Damachi Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Καλώς να σου έρθει. Να μπορούμε να κάνουμε και καμιά κουβέντα επι της ουσίας του παιχνιδιού επί της ουσίας του παιχνιδιού μετά από 20 ώρες εισαγωγή - που έχω σκυλοβαρεθει φαίνεται να παίρνει μπροστά . στο PS3 έχει πρόβλημα με tearing και με βουτιές στα frames δεν έχει σταθερά όχι 30 ούτε 20 σε περιοχές .
panther_512 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Εμένα μου άρεσε ο τρόπος που σε βάζει σιγά σιγά στο νόημα του παιχνιδιού. Πάντως δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο γονατίζει έτσι στο PS3. Τεχνολογικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο....
Fulgore Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Θα γραψω στο αναλυτικο θεμα του ps4 για διαφορα που ετυχα σημερα που πηγα για να παρω και το παιχνιδι. Αγορα απο redline την ιταλικη εκδοση του Steelbook η οποια ειναι πανεμορφη και εξωτερικα αλλα κυριως και εσωτερικα. Ειδικα για το εσωτερικο κομματι μπορω να πω οτι δεν το περιμενα να κανει τοσο μπαμ. Κυριολεκτικα αν ειχαμε στην Ελλαδα την collector στα 100ευρω(90ευρω υποτιθεται ειναι η επισημη τιμη αλλα με το χαος της διαθεσιμοτητας ουτε καν)θα την ειχα παρει και ας ειναι το πρωτο μου persona παιχνιδι. Οσον αφορα το παιχνιδι και τους χαρακτηρες,νιωθω σαν στο σπιτι με το σχεδιο μιας και παρακολουθω και αρκετα anime ουτως ή αλλως και φυσικα ειμαι οπαδων των παλιων turn based Jrpg(γ*μ Square...). Αυτο που δεν γνωριζα ειναι οτι σου δινει δωρεαν με download απο το store(και καλα σαν ευχαριστω για την αγορα)την Ιαπωνικη γλωσσα να βαλεις(που εννοειται αυτην θα βαλω οπως και στο Nier),βεβαια το download ειναι λιγο μεγαλο στα 3gb. Apo αυριο ή μεθαυριο θα το ξεκινησω και λογικα θα μου πιασει ολο το Μαιο μαζι με το Legend of heroes Trails in the sky. Οσον αφορα το τεχνικο κομματι που διαβαζω,περαν του οτι οι Ιαπωνες γενικα δεν φημιζονται για τα optimized παιχνιδια τους+του οτι τα Persona παιχνιδια αργουν να βγουν, νομιζω οτι πεχτηκε φαση οπως με το last guardian που και αυτο εχει τα θεματακια του στην ps4 εκδοση παρολο που θυμιζει πιο πολυ ps3 παιχνιδι(αν και αρχικα για ps3 προοριζοταν). 1
panther_512 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Στο PS4 τρέχει άψογα, με 30fps βέβαια τα οποία δεν δικαολογούνται με βάση το οπτικό αποτέλεσμα. Το πρόβλημα είναι στο PS3.
di maria kun Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 -εγω δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναδωσω 70 οση μεγαλη διαρκεια και αν εχει,το εκανα ηδη μια φορα για το final fantasy το οποιο μαλιστα και καταευχαριστηθηκα αλλα δεν το ξανακανω,το persona ξεκινησε στα 50 ευρω στα σκρουτζ και λογω ελλειψης ανεβηκε,ετσι αποφασισα να περιμενω παρεακι με το yakuza 0 το οποιο μαγκες ειναι οτι πιο υποτιμημενο υπαρχει στην αγορα,το παιχνιδι ειναι αγνη διασκεδαση -fulgore το μανουαλ και τα γραμματα πισω η μεσα στην θηκη ειναι ιταλικα??η ειναι μονο σχεδιο?
Fulgore Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Τα απεξω ειναι Ιταλικα. Το παιχνιδι μεσα εχει κανονικα Αγγλικα. Οσο για τα 50ευρω και 70ευρω φανταζομαι αναφερεσαι στην ps3 εκδοση του γιατι η ps4 εκδοση του ανεκαθεν ειχε τετοια τιμη https://www.skroutz.gr/s/10803632/Persona-5-PS4.html?keyphrase=persona+5 Τωρα για τα περι 70ευρω δεν μπορω να πεισω καποιον για κατι. Σε αντιθεση βεβαια με το final fantasy xv το persona δεν εχει season pass αρα καλο ειναι να μην τα τσουβαλιαζουμε μαζι. Οσον αφορα την ps3 εκδοση του ουτε εγω θα το αγοραζα σε αυτην(οχι οτι θα περιμενα το 2017 για να παιξω παιχνιδι σε αυτο). Βασικα εννοειται οτι δεν θα εδινα 70ευρω για persona στο ps3 με τα διπλασια χρηματα βρισκεις ps4 στις αγγελιες ειπαμε Στα του παιχνιδιου που ξεκινησα σημερα(δεν εχω εμπειρια απο προηγουμενα παιχνιδια της σειρας),αν και ειμαι ακομα στην αρχη(μολις πηγαινεις στο καινουργιο σχολειο μετα το αρχικο καστρο)οι εντυπωσεις μου ειναι θετικες κυριως επειδη μου θυμιζει πιο πολυ σαν να παρακολουθω anime(βοηθανε και τα πολλα cutscenes σε αυτο).
panther_512 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Είσαι στην αρχή της αρχής. Όσο πάει και θα γίνεται καλύτερο.35 ώρες μετά και ακόμα το παιχνίδι προσθέτει gameplay μηχανισμούς.Πάντως μου αρέσει που έχει αρκετό μπλα μπλα. Νιώθεις την ιστορία να κυλάει πιο ωραία και συνδέεσαι με τους χαρακτήρες.Το παιχνίδι δεν στα εξηγεί όλα, και θέλει προσοχή. Ειδικά στο που να βρείς και πως να ξεκινήσεις τις επαφές με κάποιους confidants.Επίσης να προσέχεις πως ξοδεύεις το χρόνο σου. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2017 από panther_512
Fulgore Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Οσον αφορα το μπλα μπλα δεν με πειραζει τοσο,οσο το να παταω το Χ αυτο ειναι πιο κουραστικο. Λατρευω τα cutscenes ανιμε τυπου που δενουν παρα πολυ ωραια με το παιχνιδι ,αλλα εχω σαν ''παραπονο'' το παραπανω. Οσο για τα περι χρονου,ουτως ή αλλως ακομα και για platinum για να κανεις το παιχνιδι θελει τουλαχιστον 2 playthrough,αρα εχουμε ακομα. Γιαυτο και ειπα οτι αυτο μαζι με το Legend of heroes βλεπω να μου τρωνε(απο τωρα)ανετα ολο τον Μαιο. Παντως επειδη κανω εναλλαγη μεταξυ αγγλικων και Γιαπωνεζικων,εχει γινει αρκετα καλη δουλεια και στο αγγλικο κομματι που δεν το περιμενα. Ισως θα προτιμουσα να ειχε ο κεντρικος Joker δικο του ονομα και να μιλαγε κιολας απο το να βαζεις το δικο σου(επισης μερικες διαφορετικες επιλογες σε ιδιους διαλογους ειδα οτι δεν παιζουν ρολο σε διαφορετικη απαντηση). Επισης ελπιζω αργοτερα να εξηγουν πως ακριβως εχουν την δυναμη να μπαινουν σε αυτο τον παραλληλο κοσμο απο το πουθενα(περαν του κινητου) και να μπορουν να διαμορφωσουν τον χαρακτηρα του αλλου(οπως αυτου απο το πρωτο καστρο,δεν λεω ονοματα λογω spoiler).
panther_512 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μπα δεν περιμένω εξηγήσεις για αυτό το πράγμα. Είναι το 5ο παιχνίδι που παίζω όπου το κινητό/portable δίνει μεταφυσικές δυνάμεις ή έχει σχέση με αυτές. Πλέον το θεωρώ κλισέ. Τα άλλα είναι το "The world ends with you", "Shin Megami Tensei Devil Survivor Overclocked", "Shin Megami Tensei IV", "Shin Megami Tensei Apocalypse"
ikaruga24 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ολη η σειρά SMT έχει σχέση με κάτι "ηλεκτρονικό" που είναι καταλύτης για δυνάμεις. Εξ ου και το Persona που είναι σειρά SMT (έστω και spin off).
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μπα δεν περιμένω εξηγήσεις για αυτό το πράγμα. Είναι το 5ο παιχνίδι που παίζω όπου το κινητό/portable δίνει μεταφυσικές δυνάμεις ή έχει σχέση με αυτές. Πλέον το θεωρώ κλισέ. Τα άλλα είναι το "The world ends with you", "Shin Megami Tensei Devil Survivor Overclocked", "Shin Megami Tensei IV", "Shin Megami Tensei Apocalypse" Αν είχες παίξει προηγούμενα entries θα δεις ότι όλα θα εξηγηθούν στην πορεία
Fulgore Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Παντως ακομα και αν φτιαξει η διαθεσιμοτητα του παιχνιδιου παλι ειμαι σιγουρος οτι αρκετος κοσμος θα ξενερωσει με το παιχνιδι,επειδη θα τρεξουν να το παρουν καθαρα και μονο απο τις βαθμολογιες και βλεπω να γραφονται σχολια τυπου ''παρα πολυ μπλα μπλα'' ''γραφικα ps3'' ''με πειρε ο υπνος'' ''καλα ποτε εχει δραση?'' Γενικα ειναι παιχνιδι(οχι μονο αυτο βεβαια)που απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο,και βλεπω αρκετοι να ξενερωνουν γιατι περιμενουν να πεσει η τιμη του να το παιξουν καθαρα και μονο λογω βαθμολογιας. Παντως μεχρι τωρα εχω μεινει ικανοποιημενος με το παιχνιδι(μολις εφαγα το mini boss στο πρωτο παλατι),αν και βρισκω λιγο ανουσιο το πολυ πηγαινε ελα συνεχεια μεταξυ κανονικου και φανταστικου κοσμου ως τωρα για το πρωτο παλατι μεχρι να το παρουν αποφαση. Φυσικα οι σχεδιαστικες επιλογες σε μενου,μαχες και σε χαρακτηρες κλεβουν τις εντυπωσεις και η μουσικη την βρηκα αρκετα καλη(αν και δεν εχω ακουσει και πολλα κομματια ως τωρα).
panther_512 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Νομίζω το παιχνίδι είναι must-have για τους λάτρεις των turned based JRPGs. Μου φαίνεται αδύνατο σε κάποιον που έπαιξε και του άρεσε ένα οποιοδήποτε παιχνίδι της σειράς (Shin Megami Tensei/ Persona) να μήν του αρέσει το Persona 5. Για αυτόν που θα το αγοράσει στα τυφλά, βλέποντας μόνο τη βαθμολογία στο metacritic, ισχύουν τα ίδια με οποιαδήποτε άλλη τυφλή αγορά παιχνιδιού, ανεξαρτήτως genre.
Fulgore Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Νομίζω το παιχνίδι είναι must-have για τους λάτρεις των turned based JRPGs. Ετσι οπως το γραφεις γενικα δεν συμφωνω ενω με το απο κατω που το συμπληρωνεις ναι συμφωνω. Η ολη θεματολογια(του Ιαπωνικου σχολικου τυπου δηλαδη) του ειναι πολυ πιο διαφορετικη απο αυτη που εχουμε δει σε αρκετα turn based Jrpg,κατι που δεν ξερω αν θα αρεσει σε ολους γιαυτο το ειπα. Προσωπικα αν και δεν εχω επαφη με αλλο παιχνιδι της σειρας,μου αρεσει πολυ ακριβως επειδη ειναι κατι το διαφορετικο απο αυτα που βλεπουμε τον τελευταιο καιρο απο πλευρας mainstream. Γενικα απο τους Ιαπωνες φετος και με το Nier Automata με εχουν εκπληξει υπερβολικα ευχαριστα. ΕΙχα πολλα χρονια να ευχαριστηθω ετσι παιχνιδια οπως φετος,ως τωρα παντα(persona 5 και Nier automata κυριως αλλα και το Horizon ευχαριστη εκπληξη).
panther_512 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Επειδή δεν έχεις ξαναπαίξει παιχνίδι της σειράς Shin Megami tensei και Persona, γι'αυτό σου φαίνεται τόσο διαφορετικό από το συνηθισμένο. Αν σου αρέσει, ευκαιρία μετά να ασχοληθείς και με τα άλλα της σειράς. Το Shin Megami Tensei IV στο 3DS είναι κορυφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα