Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα laptop hp pavilion dv6500 το οποιο κολλάει οτα boutari μαυρίζει η οθόνη ακούγεται το ανεμιστηράκι και δεν κάνει τίποτα πρέπει να περάσει ώρα για να ανοίξει αλλα όταν μπει λίγο στα windows κάνει πάλι το ίδιο επίσης ζεσταίνεται παρα θα ήθελα να μου πείτε τι μπορεί Να φτάει και εάν αξίζει να το φτιάξω δεν μπορώ να κάνω format σε αυτόν τον υπολογιστή γιατί σβήνει τον δίσκο το φορμάρω στον σταθερό.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω ένα laptop hp pavilion dv6500 το οποιο κολλάει οτα boutari μαυρίζει η οθόνη ακούγεται το ανεμιστηράκι και δεν κάνει τίποτα πρέπει να περάσει ώρα για να ανοίξει αλλα όταν μπει λίγο στα windows κάνει πάλι το ίδιο επίσης ζεσταίνεται παρα θα ήθελα να μου πείτε τι μπορεί Να φτάει και εάν αξίζει να το φτιάξω δεν μπορώ να κάνω format σε αυτόν τον υπολογιστή γιατί σβήνει τον δίσκο το φορμάρω στον σταθερό.

Συ είπας...

Δημοσ.

http://www.nline.gr/oino2008/boutari_02.jpg

περα απ' τη πλακα μαλλον εχεις προβλημα υπερθερμανσης οπωτε χρειαζεται καθαρισμα στο ανεμιστηρακι και αλλαγη θερμοαγωγιμης παστας.

Δημοσ.

Συγνωμη δεν καταλαβα

Τα οποια λαθη ειναι επειδη μετατραιπω τα greeklish σε ελληνικα γιατι εχω ενα tablet το οποιο εχει μονο αγγλικα

Το εχω καθαρισει το ανεμιστιρακι αλλα παλι τιποτα

Δημοσ.

Οταν λες το καθαρισες φανταζομαι εννοεις το ανοιξες εκει που ειναι ψυχτρα και το καθαρισες τελεια γιατια ανα απλα το φυσιξες απο εξς δεν..

Δημοσ.

Δεν μπαινει καθολου στα

Windows πρεπει να ξανα

Φορμαρω τον δισκο στον σταθερο

Για να ειμαι ειλικρινεις επειδη δεν ανοιγε καλα δεν

Μπορεσα να βγαλω την ψυκτρα μονο φυσιμα και με εα πινελακι καθαρισμα

Για να ειμαι ειλικρινεις επειδη δεν ανοιγε καλα δεν

Μπορεσα να βγαλω την ψυκτρα μονο φυσιμα και με εα πινελακι καθαρισμα

Δημοσ.

Ε πρεπει να βγει ολοι η συτα να καθαριστει καλα να καθαριστει το ανεμηστιρακι καλα απο σκονη το πλαστικο του να καθαριστι η παλια παστα να μεπι νεα ειναι δουλιτσα 10 λεπτων αντε 15 απλα θελει υπομονη 

Δημοσ.

Αν το λαπτοπ ζεστενετε οπως αναφερεις ειναι προβλημε υπερθερμανσης και κλεινει για ασφαλεια για να μην καει

Δημοσ.

Παιδια ανοιξα ολο το laptop καθαρισα ανεμιστηρες θερμοαγωγημη παστα κτλπ αλλα σε καποια τσιπακια ειχε και μια παστα σαν τσιχλα σαν αυτοκολητα και την εβγαλα αλλα απο οτι βλεπω δεν κανει καλει επαφη η ψυκτρα πανω σε αυτα τα τσιπακια εκανα μαλακια πρεπει να τα ξανα βαλω πανω για κανει καλη επαφη η να βαλω λιγη παστα και να τα αφεισω ετσι,περιτω να πω φουλ στην σκονη και το ανεμιστηρακι μεσα επιασα ποντικια χαχαχ.

Δημοσ.

Τα αυτοκόλλητα είναι thermal pads. Ή αφήνεις τα ίδια ως έχουν ή τα αντικαθιστάς με καινούργια. Σε καμιά περίπτωση πάντως δεν τα αντικαθιστάς με θερμοαγώγιμη πάστα.

Δημοσ.

Την παστα την αντικαθηστας με καινουργια τα πραγματα σαν τσιχλα επισης την αντικαθηστας αλλα την τσιχλα προσοχή οχι τιποτα αλλο παστες η τετοια πραγματα παρα μονο το thermal pad

Δημοσ.

ok θα παω αυριο να αγορασω και thermal pad γιατι πειρα μονο παστα ,ευχαριστω για οποια απορεια θα ενημερωσω το θεμα και παλι ευχαριστω καλη συνεχεια σε ολους, α και κατι που ξεχασα ενας φιλος μου εχει ενα λαπτοπ το οποιο δεν ανοιγει καθολου ουτε βοοτ κανει τιποτα τι να φταει;

Δημοσ.

Αναλογως το λαπτοπ του φιλου οταν συνδεει το φορτιστη στο ρευμα το λαμπακι του φορτιστη αναβει? τα λαμπακια στο λαπτοπ της ενδειξης οτι περνει ρευμα απο το δυκτιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...