teogalaxys2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Γεια σας παιδια εχω το lg g2 και αντιμετοπιζω 2 μικρα προβληματα.Το ενα ειναι οτι αμα το εχω για πολλες ωρες κλειστο χανει την ημερομηνια αλλα οταν συνδεθω σε wifi γινεται η κανονικη και το αλλο προβλημα ειναι οτι δεν κραταει το φοντο στην αρχικη οθονη δλδ το βαζω και μετα απο λιγο μπαινει το αρχικο.Αυτο δεν σημβαινει ομως στην οθονη κλειδωματος.Αν γνωριζετε καποια λυση ας την πειτε.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Γεια σας παιδια εχω το lg g2 και αντιμετοπιζω 2 μικρα προβληματα.Το ενα ειναι οτι αμα το εχω για πολλες ωρες κλειστο χανει την ημερομηνια αλλα οταν συνδεθω σε wifi γινεται η κανονικη και το αλλο προβλημα ειναι οτι δεν κραταει το φοντο στην αρχικη οθονη δλδ το βαζω και μετα απο λιγο μπαινει το αρχικο.Αυτο δεν σημβαινει ομως στην οθονη κλειδωματος.Αν γνωριζετε καποια λυση ας την πειτε. οταν ειναι κλειστο εχει καθολου μπαταρια?
teogalaxys2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ναι φιλε μου παντα εχει αρκετη μπαταρια
pier88 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Γιατί δεν δοκιμαζεις ένα hard reset μήπως φτιάξει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα