Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπερα..

Τον τελευταιο καιρο οταν παω να δω βιντεο στο youtube η καποιο αρχειο βιντεο στον υπολογιστη μου ,ο υπολογιστης σβηνει...μετα για να τον ανοιξω πρεπει να κλεισω απο πισω το τροφοδοτηκο για περιπου 10 δευτερολεπτα γιατι αναβωσβηνει το λαμπακι το "power" στην κεντρικη μοναδα και δεν ανοιγει...αυτο μου το κανει στα περισοτερα αρχεια βιντεο αλλα οχι σε ολλα...καμια λυση παιδια σας παρακαλω??

Δημοσ.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει χαιρετήσει το τροφοδοτικό αλλά πριν κάνεις οτιδήποτε δες θερμοκρασίες.Γιατί το 10λεπτο είναι αρκετό για να πέσουν οι θερμοκρασίες.

• Like 1
Δημοσ.

Το τροφοδοτικο ειναι δυο μηνων καινουργιο....Και με το παλιο τροφοδοτικο ειχα το ιδιο ακρηβος θεμα...συγκεκριμενα πιανου θερμοκρασιες να δω ?

Δημοσ.

Ενα απο τα δυο που ειπε ο invader.Στην καλυτερη θερμοκρασιες.Στην χειροτερη τροφοδοτικο.Θα σου ελεγα δοκιμασε με ενα αλλο τροφοδοτικο πριν τα ψησεις τα εξαρτηματα.Συνηθως το να αναβοσβηνει το φωτακι και συνεχιζεις να το ανοιγεις ειναι σαν να σου λεει "εγω σε προειδοποιησα :P "

Επεξεργαστη.Δεν εχει σημασια ποσο μηνων ειναι.Δεν ειναι γατι.Αν δεν ειναι καλο το τροφοδοτικο και καθε μερα να το αλλαζεις μπορει να σου καιγεται

Δημοσ.

το προηγουμενο μου τροφοδοτικο ηταν σκιλι αλλα τα ιδια ξεκινισε να μου κανει τον τελευταιο χρονο...τωρα που το αλλαξα τα ιδια μου κανει και το καινουργιο...υπαρχει περιπτωση να φταιει εκδοση τον windows?? 

Operating System
Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
CPU
AMD Athlon 64 X2 3800+ 36 °C
Windsor 90nm Technology
RAM
4.00GB Single-Channel DDR2 @ 399MHz (5-6-5-18)
Motherboard
MSI MS-7250 (CPU 1) 43 °C
Graphics
Acer AL1751 (1280x1024@60Hz)
1023MB NVIDIA GeForce GT 430 (Undefined) 36 °C
Storage
465GB Seagate ST350032 0AS SCSI Disk Device (SATA) 33 °C
Optical Drives
HL-DT-ST DVD-ROM GDR8164B ATA Device
Audio
Realtek High Definition Audio

Αυτό είναι

http://www.e-shop.gr/deer-dr-8500btx-500w-12cm-fan-p-PER.663428

Δημοσ.

Ναι εχω κανει αρκετες φορες...η αληθεια ειναι οτι αν θυμαμαι καλα δεν μου το εκανε με ολες τις εκδοσεις των windows...Τωρα δεν θελω να μπω στην διαδικασια να το ξανακανω γιατι δεν πιστευω να λυθει ετσι....

Δημοσ.

Δεν με ενοχλει...απλα μου το εκανε και με το παλιο που ηταν σκυλακι...και ιληκρινα δν μπορω να καταλαβω τι φταιει γιατι βλεπω και πως οι θερμοκρασιες ειναι καλες...

Δημοσ.

Το οτι θέλει 10 λεπτά για να ξαναπάρει μπρος πάει να πει οτι είναι από hardware.Δες για φουσκωμένους πυκνωτές στη μητρική,αν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξεις κάρτα γραφικών.

• Like 1
Δημοσ.

για 10 δευτερόλεπτα μέχρι να σταματήσει να αναβοσβήνει το power button στην κεντρική μονάδα..

και επίσης το κάνει και στα παιχνίδια που το δοκίμασα σήμερα..

Δημοσ.

ok γράψε λάθος.Πάντως τo power button δεν αναβοσβήνει.Ουτε καν το λαμπάκι του power button.Μάλλον το hd led εννοείς.Αν αναβοσβήνει το power button πάμε για άλλα.Αυτά που αναφέρεις είναι ότι όταν τραβάει παραπάνω ρεύμα για παιχνίδι η για αναπαραγωγή VIDEO  σβήνει.Ελενξε μητρική και vga για αρχή.

Δημοσ.

το τροφοδοτικό είναι μεγαλύτερο από το προηγούμενο που ήταν 450 βατ και δεν είχα ποτέ θέμα εκτος τον τελευταίο χρόνο πριν το αλλάξω.. τώρα κάι με το καινούργιο μου παρουσιάζει το ίδιο.. έχω την εντύπωση ότι με μερικές εκδόσεις Windows δουλευει κανονικά αλλα δεν είμαι σίγουρος.. γιατί μόυ το έκανε και παλιότερα και μετά σταμάτησε...

Δημοσ.

Για να σου φύγει η περιέργεια κατέβασε μια live διανομή και πράξε τα δέοντα.Αν τρέξει πας για φορμάτ αλλιώς μετά ψάχνεσαι πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...