johnny77 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Καλησπερα..Αγορασα την LG 42LB731V και στο Smart Menu οταν παταω να μπω στο LG Store μου λεει Μη Διαθεσιμο..Γνωριζουμε κατι πανω σ αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Φανταζομαι πως την εχεις συνδεσει στο internet ετσι?Αν ναι εχεις κανει την τελευταια αναβαθμιση?Πανε ρυθμισεις->γενικα->πληροφοριες τηλεορασης και δες τι εκδοση εχει.Η τελευταια ειναι η 03.23.24.Εχω την ιδια TV και παιζει κανονικα το LG Store αλλα να ξες μην περιμενεις τπτ απο περιεχομενο.Πολυ φτωχο σε σχεση με Samsung... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny77 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Φανταζομαι πως την εχεις συνδεσει στο internet ετσι?Αν ναι εχεις κανει την τελευταια αναβαθμιση?Πανε ρυθμισεις->γενικα->πληροφοριες τηλεορασης και δες τι εκδοση εχει.Η τελευταια ειναι η 03.23.24.Εχω την ιδια TV και παιζει κανονικα το LG Store αλλα να ξες μην περιμενεις τπτ απο περιεχομενο.Πολυ φτωχο σε σχεση με Samsung...Ναι ηθελε την αναβαθμισει μου το εβγαλε μονο του..Ποια η γνωμη σου γενικα για τν τβ?Την εχεις καιρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Την εχω ενα μηνα.Την ειχα παρει μαζι με την 47LB650V που πηρα για τους δικους μου.Εχουν τα μικρα, γνωστα θεματακια των IPS Panel (οχι καθαρο μαυρο, λιγο ghosting, γκριζες γωνιες), αλλα για τα 599€ που πηρα την καθε μια, ειμαι κατευχαριστημενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny77 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Την εχω ενα μηνα.Την ειχα παρει μαζι με την 47LB650V που πηρα για τους δικους μου.Εχουν τα μικρα, γνωστα θεματακια των IPS Panel (οχι καθαρο μαυρο, λιγο ghosting, γκριζες γωνιες), αλλα για τα 599€ που πηρα την καθε μια, ειμαι κατευχαριστημενος... κι εγω τοσο την πηρα απ το Crazy Sundays του e shop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα