Προς το περιεχόμενο

High RAM Usage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, 

σημερα επεστρεψα στην πολη οπου σπουδαζω μετα απο σχεδον 2 μηνες! Αφου ταχτοποιηθηκα ανοιξα τον υπολογιστη μου για να κανω updates σε drivers, windows, παιχνιδια, προγραμματα. Αφου τελειωνουν ολες οι ενημερωσεις κανω κανονικα επανεκκινηση στον υπολογιστη.

Εψαχνα να βρω μια διεργασια τελος παντων και ανοιγω το Task Manager και βλεπω οτι ο υπολογιστης μου χρησιμοποιουσε περισσοτερη RAM απ οτι συνηθως! Κοιταξα στις διεργασιες και δεν ειχα τιποτα σχεδον ανοιχτο. Αυτην τη στιγμη μου λεει οτι χρησιμοποιειτε το 34% απο τα συνολικα 8GB Ram με ανοιχτα οτι βλεπετε στην εικονα.

Πριν το καλοκαιρι οταν ανοιγα τον υπολογιστη, η μνημη που χρησιμοποιουταν ηταν 20% max. 

Τι λετε να φταιει;

post-239865-0-58819100-1408285608_thumb.png

Δημοσ.

Βασικά βλέπω οτι εχεις τον chrome 8 φορές ανοιχτό οποτε σου τρώει μνήμη απο εκει απο την αλλη κανε ενα scan για trojans κτλπ με malwarebytes και superantispyware

Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι τ Chrome ειναι ανοιχτο 8 φορες μονο insomnia εχω ανοιχτο. Εχω τρεξει scan με Microsoft Security Essentials, Malwarebytes, Spybot Search & Destroy. Τα παντα καθαρα!

• Moderators
Δημοσ.

Tα instances του Chrome εχουν να κανουν με το ξεχωριστο thread που ανοιγει καθε φορα για καθε tab.

Kατα τ αλλα μην αγχωνεσαι για τη μνημη που χρησιμοποιεις αλλα για την μνημη που μενει ελευθερη aka αχρηστη ή για τη μνημη που δεν σου "επιστρεφουν" applications που κλεινουν.

Τωρα εαν υπαρχει κατι περιεργο που "τρωει" μνημη, γι αρχη θα πρεπει να δεις ολα τα processes με admin rights ή ακομα καλυτερα να κατεβασεις τον process explorer (admin rights παντα) και να δεις τι παιζει απο εκει.

Btw, το "πριν το καλοκαιρι" δεν ειναι καθολου ακριβης περιγραφη για το τι συμβαινει/συνεβαινε/τι αλλαξε/κλπ σε εναν υπολογιστη ;)

Δημοσ.

με 20-35% RAM Usage,  παραπονιεσαι.......??  

εδω βλεπω κατι 40-60% και ειμαι Cool...!!  μην αγχωνεσαι..! εχεις αρκετη μνημη για να διαχειριστουν τα windows κατα πως νομιζουν...! 

αν θες να την κατεβασεις παντως, κανε αυτα που σου ειπαν τα παιδια πιο πανω, και μετα -ΑΝ και εφοσον γνωριζεις- τρεξε και msconfig και κλεισε οσα προγραμματα δεν χρειαζεσαι να εκκινουν με τα Win..!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...