του a10 κατά 5 καρέ ανά παιχνίδι παράδειγμα πίστεψέ με AMD Expert η r7 260x είναι η μέρα με την νύχτα μπροστά στις ενσωματωμένες των apu. Η δικιά μου 8570d είναι ισάξια με μια 5670, και για τα σημερινά δεδομένα είναι αδύναμη. Δεν μπορείς να συγκρίνεις μια 5670 με την r7 260x διότι η παλαιότητα της πρώτης είναι εμφανής μπροστά στην r7.

Δημοσ.

εγω θα χτυπαγα αυτη  http://www.you.gr/proionta/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/kartes-grafikon/vga-amd-asus-r7265-dc2-2gd5

και δυνατοτερη απο 260Χ και 2GB μνημης και 3 χρονια εγγυηση..!!

Την ειχα δει και εγω αλλα δεν ηταν διαθεσιμη και απο αλλα μαγαζια ανεβαινε πιο πολυ το budget.

Απο δω και απο κει τελικα δεν την ακυρωσα την παραγγελια και ήρθε η sapphire r7 260x. Τωρα για να την εγκαταστησω πρεπει απο πριν να αφαιρεσω τους drivers απο την onboard graphics? ή απλα την τοποθετω, κουμπωνω την οθονη στην καρτα και εγκαθιστω τους δικους της? Ξερει κανενας?

Δημοσ.

αν δεν εχεις αλλη εξωτερικη καρτα, τοτε απλα την τοποθετεις και περνας τον δικο της Driver.  

επισης, μπες και στο BIOS και ορισε σαν "primary graphics" το PCI, ωστε να μπαινει με την εξωτερικη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...