GusHLR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Παιδια μια ερωτηση , ειμαι φιλος με την sony εδω και πολλα χρονια , εχω παρει ολα τα playstation .... Και θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση ..... Εχω λαπτοπ απλο , και θα ηθελα να ρωτησω . Να παρω ps4 η να παρω εναν καλο υπολογιστη στα ιδια λεφτα που κανει το ps4 ;;; Απλα Επειδη ειχα πουλησει το 3 για αυτον τον λογο αλλα τοτε ειχα αλλες υποχρεωσεις με τα λεφτα που πηρα .... για αυτο και λεω να ξεκινησω να μαζευω και απο την δουλεια και γενικα μπας και παρω κατι .
Donacgreece Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Στα ίδια λεφτά πιστεύω ότι καλύτερη λύση είναι η κονσολα.
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Οντως γιατι με 400 ευρω δεν αγοραζεις και κανενα σοβαρο game-pc και λαβε υποψιν σου οτι δεν προκειτε με τη καμια να σου κρατησει για 5-7 χρονια χωρις να αλλαξεις απολυτως τιποτα στο game-pc για να παιζει ακομα και τα ποιο νεα και απαιτητικα παιχνιδια σε ultra high αναλυσεις. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ps4 με τα χίλια.Για να φτιάξεις ισοδύναμο pc με ps4 θες 1200€ τουλάχιστον
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ps4 με τα χίλια.Για να φτιάξεις ισοδύναμο pc με ps4 θες 1200€ τουλάχιστον Καλα εσυ το ξεφτιλισες ε οχι και 1200 ευρω ειπαμε αλλα οχι κι ετσι αλλα με 800 ευρω πιστευω φτιαχνεις ενα οχι μονο ισαξιο με το ps4 αλλα και πολυ καλυτερο του τουλαχιστον για 2 χρονια γιατι μετα θα χρειαστει στανταρ να αλλαξεις κατι π.χ. καρτα γραφικων για να παιζεις τα παντα σε ultra high detail. 1
Alex21121988 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Με 800 ευρω οντως μπορεις να πας σε καλο gaming μηχανημα και με λιγες υποχωρησεις στα settings μερικων πολυ απαιτητικων παιχνιδιων, θα εισαι οκ για αρκετο καιρο. Τωρα αν εισαι ο τυπος που θελει απλα να βαζει το δισκακι μεσα και να παιζει χωρις πολλα πολλα, πηγαινε για κονσολα. Θα ευχαριστηθεις και μερικα games καλυτερα εκει πιστεψε με, γιατι στο pc κατα καιρους παιρνουμε κακιστα ports κονσολων που και τερατιλα πυργο να εχεις, θα περιμενεις την καθε nvidia/amd και την καθε ubisoft/activision/ea ( ανεφερα τρεις απο τις χειροτερες κατε με εταιρειες στο θεμα patching και τα αποτελεσματα αυτων στο παιχνιδι) για να παιξεις το game σε καλο framerate και να ειναι και οπτικα ωραιο. Τα exclusives ειναι καλος λογος για να πας σε κονσολα περα απο τα third party. Το οικονομικο τωρα που λενε αρκετοι, οτι το pc δλδ θα σου στοιχισει περισσοτερα ειναι μυθος. Μπορουμε να το αναλυσουμε αν θελετε αλλα οχι σε αυτο το τοπικ. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 sorry έχετε δίκιο.υπερέβαλα όντως.800 € όντως πιο λογική τιμή είναι
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Με 800 ευρω οντως μπορεις να πας σε καλο gaming μηχανημα και με λιγες υποχωρησεις στα settings μερικων πολυ απαιτητικων παιχνιδιων, θα εισαι οκ για αρκετο καιρο. Τωρα αν εισαι ο τυπος που θελει απλα να βαζει το δισκακι μεσα και να παιζει χωρις πολλα πολλα, πηγαινε για κονσολα. Θα ευχαριστηθεις και μερικα games καλυτερα εκει πιστεψε με, γιατι στο pc κατα καιρους παιρνουμε κακιστα ports κονσολων που και τερατιλα πυργο να εχεις, θα περιμενεις την καθε nvidia/amd και την καθε ubisoft/activision/ea ( ανεφερα τρεις απο τις χειροτερες κατε με εταιρειες στο θεμα patching και τα αποτελεσματα αυτων στο παιχνιδι) για να παιξεις το game σε καλο framerate και να ειναι και οπτικα ωραιο. Τα exclusives ειναι καλος λογος για να πας σε κονσολα περα απο τα third party. Το οικονομικο τωρα που λενε αρκετοι, οτι το pc δλδ θα σου στοιχισει περισσοτερα ειναι μυθος. Μπορουμε να το αναλυσουμε αν θελετε αλλα οχι σε αυτο το τοπικ. Μονο μυθος δεν ειναι και αυτο για τον απλουστατο λογο οτι πες μου ενα game-pc το οποιο θα αντεξει για 5-7 χρονια που ειναι η ζωη μιας κονσολας χωρις να αλλαξεις απολυτως τιποτα και να σου παιζει οτιδηποτε παιχνιδι βγαινει ακομα και σε 5-7 χρονια χωρις κανενα προβλημα και σε ultra high ρυθμίσεις. Αν μου αποδειξεις κατι τετοιο οτι μπορει να γινει και με 800 ευρω σημερα θα εχω ενα game-pc τουλαχιστον για 7 χρονια και θα παιζει τα παντα μα τα παντα τοτε να το δεχτω αυτο που λες αλλα αν εστω αλλαξεις και κατι π.χ. καρτα γραφικων ή μνημες ή επεξεργαστη μετα απο 3-4 χρονια τοτε να με συγχωρεις αλλα δεν μενει στα 800 ευρω το game-pc αλλα αναιβενει κι αλλο το κοστολογιο σε συγκριση παντα με τις κονσολες ετσι που ναι μεν εχουν παντα υποδιεστερα παιχνιδια σε σχεση με ενα τερας game-pc αλλα δεν προκειτε να σου πει οτι ενα παιχνιδι δεν παιζει γιατι δεν εχεις π.χ. καλη καρτα γραφικων ή δυνατο επεξεργαστη. Οποτε οπως καταλαβαινεις μονο με βαση τα παραπανω να παμε παντα μα παντα το game-pc θα ειναι πολυ ακριβοτερο απο μια κονσολα οπως παντα μα παντα τα game-pc θα βγαζουν καλυτερα γραφικα και παιχνιδια απο τις κονσολες γιατι αλλο να εχεις ενα μηχανημα 800-..... ευρω και αλλο ενα μηχανημα με 400 ευρω δεν νομιζω να πει κανεις οτι ειναι το ιδιο ετσι. 1
NickTG Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Γιατί ακριβώς να παίζει τα πάντα σε ultra high ρυθμισεις? Μήπως το κάνουν οι κονσολες?
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ναι οι κονσολες το κανουν γιατι πολυ απλα τα παιχνιδια που βγαινουν για τις κονσολες εχουν φτιαχτει ειδικα για αυτες και το hardware τους το οποιο δεν αλλαζει ποτε. Οποτε ναι τα παιχνιδια των κονσολων παιζουν στο καλυτερο με βαση τα dev kits που ειχαν οι προγραμματιστες οταν βγηκε το παιχνιδι για την εκαστοτε κονσολα ενω στα game-pc δεν ειναι ενα στανταρ συνδιασμος hardware γι' αυτο και δεν μπορουν να φτιαξουν τα παιχνιδια να παιζουν παντα μα παντα σε ολα τα pc το ιδιο.
NickTG Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δηλαδή παίζει το Far Cry 3 για παράδειγμα στις κονσολες σε ultra high ρυθμισεις? Τα παιχνίδια στις κονσολες παίζουν όσο καλύτερα μπορούν αυτές να τα παίξουν. Αυτό είναι διαφορετικό απο το παίζουν σε ultra high ρυθμισεις. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Σοβαρα τωρα γιατι το κανετε αυτο? Σοβαρα. Γιατι μου συγκρινεται pc με κονσολες αφου ειναι δυο εντελως ανομοια μα ανομοια πραγματα και εξηγω ποιο πανω το λογο. Μην μου συγκρινεται δυο παντελως ανομοια πραγματα μεταξυ τους. Θες να συγκρινεις κατι τοτε συγκρινε κονσολες με κονσολες οχι κονσολες με pc. Ειπα ποιο πανω οτι ποτε μα ποτε δεν προκειτε ενα παιχνιδι να παιζει το ιδιο σε pc και σε κονσολες και αυτο γιατι ενα καλο game-pc δεν κοστιζει με τη καμια ομως μονο 400 ευρω. Εχω αδικο? Οποτε πως μου συγκρινεις ενα μηχανημα των 400 ευρω με ενα μηχανημα των πολυ ανω των 400 ευρω? Αν το παμε ετσι τοτε να συγκρινουμε και ferrari με ενα seat ibiza ειναι δυνατον ποτε το seat ibiza να φτασει την τελικη της ferrari? Ε κατι αντιστοιχο ειναι οταν κανετε και συγκριση pc vs consoles δηλαδη σε λεφτα πολυ ανω των 400 ευρω με 400 ευρω και μονο με μαθηματικα να το παρεις εννοειτε παντα οτι το πολυ πανω των 400 ευρω ειναι καλυτερο απο τα 400 ευρω οπως και να το κανουμε. Οποτε σας παρακαλω πολυ σταματηστε αυτην την εντελως λαθος και ανουσια συγκριση pc vs consoles.
NickTG Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ενδιαφέρον το παραλήρημα. Η σύγκριση δεν με ενδιαφέρει. Στάθηκα σε ενα πολύ συγκεκριμενο σημείο μόνο που εσύ ανέφερες.
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δεν σε ενδιαφερει ελα ομως που στο προηγουμενο ποστ σου μου συγκρινεις τι αποτελεσμα βγαζουν στα ιδια παιχνιδια τα game-pc με τις κονσολες αν αυτο δεν ειναι ο ορισμος της συγκρισης τοτε δεν ξερω τι ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις