Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανεβάζοντας κάποια αρχεία word στο google brive αλλοιώνεται η διάταξη της σελίδας όταν γίνετε απευθείας προβολή, εάν κατεβάσω το αρχείο (από Google drive) προβάλετε κανονικά, υπάρχει κάποια λύση......
Παραθέτω δυο εικόνες.
Πριν ανέβει και μετά .

Δημοσ.

Ανεβάζοντας κάποια αρχεία word στο google brive αλλοιώνεται η διάταξη της σελίδας όταν γίνετε απευθείας προβολή, εάν κατεβάσω το αρχείο (από Google drive) προβάλετε κανονικά, υπάρχει κάποια λύση......

Παραθέτω δυο εικόνες.

Πριν ανέβει και μετά .

Το παθαίνω και εγώ όταν έχω φτιάξει το αρχείο με Word και το ανεβάζω μετά. Φαντάζομαι γίνεται το ίδιο και με σένα.

Οι λύσεις που έχω βρεί εγώ τουλάχιστον είναι δύο.

α) Ξαναφτιάχνεις το αρχείο από την αρχή στο Google Docs, οπότε και θα κρατήσει το format που το φτιάχνεις όταν το ανεβάσεις στο Drive (λίγο μπελαλίδικη λύση)

β) Σώζεις το αρχείο σου σαν PDF, και το ανεβάζεις έτσι.

Αν πάντως κάποιος άλλος έχει άλλη πιο πρακτική λύση θα με ενδιέφερε και εμένα.

Δημοσ.

Να είσαι καλά naverme, θα το δοκιμάσω. 

οκ, το ανέβασα σαν PDF αλλά ο παραλήπτης δεν θα μπορεί να κάνει αλλαγές/ διορθώσεις .......

Δημοσ.

Να είσαι καλά naverme, θα το δοκιμάσω. 

οκ, το ανέβασα σαν PDF αλλά ο παραλήπτης δεν θα μπορεί να κάνει αλλαγές/ διορθώσεις .......

Δυστυχώς όχι...Μπορεί μόνο να το εκτύπώσει και να το συμπληρώσει...Στις τραβηγμένες περιπτώσεις να το φτιάξεις form στο Adobe ώστε να μπορέσει να το συμπληρώσει σαν φόρμα (αλλά κρίνοντας από το περιεχόμενο του αρχείου που ανέβασες αυτό δε θα ήταν και τόσο πρακτικό για τις ηλικίες που απευθύνεται το αρχείο :P ).

Πάντως αν θυμάμαι καλά...Όταν ο χρήστης το κατεβάσει το αρχείο έχει την αρχική μορφή που έφτιαξες εσύ. 

Δημοσ.

Πάντως αν θυμάμαι καλά...Όταν ο χρήστης το κατεβάσει το αρχείο έχει την αρχική μορφή που έφτιαξες εσύ. 

Έχεις δίκιο, όταν το κατεβάσεις (σαν word) φαίνεται κανονικά......  

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, όταν το κατεβάσεις (σαν word) φαίνεται κανονικά......  

Οπότε αν χρειάζεσαι όπωσδήποτε η συμπλήρωση του αρχείου να γίνεται online, η μόνη επιλογή που έχεις νομίζω είναι να φτιάξεις το αρχείο από την αρχή στο Google Docs ή να παίξεις με το ήδη ανεβασμένο αρχείο και να το φτιάξεις όπως θέλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...