corsakias Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Εναντι των γνωστων και προτιμητεων για εμενα samsung και lg εχω βρει μια προσφορα σε toshiba. Δεν ειναι καποιο high end μοντελο αλλα πολυ βασικο και αρχικο. Αλλωστε τη θελω για τους γονεις και απλα να αντικαταστησουμε τη παλια non mpeg4 crt με μια καινουργια. Οτι θα ειναι καλυτερη το ξερω, απλα αναρωτιεμαι αν συγκρινεται στο τεχνολογικο υποβαθρο και τη ποιοτητα που εχουν οι τηλεορασεις οπως lg και samsung συμφωνα με αυτα που εεχω "δει" μεχρι τωρα. Αναφερομαι σε αυτη. http://www.e-shop.gr/toshiba-32w2433dg-32-led-tv-hd-ready-black-p-PER.162511 Θα μπορουσα να δωσω 30€ παραπανω και να παω σε μια lg ή samsung αλλα θα μπορουσα να δωσω και 30€ λιγοτερα για μια f&u ή αλλη μαρκα...
Zapee995 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μια χαρά είναι οι Toshiba.. Τα 30ευρω παραπάνω όμως να τα δώσεις για μια full HD και όχι για LG. Ή αν μπορείς να βρεις LG FHD, ακόμα καλύτερα.
David20 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μεινε μακρια απο την toshiba..Πολλα προβληματα,υποστηριξη απαραδεκτη.Την πατησα εγω κι ενα σωρο αλλοι...ΜΑΚΡΙΑ..Παρε samsung,παρε lg παρε κατι αλλο,οχι toshiba.
kostas_dr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Ναι, στο θέμα της υποστήριξης, υπάρχει πρόβλημα.
David20 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μια χαρα....καλοριζικη κι απο μενα φιλος.
corsakias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ ωραία αν και δείχνει φτηνή και είναι σε σχέση με άλλες. Μου έκανε εντύπωση η δοαφορα στον όγκο και κυρίως στο βάρος σχέση με μια LG 6ετιας. Παναλαφρη ρε παιδια
kostas_dr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ πιο λεπτός σχεδιασμός, φαντάζομαι.
lostresam Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 μια χαρα ειναι οι toshiba. εχω μια 32αρα 3 χρονια χωρις κανενα προβλημα. τωρα για υποστηριξη δεν μου χρειαστηκε ποτε αλλα αλλα σαν να ειχα ακουσει οτι στα λαπτοπ η υποστηριξη της εν λογω μαρκας ειναι κορυφαια.δεν ξερω αν ειναι ξεχωριστο τμημα το ενα και ξεχωριστο το αλλο. αν κανω λαθος διορθώστε με
David20 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Οι toshiba δεν ειναι καθολου μια χαρα...εσκασα 550 για την tl933g και εγω και ενα σωρο αλλα παιδια που την πηραν εχουμε σαλταρει απ τα θεματα που εχει βγαλει...Ξαναλεω οτι στο service που την πηγα ο ιδιος ο τεχνικος με ειπε οτι δεν εκανα καλα που πηρα αυτην την μαρκα..Και ειχε δικιο...Και η υποστηριξη ειναι για κλωτσιες..Αντι να μας δωσουν καποια αλλη,(λογω του οτι το μοντελο ειναι ακρως προβληματικο απο κατασκευης)επελεξαν να με αλλαξουν την μητρικη με νεα η οποια ειναι ακριβως ιδια με την παλια(λογικο αυτο,αφου δεν ταιριαζει αλλη προφανως),μονο που η παλια ειναι ελλατωματικης σχεδιασης και κατασκευης.....Αποσυγχρονισμος ηχου και εικονας,αδυναμια ταξινομησης καναλιων,50 προσπαθειες να εντοπισει καναλια κατα τον συντονισμο...αυτο ειναι το "μια χαρα για μενα"...Παρε μια γευση http://www.insomnia.gr/topic/484044-toshiba-32tl933g-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CF%80/page-11?hl=+toshiba%20+tl%20+933g τωρα εσενα αν σε βγηκε καλη ,μια χαρα,τι να πω; Εγω επαθα αμοκ και αηδιασα με αυτη την εταιρια.ασε που καπου εδω μεσα διαβασα οτι και στα laptop, ειδικα στην υποστηριξη,αρχισε τις βλακειες.
king2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Εχει μια 40αρα toshiba ο ξαδερφος μου.Πανω στα 2 χρονια καηκε η μητρικη.150 ευρω για να φτιαχτει.Για μενα δεν αξιζει η toshiba σε καμια περιπτωση.
David20 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ξερω φιλε μου,θυμαμαι που το χαμε ξανασυζητησει οι δυο μας στο παραπανω link που εβαλα.Παρεπιπτοντως η λυση που εδωσα για την tl 933g ειναι απλη αλλα δεν επρεπε να λυθει απο μενα, αλλα μαλλον απ την εταιρια και οχι με αυτον τον τροπο...Αγορασα ενα mpeg4 αποκωδικοποιητη (με hdmi βεβαια )και ως δια μαγειας λυθηκαν ολα τα θεματα..Ουτε αποσυγχρονισμος ουτε κανενα αλλο θεμα ΑΠΟΛΥΤΩΣ..Ετσι "παρεκαμψα'ολα τα εσωτερικα της,που ειναι για κλωτσιες,ανελαβε ολη την δουλεια ο αποκωδικοποιητης και το μονο που δουλευει απο την tv ειναι η οθονη..ξανατονιζω ομως οτι ΔΕΝ ειναι δουλεια του πελατη να δινει την λυση ειτε ισχυει η εγγυηση ειτε οχι.Και οχι με αυτον τον τροπο,ασχετα αν αυτη η λυση επιασε..Κανω λαθος;....Οσοι λοιπον ατυχοι εχετε αυτο το μοντελο (και ειστε πολλοι),αυτη ειναι η λυση που την κανουμε εμεις οι πελατες που πηραμε toshiba, κι οχι αυτοι που πρεπει. μια χαρα ειναι οι toshiba. εχω μια 32αρα 3 χρονια χωρις κανενα προβλημα. τωρα για υποστηριξη δεν μου χρειαστηκε ποτε αλλα αλλα σαν να ειχα ακουσει οτι στα λαπτοπ η υποστηριξη της εν λογω μαρκας ειναι κορυφαια.δεν ξερω αν ειναι ξεχωριστο τμημα το ενα και ξεχωριστο το αλλο. αν κανω λαθος διορθώστε με Ναι φιλος,ξεχωριστο τμημα ειναι.
papresa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) μια χαρα ειναι οι toshiba. εχω μια 32αρα 3 χρονια χωρις κανενα προβλημα. τωρα για υποστηριξη δεν μου χρειαστηκε ποτε αλλα αλλα σαν να ειχα ακουσει οτι στα λαπτοπ η υποστηριξη της εν λογω μαρκας ειναι κορυφαια.δεν ξερω αν ειναι ξεχωριστο τμημα το ενα και ξεχωριστο το αλλο. αν κανω λαθος διορθώστε με Αν και το θέμα έχει λήξει αλλά για τους επόμενους θα πω, είχα μιαToshiba 14" CRT 22-23 χρονάκια κι αν δεν ερχόταν το ψηφιακό σήμα ακόμη θα έπαιζε. Επίσης έχουμε μια 32άρα πενταετίας, φυσάει. Οπότε κι εγώ τις προτείνω Α-ΝΕ-ΠΙ-ΦΥ-ΛΑ-ΚΤΑ. Για υποστήριξη κι εμένα δεν μου χρειάστηκε, άρα δεν εκφέρω άποψη. Για λάπτοπ κι εγώ δεν άκουσα καλά λόγια ούτε για συσκευή ούτε για υποστήριξη. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2014 από papresa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα