Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ μια παλιά εκδοσή του Skype,από χθες όταν το ανοίγω μου ζητάει να βάλω την νέα έκδοση του Skype και δεν με αφήνει να μπω με την παλιά, έχω κάνει απεγκατάσταση και πάλη εγκατάσταση της παλιάς έκδοσης και πάλι δεν με αφήνει να μπω, με το έτσι θέλω επιμένει να βάλω την νέα έκδοση,

Μήπως ξέρετε αν πράγματι το Skype δεν επιτρέπει να χρησιμοποιούνται οι παλιές εκδόσεις;

σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ μια παλιά εκδοσή του Skype,από χθες όταν το ανοίγω μου ζητάει να βάλω την νέα έκδοση του Skype και δεν με αφήνει να μπω με την παλιά, έχω κάνει απεγκατάσταση και πάλη εγκατάσταση της παλιάς έκδοσης και πάλι δεν με αφήνει να μπω, με το έτσι θέλω επιμένει να βάλω την νέα έκδοση,

Μήπως ξέρετε αν πράγματι το Skype δεν επιτρέπει να χρησιμοποιούνται οι παλιές εκδόσεις;

σας ευχαριστώ.

Εμένα μου έστειλαν μειλ εδώ και καναδυο βδομάδες, ότι θα πάψει να λειτουργεί η παλιά έκδοση και να αναβαθμίσω στην καινούργια

Δημοσ.

Ναι γιατί δεν γουστάρω την νέα έκδοση, π.χ. ένα παράδειγμα με την παλιά έκδοση όταν έψαχνα ένα άτομο σε μια χώρα έβαζα την σημαία της χώρας και το όνομα που έψαχνα, τώρα με δυσκολεύει γιατί δεν έχει σε ποια χώρα ψάχνεις το άτομο που θες.

Δηλαδή το Skype το πάει αποφασίζω και διατάζω.

Τώρα ξέρω να μην κάνω άλλη προσπάθεια σας ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...