Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, παιδιά. Θα ήθελα τα φώτα σας. Έχω κάνει ήδη έρευνα στο forum αυτό καθώς και σε google, αλλά τίποτα. Θα ήθελα να κατεβάσω τα ηχητικά σποτάκια αυτής της ιστοσελίδας η οποία είναι λίγο μπελαλίδικη. Τα σχετικά tutorials δεν πετυχαίνουν σε αυτή. Έχω firefox, ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Δοκίμασε με το Stream Transport, φίλε.

Μόλις το δοκίμασα και τίποτα. Εσύ το δοκίμασες και πέτυχε στη συγκεκριμένη σελίδα;

Eνα mp3 απο αυτα πχ ειναι αυτο

spots/akoma_kai_otan_sexo.mp3

βρες τωρα ενα τροπο να το κατεβάσεις.

Όντως ένα σποτάκι είναι κι αυτό. Θα το εκτιμούσα βέβαια εάν μπορούσες να γίνεις λίγο πιο βοηθητικός...

Δημοσ.

Εγώ το είχα δοκιμάσει επιτυχώς πέρσι τελευταία φορά, για να κατεβάσω κάτι βιντεάκια απ' τα σάιτ του MEGA και του ΑΝΤ1, που δεν επιτρέπουν κατέβασμα. Φέτος άλλαξα pc και λειτουργικό (windows 7 64bit) και, για κάποιο λόγο, συνέχεια μου κρασάρει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ωστόσο, θυμάμαι ότι πέρσι πολλές φορές δεν εντόπιζε τα βίντεο με την πρώτη αλλά ήθελε να προσπαθήσεις 2-3 φορές. Άμα τα βρει, θα στα κατεβάσει. Εσένα τι σου κάνει. Δε στα βρίσκει ως ήχους ή τα βρίσκει αλλά δε στα κατεβάζει; Ή σου κρασάρει και σένα με το που μπαίνεις στη σελίδα;

Δημοσ.

Μόλις το δοκίμασα και τίποτα. Εσύ το δοκίμασες και πέτυχε στη συγκεκριμένη σελίδα;

Όντως ένα σποτάκι είναι κι αυτό. Θα το εκτιμούσα βέβαια εάν μπορούσες να γίνεις λίγο πιο βοηθητικός...

Ctrl+U (view source), αναζήτηση για όλα τα ".mp3" στον κώδικα. Κάνεις copy το κομμάτι "spots/ΧΧΧΧΧΧ.mp3" και paste στον browser με το www.eroticos.gr/ μπροστά και enter.

Μετά, μπορείς με file, save page as.. να αποθηκεύσεις το αρχείο mp3.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ το είχα δοκιμάσει επιτυχώς πέρσι τελευταία φορά, για να κατεβάσω κάτι βιντεάκια απ' τα σάιτ του MEGA και του ΑΝΤ1, που δεν επιτρέπουν κατέβασμα. Φέτος άλλαξα pc και λειτουργικό (windows 7 64bit) και, για κάποιο λόγο, συνέχεια μου κρασάρει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ωστόσο, θυμάμαι ότι πέρσι πολλές φορές δεν εντόπιζε τα βίντεο με την πρώτη αλλά ήθελε να προσπαθήσεις 2-3 φορές. Άμα τα βρει, θα στα κατεβάσει. Εσένα τι σου κάνει. Δε στα βρίσκει ως ήχους ή τα βρίσκει αλλά δε στα κατεβάζει; Ή σου κρασάρει και σένα με το που μπαίνεις στη σελίδα;

Σε εμένα που το δοκίμασα 2-3 φορές δε μου έβρισκε τίποτα στη σελίδα (έχω win 7 32b).

Ctrl+U (view source), αναζήτηση για όλα τα ".mp3" στον κώδικα. Κάνεις copy το κομμάτι "spots/ΧΧΧΧΧΧ.mp3" και paste στον browser με το www.eroticos.gr/ μπροστά και enter.

Μετά, μπορείς με file, save page as.. να αποθηκεύσεις το αρχείο mp3.

Να 'σαι καλά, φίλε μου. Δούλεψε μια χαρά ο τρόπος αυτός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...