Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση μικρόφωνου στο skype/kubuntu

maou28

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σου ειπα δεν διορθώνετε από τις ρυθμίσεις του skype αλλά από τις ρυθμίσεις του pavucontrol και τις ρυθμίσεις στο system settings. Για ανέβασε ένα screenshot από τις ρυθμίσεις σου στο pavucontrol και στην καρτέλα που σου ανέφερα πριν και τι επιλογές έχεις εκει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο Input devices εκεί που είναι το μικρόφωνο έχει μία μπάρα από κάτω που σου δείχνει να ανεβαίνει όταν πιάσει κάποιον ήχο, και δείχνει ότι λειτουργεί, όταν πάω να κάνω μια δοκιμαστική κλήση στο skype που σου λέει να ηχογραφήσεις κάποιο μήνυμα έκει δεν γίνετε τίποτα, τι φταίει;

Oπως σου είχε πει και λέει και jim θα πρέπει να απενεργοποιήσεις αρχικά σε αυτή την καρτέλα την πρώτη επιλογή βγάζοντας το ν που έχει και να ενεργοποιήσεις την δεύτερη επιλογή. Μετά θα το βλέπει το skype. Default το skype βλέπει το mic της μητρικής.

Έκανα αυτά που μου είπατε αλλά πάλι τα ίδια, όταν πάω να κάνω το τεστ δεν ακούγεται, δεν ξέρω τι φταίει, βρήκα σε ένα site και αυτή την εντολή

sudo apt-get install libasound2-plugins:i386 που λέει ότι λύνετε το πρόβλημα αλλά πάλι  τίποτα

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνεις γιατί την κάρτα σου την αναγνωρίζει κανονικά το σύστημα σου. Κάνε κάτι άλλο. Απεγκατάσταση του skype μετά δεξί κλικ πάνω στο μεγαφωνάκι που έχεις στο system tray και από εκεί ρυθμίσεις ήχου και στο παράθυρο που θα ανοίξει στο Εγγραφή ήχου βάλε στην πρώτη θέση το mic της κάμερας μετά κάνε επανεκκίνηση και μετά ξανά εγκατάσταση του skype.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...