Προς το περιεχόμενο

wordpress posts table

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια με ένα task που προσπαθώ να λύσω στο wordpress. Έχω προσθέσει 2 νέα columns στον πίνακα wp_posts για να μπορώ να φιλτράρω τα αποτελέσματα που θα μου εμφανίζει μετά τόσο στο front-end όσο και στο back-end κομμάτι του wordpress.

Θέλω κάθε φορά που κάνω insert ένα page ή που φτιάχνω το menu μου, να περνάει αυτόματα στα 2 αυτά νέα columns τις κατάλληλες τιμές (που θέλω να του τις δίνω από sessions). Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω πως θα μπορέσω να υλοποιήσω κάτι τέτοιο?

Αυτό που έχω βρεί είναι ότι μέσα στο post.php που είναι μέσα στο wp-includes μπορώ να πειράξω το where του και να μου εμφανίζει τα σωστά rows στο back-end. Εδώ έχω άλλο θέμα όμως... Στο front-end το menu μου χαλάει.. Και δεν εμφανίζει τίποτα. Και πιστεύω πως με αυτή την αλλαγή, θα διορθωθούν όλα. Αν δηλαδή καταφέρω να περνάω τις τιμές που θέλω στο σωστό σημείο κάθε φορά που γίνεται είτε insert, είτε update είτε κάποια αλλαγή στο menu.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!!

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα για όποιον ενδιαφέρεται και έχει παρόμοιο πρόβλημα λύθηκε πειράζοντας 2 αρχεία. Το ένα είναι το post.php και το δεύτερο είναι το query.php. Αυτά για να υπάρχουν ως λύση στο αρχείο μας!!

Τώρα έχει προκύψει ένα άλλο θέμα. Προσπαθώ να περάσω 2 sessions από το login και δεν περνάνε μέσα. Τη σελίδα wp-login.php την καλώ από τον κώδικα μου και στα session δίνω τιμές από το url με $_GET και στη wp-login.php κάνω echo τα 2 sessions και παίζουν μια χαρά. Όταν όμως προσπαθώ να περάσω το login και να πάρω μαζί μου τις τιμές των session κάτι γίνεται και χάνονται οι τιμές. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

• Like 1
Δημοσ.

Με έξτρα πείραγμα στον πυρήνα του wp και κυρίως στο wp-config.php και το wp-login.php, έπαιξε αυτό που ήθελα. Στην ουσία γίνεται ένα unregister_global και χάνει τις τιμές που του περνούσα. Βρήκα σε ποιο σημείο γίνεται όλο αυτό και πλέον περνάω τις τιμές που θέλω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...