Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι.. ξεε τι παρατηρω... δεν βλέπει καθόλου σκληρό δίσκο στην οθόνη πριν μπει στο bios..... και πάλι έπρεπε να μπαίνει και χωρίς...

Δημοσ.

μπα όχι... μονο ραμ φισιξα και καρτα γραφικών...

έχει κανείς σας βιμπερ να μιλισει από εκεί παιδιά να στείλω και φωτο...?

Δημοσ.

τι να σε πω συνήθως την μητρική για έλεγχο την βγάζουν έξω,δηλαδή εξαλείφουν αυτά που αναφέρεις ....

το κουτι μου σε σημεία που έχει αλουμίνιο χτυπαει με μικρή τάση.... αλλα το έκανε και πριν από αυτό νομίζω 
Δημοσ.

Για δοκιμασε μια μια τις μνημες να δεις τι παιζει αλαζοντας θεση.. Κολλαει επειδη εχει προβλημα μνημη,κατεστραμενος σκληρος, CPU βαραει κοκκινα απο θερμοκρασια η clocking σε συνεργασια με μνημες, η δεν μπορει να δει μεσω southbridg τα περιφερειακα. Για δες μηπως η ψυχτρα της southbridge κουνιεται. Χωρις να ασκησης πιεση;

Δημοσ.

προσπάθησα να αλλαξω θύρα pci την καρτα και επι την ευκαιρία φισιξα λίγο τις ραμ... τώρα πάω να ανοιξω το pc και κολλάει στο boot εκεί που λέει να πατήσω delete για να μπω στο bios... έβαλα μπαταρία - ραμ για κάμποση ώρα.. δοκίμασα ραμ σε άλλες θύρες.. την γραφικών και 2 αλλα και πάλι μένει κολλημένο εκει...... καμία βοήθεια???

Διαβαζω ολο το thread μπας και δω κατι για να σε βοηθησω αλλα για ποιο λογο φυσηξες τις ραμ?Με τι τις φυσηξες?

το κουτι μου σε σημεία που έχει αλουμίνιο χτυπαει με μικρή τάση.... αλλα το έκανε και πριν από αυτό νομίζω

Aυτο δεν ειναι φυσιολογικο..

Επισης,το προβλημα οπως ειπες ειναι σε βιντεο αλλα αμεσα ελεγχεις την καρτα γραφικων και μετα ολα τα υπολοιπα..Ελυσες ολοκληρο pc για αυτο?

Δημοσ.

όχι φίλε μου δεν έβγαλα την μητρική... το κάνει εδώ και καιρό τον στατικό ηλεκτρισμό... δοκίμασα και χωρίς γραφικών γιατί έχει onbord αλλα τπτ πάλι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...