prezakis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα, Πρόσφατα είχα μια πολύ άσχημη εμπειρία με το desktop, καθώς τον επόμενο μήνα που έληξε η εγγύηση της μητρικής άρχισε να μου κάνει νερά και τώρα, μετά από 2 μήνες, σχεδόν παρέδωσε πνεύμα. Το μεσημέρι θα κάνω τις τελευταίες δοκιμές ώστε να βεβαιωθώ ότι είναι μητρική κι όχι τροφοδοτικό κι έπειτα θα πάω για αγορά νέας καθώς δεν μπορώ να σπαταλήσω άλλο χρόνο περιμένοντας να επισκευάσω αυτήν. Συνεπώς, με δεδομένο ότι το σύστημά μου είναι αυτό που έχω επισυνάψει στην εικόνα + μια ψύκτρα Corsair-CPU-Cooler-Air-Series-A70-Intel-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3 + αυτή την Site: κάρτα γραφικών που πρόσθεσα πρόσφατα, ποια μητρική θα μου προτείνατε ως αλλαγή της παρούσας; Πλέον μετά από την σφαλιάρα που έφαγα από αυτήν που κόστισε 140€ και χάλασε μισό μήνα μετά την τριετή εγγύηση λέω να επενδύσω σε μία ValueForMoney μητρική φυσικά με λιγότερα χρήματα από την προηγούμενη. Αν θυμάμαι καλά, στην επιλογή της προηγούμενης έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ήθελα μητρική συμβατή με τον i5 2500+ ώστε να παίζει και η onboard κάρτα γραφικών. Τώρα που έχω ανεξάρτητη κάρτα γραφικών φυσικά αυτό δεν είναι απαραίτητο, ούτε η δυνατότητα της παλιάς να παίζει dual κάρτες γραφικών. Όμως οι μνήμες νομίζω είναι dual, άρα αυτό το θέλω. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Αντώνης.
pnick Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Τί ποσό μπορείς να διαθέσεις; Αν έχεις τον 2500Κ μπορείς να δείς σε Ζ68 ή Ζ77 chipset για να τον ανεβάσεις. Εγώ σε ελαφρώς μεταχειρισμένη θα κοιτούσα. Υπάρχουν πολύ καλές και με αρκετή εγγύηση στις αγγελίες.
prezakis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Σίγουρα λιγότερα από 100€, με δεδομένο ότι ξεκινάνε από 30+ δεν θέλω να δώσω πολλά γιατί και στην προηγούμενη χωρίς να την πιέσω ιδιαίτερα δεν μου έβγαλε 3 χρόνια. Ο 2500Κ μπορεί να κάτσει σε chipset Z68 ή Ζ77; Τι πλεονεκτήματα θα έχω μετά...overclocking;
NT1G Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ναι, overclocking. Αλλά αν δεν έκανες 3 χρόνια τώρα γιατί πήρες Κ ;
prezakis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Αρχικά το είχα σκοπό. Χρησιμοποιώντας το ,όμως, διαπίστωσα ότι με καλυπτε απόλυτα κι έτσι δεν ρισκαρα μια τέτοια αλλαγή. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2014 από prezakis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα