QRulles Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Γεια σας ειμαι dj εδω και 3 χρονια! Και ειμαι σε ενα διλλημμα! Σκοπευω αυτην την στιγμη να αγορασω η ενα mackbook pro η ενα δυνατο καλο mixer ( σκευτομαι για cdj 800 με djm 350). Ο λογος ειναι οτι αγορασα την Pioneer Wego πριν 2 χρονια περιπου ενω πιστευω οτι ειναι πολλυ καλη κονσολα για καποιον που θελει να ξεκινησει σε κατι πιο σοβαρο δεν μπορει να αντεπεξελθει οποτε οταν μου ετυχαν πιο σοβαρες δουλειες απο οτι εναν σχολικο χορο η ενα παρτυ σε σπιτι φιλου, αρχισε να κρασαρει το vdj η ακομα και ιδια ετυχε να σβησει οποτε ειπα μεχρι εδω! Αν παρω φυσικα το mackbook θα το χρησιμοποιω με την ddj sx την οποια μου την πουλαει φιλος σε αρκετα καλη τιμη! Θα ηθελα να ακουσω και τις αποψεις σας ως παραπανω εμπειριας μερικοι! Καθε αποψη δεκτη και σεβαστη!
Geosim79 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 αν έχεις μεράκι θα σου πρότεινα να μην μπεις καν στον κόπο για το DDJSX. To CDJ 800 αν και διαβάζει MP3 δεν είναι media controller όπως τα 900/2000ΝΧ. Μπορείς όμως να αγοράσεις το Traktor Scratch Pro/Serato και να μετατρέψεις τα players σε controllers με την χρήση timecoded CD's. 1
QRulles Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 @geosim79 μαλιστα συμφωνω ! Απλα πιστευω οτι εξισου δυνατος ειναι ο συνδιασμος του macbook pro me ddj sx ειναι ενας αρκετα δυνατος συνδιασμος! Τωρα αυτο ειναι το θεμα ειναι γνωριζω οτι ειναι πολλυ δυνατες οι 900nxs αλλα δεν σκοπευω να δωσω απο 2000ρικα σε οποιονδηποτε εξοπλισμο!
Geosim79 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 το budget που διαθέτεις πόσο είναι; Η μόνη ένσταση που έχω με το DDJSX είναι ότι σε μια all in one unit αν κάτι πάει στραβά μετά είναι όλο προβληματικό. Προσωπική γνώμη πάντα να δαπανήσεις ένα ποσό για σωστό mixer, είναι αυτό που μετράει περισσότερο απ' όλα. CDJ μπορείς να βρεις και μεταχειρισμένα αν ψάξεις και φυσικά υπάρχει και η επιλογή των αναλογικών turntables...επίσης η χρήση Mac είναι υπερτιμημένη, εγώ με ένα Thinkpad X1 (4GB Ram/120 SSD) όταν τρέχω Traktor Scratch με αναλογικά timecoded βινύλια δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα...
QRulles Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 2000 ευρω σκοπευω.. η xd-r1 Πως σ φαινεται?! Ειναι και μια αλλη υπο σκεψη, και για μιξερ σκευτομουν κατι σε djm 350.. Το μακ φιλε μου επειδη εχει τυχει να δουλεψω σε σωζει απο crashes vdj και ειδικα το serato που ειναι soft ειναι σφαιρα στο Mac! Δυστυχως εχω και αθλιο λαπτοπ σκεψου φιλε οταν το πηρα ειχε βιστα..
Geosim79 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 δεν μου αρέσει το xdr1 και δεν θα έδινα τόσα χρήματα...αυτό με τα Mac είναι λίγο urban legend. Φυσικά αν πας να παίξεις με laptop που έχει Vista,2Gb Ram και επεξεργαστή προηγούμενης γενιάς τότε σίγουρα θα έχεις πρόβλημα. Με τα σημερινά δεδομένα ένα Win7/4GB Ram είναι υπέρ αξιόπιστο. Αν το έχεις ειδικά με SSD και το σετάρεις έτσι ώστε να τρέχει μόνο το Dj software χωρίς άλλες εργασίες στο background όλα θα δουλέψουν άψογα...O DJM350 είναι ένας αξιόπιστος 2 channel mixer, δες στην ίδια κατηγορία με λιγότερα χρήματα τον Allen & Heath Xone 23 με κλάσης ανώτερο ήχο.
QRulles Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 μαλιστα φιλε σε βρισκω πολλυ σωστο!! ναι οντως το λαπτοπ μου ειναι 2gb και ειναι πραγματικα αχρηστο... εσυ εισαι λοιπον καθαρα υπερ της σιντεριας ας του πουμε!?Βεβαια παντα συνηθηζα να παιζω με controller ελαχιστες φορες εχω παιξει με cdj και αυτες ηταν η 350 και 850-κ η οποια αν δεν κανω λαθος αποσυρθηκε προσφατα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα