Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 καλημέρα! έχω ένα laptop sony vaio και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής ενώ το φορτίζω με το δικό του μετασχηματιστή φορτίζει κανονικά όταν τον αφαιρέσω και κάνω τη δουλειά μου τον κλείνω.. όταν πάω να τον ξανά ανοίξω δεν ανοίγει???..παρόλο που είναι σίγουρα φορτισμένο, ενώ όταν έχω το μετασχηματιστή συνδεδεμένο δεν κάνει το ίδιο ανοίγει κανονικά.....? η μπαταρία του χωρίς το μετασχηματιστή κρατάει κανονικά μια ώρα και 40 λεπτά περίπου... γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα ή τι μπορεί να φταίει????
zitsos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Ενα παρομοιο προβλημα εχω και εγω ..ενω μου γραφει οτι η μπαταρια ειναι φωρτησμενει οταν το βγαζω μου σβηνει μαλον πας για μπαταρια...
coolerman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Με σκέτο φορτιστή(χωρίς μπαταρία επάνω),εξακολουθεί να το κάνει;;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 με σκέτο φορτιστη δεν το κάνει λειτουργεί κανονικα.. Ενα παρομοιο προβλημα εχω και εγω ..ενω μου γραφει οτι η μπαταρια ειναι φωρτησμενει οταν το βγαζω μου σβηνει μαλον πας για μπαταρια... ευχαριστω...
coolerman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 με σκέτο φορτιστη δεν το κάνει λειτουργεί κανονικα.. ευχαριστω... Οτι είπε ο zitsos,αλλαγή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα