Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα  παιδια θα ηθελα μια  βοηθεια  ,ενα φιλαρακι μου δωσε το λαπτοπ του να του κανω φορματ  απο vista να του περασω τα 7 αρια αλλα δεν αναγνωριζει καθολου τα windows ,βαζω το cd μεσα  και δεν τα φορτωνει καν ,μενει κολλημενο στην μαυρη οθονη ..το λαπτοπ ειναι turbo x 

Δημοσ.

Είσαι μεσα στα windows, βάζεις το CD και δεν το βλέπει;

Ή ξεκινάς το laptop με το δισκάκι μέσα;

Έβαλες το λάπτοπ να κάνει boot απο το CD και όχι απο τον δίσκο;

Δημοσ.

δοκιμασα και τα 2 , εβαλα πρωτα το cd εκανα επανεκιννηση και δεν εκανε τιποτα  ειχε μα μαυρη οθονη με την παυλα . δοκιμασα  μετα μεσα απο τα vista να βαλω το δισκακι αλλα ουτε παλι 

ναο το χω κανει αυτο πρωτο πρωτο απο τα bios τσεκαρα την επιλογη dvd

Δημοσ.

Δοκίμασε και καποιο αλλο δισκάκι μηπως εχει πρόβλημα το συγκεκριμένο

Ας δοκιμάσει και άλλο laptop, μήπως έχει πρόβλημα το Turbo-x  :devil:  :devil:

Δημοσ.

εχω δοκιμασει και αλο ενα δισκακι απο τα xp που ουτε αυτα μου τα αναγνωρισε ψηλιαζομαι οτι φταιει

η μοναδα 

Δημοσ.

τα xp ειναι αυθεντικα  και τα 7 αρια ειναι σε dvd ..δοκιμασα και ubuntu ουτε και αυτα  δοκι

edit: μολις δοκιμασα μεσα απο τα windows  τα xp και τα αναγνωρισε αλλα οταν εκανα επανεκινηση  τπτ παλι.

στο δικο μου pc παταω οποιοδηποτε πληκτρο για να ξεκινησει η εγκατασταση αυτα τα turbo μηπως θελουν και καμια κλοτσια ?  εχε χαρη που ναι ξενος  υπολογιστης

Δημοσ.

Μετά λέει ο άλλος γιατί βρίζουμε τα turbo-x... Τι να πω... Σε βλέπω για κανα install από USB (θα μου πεις εδώ δε γίνεται απ' το dvd, απ' το USB θα γίνει;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...