AGGANIS13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Θελω να παρω για την κορη μου ενα τηλεφωνο φτηνο. Ποιο να παρω? Ελεγα για το Coolpad 7236 http://www.minideal.net/coolpad-7236-quad-core-1-2ghz-4-5-ips-3mp-3g-dual-sim-wifi-gps-smartphone.html αλλα με προβληματιζει η ΜΙΚΡΗ μπαταρια του - τα 512 ram και οτι δεν εχει εμπρος καμερα
cabdik Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 μεχρι ποσα διαθετεις? 50-60-70€..? τι απαιτησεις εχει η κορη? θα τρεχει FB, skype, viber............... κλπ.........? http://www.pandawill.com/mobile-phone-c1/android-os-phone-c551.html?dir=asc&order=price&phone_ram=162
magdalhnh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Site: jiayu F1 , το πήρα για φίλη πριν 2 μήνες και μέσα στην εβδομάδα περιμένω να παραλάβω άλλο ένα για μένα. Κατα τα λεγομενα της φίλης μου, η μπαταρία κρατάει άνετα 4 μέρες κι αν παίζει παιχνίδια 2 γεμάτες. Το συγκεκριμένο μαγαζί τσεκάρει την καλή λειτουργία του κινητού πριν το στείλει και το ταχυδρομεί άμεσα αν υπάρχει σε στοκ. Μίλησε στο chat μαζί τους, και ρώτησε αν υπάρχει σε στοκ και στα δυο χρώματα.
AGGANIS13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ελεγα μεχρι 60 ευρω να εδινα. Για το Jiayu F1 εχω ξανακουσει αλλα με προβληματιζει τα 512 ram.
magdalhnh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Την ίδια ram έχει και το coolpad που κοιτάς. Με ελάχιστα παραπανω χρήματα κοιτάς σε 1gb τα Site: THL T6s και Site: Landvo L900 Και κουπόνι 2% εκπτωση CICWEBFE Αν αγοράσεις απο reportspam πλήρωσε σε ευρω, συμφέρει.
panos2171 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Τα 512ΜΒ είναι όντως λίγα. Κοιτά από 1GB και πάνω κι ας είναι λίγο πιο ακριβό.
cabdik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 συμφωνω, οσον αφορα την μνημη. προσπαθησε να αποφυγεις τα 512ΜΒ, και κοιτα για 1GB RAM. θα εχει προβλημα μετα απο λιγο καιρο, αν "φορτωσει" τη συσκευη με καποιες εφαρμογες..!! υπαρχουν καλα μηχανακια με 1 GB μνημη. το θεωρω πιο βασικο ακομα και απο την αναλυση της οθονης...!! τα κολληματα λογω μνημης ειναι πολυ σπαστικα..!! πολυ καλες οι προτασεις της Μαγδαληνης. επισης θα εβαζα στη λιστα των υποψηφιοτητων http://www.minideal.net/doogee-dg310-smartphone-mtk6582-quad-core-android-4-4-5inch-ram-1gb-rom-8gb.html
arisg90 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Πρωτη προταση το ολοκαινουριο THL T6s.Μετα Doogee DG310,Doogee DG450,Doogee DG330,Landvo L900 (προσφορα τωρα στο antelife.com)
magdalhnh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 To Landvo L900 το είδε φίλος στο youtube και ξετρελάθηκε. Με έβαλε να ψάχνω ποιος το έχει άμεσα διαθέσιμο. Την άλλη εβδομάδα πιστεύω θα είναι εδώ.
magdalhnh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 οταν παραλαβεις, πες εντυπωσεις....!!! Θα το κρατήσω λίγες ώρες στα χέρια μου, οπότε θα έχω μια εικόνα και θα σας πω. 1
arisg90 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Καλο ειναι το Landvo.Καλη ποιοτητα κατασκευης,ωραια οθονη,καθαρο ηχειο,γρηγορο.Αξιζει για τα λεφτα του.
magdalhnh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 60 ΕΥΡΩ σημερινή προσφορά απο pandawill Site: Pulid F15 Τετραπύρηνο, Ελληνικά, 1GB RAM, 2 μπαταρίες 1800, IPS οθόνη 1
magdalhnh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 οταν παραλαβεις, πες εντυπωσεις....!!! Την Παρασκευή ήρθε το Site: Landvo L900 . Οπως είχα πει, ο φίλος που το ήθελε βιαζόταν και αφου έστειλα email σε κάποια καταστήματα ρωτώντας αν υπάρχει σε στοκ, τελικά το παραγγείλαμε απο το Pandawill όπου μου απαντήσαν άμεσα, πως εκείνη την στιγμή δεν το είχανε, αλλά μέχρι το βράδυ περιμένουν 9-10 κομμάτια. Είπα να το ρισκάρω και να τους εμπιστευτώ και τελικά λέγανε αλήθεια! Η παραγγελία έγινε παραμονή της Παναγίας και την επομένη πήρα tracking number απο SG. Στα του landvo τώρα. Περίμενα να το δουλέψει λίγο και ο φίλος για να μου πει τις εντυπώσεις του. Το πρώτο που είδα είναι μια εντυπωσιακότατη οθόνη!!! IPS, Λαμπερή και με ζωντανά χρώματα. Κατέβασα την φωτεινότητα και πάλι είναι πολύ πιο φωτεινή απο του jiayu F1 που έχω. Συμφωνώ σε όλα όσα είπε ο arisg90, καλό ηχείο και στις κλήσεις και στο youtube ( αρκετά δυνατό ), καλό wi-fi, δεν κολλάει πουθενά ( τετραπύρηνο ) και γενικά πολύ όμορφο κινητό. Πήραμε το μαύρο landvo και συνοδευόταν απο ασπρα handsfree, θήκη σιλικόνης ( διάφανη ) και ζελατίνα προστασίας. Το καλώδιο και ο αντάπτορας επίσης άσπρα και δείχνουν αρκετά ποιοτικά. Η φωτογραφική αρκετά καλή μου φάνηκε για κινέζικο και η μπροστινή κάμερα επίσης...μια χαρά για όποιον θέλει να κάνει κλήσεις skype. Η μπαταρία ( 1900Mah ) , κρατάει μια, με μιαμιση μέρα το πολύ, αναλόγως την χρήση. Σε γενικές γραμμές πολύ καλό!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα