RuleMaster Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Τι εννοείς φιλε μου να κατεβάσω μια live διανομή??? Τις ειδα αγορίνα μου.. τις έστειλα παραπάνω... Τελικα τις θερμοκρασιες θα τις δεις; Τις έστειλα παραπάνω...
vasi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 live διανομή ενοει Site: Linux Mint διάλεξε με κώδικα επίσης σιγά-σιγά να ξεκινάς αναβάθμιση το σύστημα δεν μπορεί να είσαι με Site: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+ 998 CPU Mark
oldgik Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Το βιντεο και τα παιχνιδια ενεργοποιουν το 3d της καρτας γραφικων που σημαινει αυξημενη ταχυτητα gpu οπως και μεγαλυτερη καταναλωση ρευματος. Για δες να τρεξεις ενα 3d δοκιμαστικο της gpu και δες θερμοκρασιες. Δες στην μητρικη για φουσκωμενους πυκνωτες ιδιαιτερα κοντα που κουμπωνει η pcie. Ta extra Watt που χρειαζεται η καρτα γραφικων για καποιο λογο δεν μπορει να τα δωσει η μητρικη (πυκνωτης τροφοδοτικο)
vasi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 συνήθως ενεργοποιούν τους code της cpu τι να κάνει η cpu του 2006 !!
RuleMaster Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μια ακόμα ερώτηση... οι ραμ μου είναι τις Corsair και είναι στα 800 συγχρονισμενες η καθε αλλα από τα specs που έστειλα παραπάνω βλέπω ότι δουλεύουν στα 400...γιατι ππ
infin1tyGR Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Είναι DDR (Double Data Rate) οπότε δουλεύουν στο διπλάσιο από αυτό που φαίνεται.
RuleMaster Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 προσπάθησα να αλλαξω θύρα pci την καρτα και επι την ευκαιρία φισιξα λίγο τις ραμ... τώρα πάω να ανοιξω το pc και κολλάει στο boot εκεί που λέει να πατήσω delete για να μπω στο bios... έβαλα μπαταρία - ραμ για κάμποση ώρα.. δοκίμασα ραμ σε άλλες θύρες.. την γραφικών και 2 αλλα και πάλι μένει κολλημένο εκει...... καμία βοήθεια???
vasi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 την κάρτα την αλλαξες θέση ?? σε βγάζει κείμενο στην οθόνη ?? το να βγάλεις την μπαταρία δεν έχει σημασία, αν παραμείνει το ρεύμα στην μητρική από τους πυκνωτές .... και δεν γίνει reset
RuleMaster Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 την εβαλα στην παλιά της... βγάζει κείμενο αλλα παγώνει εκεί που λεει να πατήσω delete για βα μπω στο μπαιος.. δοκίμασα μπαταρία, μνήμες μια μια σε διάφορες θυρες αλλα τπτ...
vasi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 σβήσε τον υπολογιστή από τον διακόπτη του τροφοδοτικού , πάτα το διακόπτη on του κουτιου, δυο τρεις φορές , και κανε δοκιμές με μια μια ram να δεις ποιο φταίει, άλλαξε θέσεις τα usb
vasi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 βάλε μόνο το usb του πληκτρολογιου να πατήσεις delete
RuleMaster Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 δεν το έχω με usb.. δοκίμασα αλλα και πάλι δεν ανταπόκριβεται.. οταν παταω delete πριν καλα άνοιξει η οθόνη με βάζει στην μαυρη οθόνη και μου λεει υις συσκευες που είναι συνδεδεμένες και δεν προχωράει για να μπει στο bios.. όταν ανοίξει η οθονη και μετα μου εμφάνισει το logo τις μητρικής και γραφρει (πατα delete-η tab) κτλπ εκει παγώνει...
vasi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 άλλαζε θεάσεις τις μνήμες, η κάτι βραχυκυκλονει δες ξανά την gpu, κούμπωσε καλά ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα