alex52 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Έχω ένα laptop hp pavilion dv6500 το οποιο κολλάει οτα boutari μαυρίζει η οθόνη ακούγεται το ανεμιστηράκι και δεν κάνει τίποτα πρέπει να περάσει ώρα για να ανοίξει αλλα όταν μπει λίγο στα windows κάνει πάλι το ίδιο επίσης ζεσταίνεται παρα θα ήθελα να μου πείτε τι μπορεί Να φτάει και εάν αξίζει να το φτιάξω δεν μπορώ να κάνω format σε αυτόν τον υπολογιστή γιατί σβήνει τον δίσκο το φορμάρω στον σταθερό.
vrykolakas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Έχω ένα laptop hp pavilion dv6500 το οποιο κολλάει οτα boutari μαυρίζει η οθόνη ακούγεται το ανεμιστηράκι και δεν κάνει τίποτα πρέπει να περάσει ώρα για να ανοίξει αλλα όταν μπει λίγο στα windows κάνει πάλι το ίδιο επίσης ζεσταίνεται παρα θα ήθελα να μου πείτε τι μπορεί Να φτάει και εάν αξίζει να το φτιάξω δεν μπορώ να κάνω format σε αυτόν τον υπολογιστή γιατί σβήνει τον δίσκο το φορμάρω στον σταθερό. Συ είπας...
Jason 93 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Έχω ένα laptop hp pavilion dv6500 το οποιο κολλάει οτα boutari μαυρίζει η οθόνη ακούγεται το ανεμιστηράκι και δεν κάνει τίποτα πρέπει να περάσει ώρα για να ανοίξει αλλα όταν μπει λίγο στα windows κάνει πάλι το ίδιο επίσης ζεσταίνεται παρα θα ήθελα να μου πείτε τι μπορεί Να φτάει και εάν αξίζει να το φτιάξω δεν μπορώ να κάνω format σε αυτόν τον υπολογιστή γιατί σβήνει τον δίσκο το φορμάρω στον σταθερό. http://www.nline.gr/oino2008/boutari_02.jpg περα απ' τη πλακα μαλλον εχεις προβλημα υπερθερμανσης οπωτε χρειαζεται καθαρισμα στο ανεμιστηρακι και αλλαγη θερμοαγωγιμης παστας.
alex52 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Συγνωμη δεν καταλαβα Τα οποια λαθη ειναι επειδη μετατραιπω τα greeklish σε ελληνικα γιατι εχω ενα tablet το οποιο εχει μονο αγγλικα Το εχω καθαρισει το ανεμιστιρακι αλλα παλι τιποτα
Jason 93 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Αν προλαβαινεις να μπεις στα windows δες τις θερμοκρασιες σου με το hw monitor
soteras Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Οταν λες το καθαρισες φανταζομαι εννοεις το ανοιξες εκει που ειναι ψυχτρα και το καθαρισες τελεια γιατια ανα απλα το φυσιξες απο εξς δεν..
alex52 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δεν μπαινει καθολου στα Windows πρεπει να ξανα Φορμαρω τον δισκο στον σταθερο Για να ειμαι ειλικρινεις επειδη δεν ανοιγε καλα δεν Μπορεσα να βγαλω την ψυκτρα μονο φυσιμα και με εα πινελακι καθαρισμα Για να ειμαι ειλικρινεις επειδη δεν ανοιγε καλα δεν Μπορεσα να βγαλω την ψυκτρα μονο φυσιμα και με εα πινελακι καθαρισμα
soteras Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ε πρεπει να βγει ολοι η συτα να καθαριστει καλα να καθαριστει το ανεμηστιρακι καλα απο σκονη το πλαστικο του να καθαριστι η παλια παστα να μεπι νεα ειναι δουλιτσα 10 λεπτων αντε 15 απλα θελει υπομονη
alex52 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Το προβλημα να ειναι αυτο; πολυ φοβμαι μην εινια καμια καρτα γραφικων.
soteras Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Αν το λαπτοπ ζεστενετε οπως αναφερεις ειναι προβλημε υπερθερμανσης και κλεινει για ασφαλεια για να μην καει
alex52 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Παιδια ανοιξα ολο το laptop καθαρισα ανεμιστηρες θερμοαγωγημη παστα κτλπ αλλα σε καποια τσιπακια ειχε και μια παστα σαν τσιχλα σαν αυτοκολητα και την εβγαλα αλλα απο οτι βλεπω δεν κανει καλει επαφη η ψυκτρα πανω σε αυτα τα τσιπακια εκανα μαλακια πρεπει να τα ξανα βαλω πανω για κανει καλη επαφη η να βαλω λιγη παστα και να τα αφεισω ετσι,περιτω να πω φουλ στην σκονη και το ανεμιστηρακι μεσα επιασα ποντικια χαχαχ.
axel12p Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Τα αυτοκόλλητα είναι thermal pads. Ή αφήνεις τα ίδια ως έχουν ή τα αντικαθιστάς με καινούργια. Σε καμιά περίπτωση πάντως δεν τα αντικαθιστάς με θερμοαγώγιμη πάστα.
soteras Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Την παστα την αντικαθηστας με καινουργια τα πραγματα σαν τσιχλα επισης την αντικαθηστας αλλα την τσιχλα προσοχή οχι τιποτα αλλο παστες η τετοια πραγματα παρα μονο το thermal pad
alex52 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 ok θα παω αυριο να αγορασω και thermal pad γιατι πειρα μονο παστα ,ευχαριστω για οποια απορεια θα ενημερωσω το θεμα και παλι ευχαριστω καλη συνεχεια σε ολους, α και κατι που ξεχασα ενας φιλος μου εχει ενα λαπτοπ το οποιο δεν ανοιγει καθολου ουτε βοοτ κανει τιποτα τι να φταει;
soteras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Αναλογως το λαπτοπ του φιλου οταν συνδεει το φορτιστη στο ρευμα το λαμπακι του φορτιστη αναβει? τα λαμπακια στο λαπτοπ της ενδειξης οτι περνει ρευμα απο το δυκτιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα