Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Fulgore αυτό που αναφέρεις είναι αυτό?? http://www.redline.gr/product.asp?catid=6811 Κοστίζει την ίδια τιμή με την απλή έκδοση. Και μάλιστα από τό ίδιο κατάστημα (όπως και τα άλλα σκρουτζ ) Πώς γεναν αυτό????? Ποια έκδοση είναι αυτή.Μήπως είναι μια απλή που χαν βγάλει μόνο με διαφορετική εξωτερικη θηκη?? Κανονικα οι Launch/day one εκδοσεις του persona 5 ειχαν δωρεαν το steelbook(οπως εγινε και για οσους εκαναν pre order το Witcher απο συγκεκριμενα καταστηματα). https://www.amazon.co.uk/Persona-5-SteelBook-Launch-PS4/dp/B01K6T8DKI/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1492865197&sr=1-1&keywords=persona%2B5&th=1 Το παραπανω steelbook που πηρα και ρωτησα τηλεφωνο ειναι στα Ιταλικα(εχει βεβαια Αγγλικα απλα η απεξω ζελατινα του steelbook ειναι στα Ιταλικα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Κατάλαβα... Κλασσικό τρικ παραεισαγωγης, είχα παραγγείλει πέρσι από σκρουτζ το doom και ήρθε στα αραβικά. Στην σελίδα δεν θ πρέπει να αναφέρει ότι είναι ιταλικό.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ενα φιλο μου που ειχε ριξει παραγγελια τον πηραν τηλεφωνο και τον ενημερωσε το καταστημα ακριβως για το οτι ειναι Ιταλικο και ακυρωσε την παραγγελια αρχικα,αλλα μετα βλεποντας ποσο κοστιζει απο εξωτερικο ξαναεριξε παραγγελια. Αλλωστε και το Killzone Shadowfall που ειχα παρει απο ενα παιδι εδω στο forum που ηταν απο amazon Γαλλιας κανονικα αγγλικα ειχε μεσα αρα κλειν. Το καλο με το Persona 5 ειναι οτι μονο το περιτυλιγμα ειναι στα Ιταλικα απο πισω στις πληροφοριες. Αν το βγαλεις εν μερη δεν καταλαβαινεις διαφορα(αφου δεν υπαρχουν γραμματα στο steelbook. Ουτως ή αλλως απλα το steelbook ειναι δεν εχει τιποτα αλλο μεσα,αλλα τουλαχιστον το Steelbook εχει διαφορετικο(καλυτερο)σχεδιο απο την σκετη κουτατη εκδοση σε σχεση με το Nier πχ. https://www.youtube.com/watch?v=_ijX3sWIms8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ακυρη η αγορά του στο PS3 από εμένα. Είδα ότι έχει ότι πιο εκνευριστικό για εμένα που μπορεί να έχει ένα παιχνίδι, screen tearing. Αν ήταν μικρό το κακό τότε δεν θα είχα θέμα αλλά επειδή το έχει σχεδόν μόνιμα και σχεδόν παντού τρώει άκυρο και η αγορά θα γίνει εν καιρό στο μελλοντικό PS4 μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koromaru Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ακυρη η αγορά του στο PS3 από εμένα. Είδα ότι έχει ότι πιο εκνευριστικό για εμένα που μπορεί να έχει ένα παιχνίδι, screen tearing. Αν ήταν μικρό το κακό τότε δεν θα είχα θέμα αλλά επειδή το έχει σχεδόν μόνιμα και σχεδόν παντού τρώει άκυρο και η αγορά θα γίνει εν καιρό στο μελλοντικό PS4 μου. αυτό πρώτη φορά το ακούω. τόσο σοβαρό είναι το θέμα?... ας ελπίισουμε ότι θα βγάλουν κάνα patch σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ακυρη η αγορά του στο PS3 από εμένα. Είδα ότι έχει ότι πιο εκνευριστικό για εμένα που μπορεί να έχει ένα παιχνίδι, screen tearing. Αν ήταν μικρό το κακό τότε δεν θα είχα θέμα αλλά επειδή το έχει σχεδόν μόνιμα και σχεδόν παντού τρώει άκυρο και η αγορά θα γίνει εν καιρό στο μελλοντικό PS4 μου. Δεν το ήξερες? Είναι το γνωστό optimization που χαίρουν οι κονσόλες Στο PS4 πάντως είναι απόλαυση. Τελείωσα και το 2ο κεφάλαιο (συνολικά είναι 8) και δεν το χορταίνω. Η ιστορία (ή μάλλον ιστορίες) έχουν περιεχόμενο που απευθύνεται σε ενήλικες και είναι κάτι που μου έχει τραβήξει όλο το ενδιαφέρον. Από την άλλη τα romance options ξεκινάνε από τις κλασσικές επιλογές και πάνε μέχρι και στο κυριολεκτικά παράνομο Καταστάσεις που στον πραγματικό κόσμο, άνθρωποι πάνε φυλακή..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Οχι δεν το ήξερα. Επεσα πάνω σε αυτό εδώ και απογοητεύτηκα. Λίγο να είναι το κακό δεν με πειράζει αλλά εδώ πέρα το έχει σχεδόν μόνιμα. https://www.youtube.com/watch?v=QAHlOJlQhsU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Περίμενα να είχε φτιαχτεί κάπως το romance system και να είναι πιο ρεαλιστικό αλλά δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Είναι το γνωστό optimization που χαίρουν οι κονσόλες Ελα ντε. Kαι το τελευταιο pro evolution στο PStwo δεν τρεχει καλα. Mας κοροιδευουν. Δεν υπαρχει optimization στις κονσολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Περίμενα να είχε φτιαχτεί κάπως το romance system και να είναι πιο ρεαλιστικό αλλά δεν... Δεν έχω γνώση των προηγούμενων Persona, αλλά στο 5 τουλάχιστον μέχρι εδώ που έχω φτάσει, έχουν ξεκινήσει 3 ιστορίες για romance με γυναικείους χαρακτήρες. Είδα ότι ακολουθούν αρκετές ακόμα. Από τις 3, η μία είναι λογική, η 2η ψιλοτρώγεται (είναι η ιστορία που μάλλον θα ακολουθήσω) αλλά σίγουρα η σχέση που προκύπτει είναι παράνομη, ενώ η 3η είναι πραγματικά βγαλμένη από ιστορία ΧΧΧ-ταινίας (όχι δεν εννοώ τις ταινίες του Vin Diesel). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Το θέμα μου είναι ότι δεν είναι ρεαλιστικό ως σύστημα. Δεν λέω παραπάνω γιατί είναι σπόιλερ, αν θες pm :3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Το θέμα μου είναι ότι δεν είναι ρεαλιστικό ως σύστημα. Δεν λέω παραπάνω γιατί είναι σπόιλερ, αν θες pm :3 Αν αναφέρεσαι στους μηχανισμούς (gameplay) του romance, δεν έχω άποψη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά δεν το βλέπω να διαφέρει σημαντικά από άλλα japanese dating sims, τουλάχιστον επι της ουσίας. Αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο, που δεν το ξέρω ούτε εγώ, δεν ξέρω αν πρέπει να σε ρωτήσω σε pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Ρε παιδια για ποιο λογο pm απο την στιγμη που υπαρχει spoiler επιλογη στο forum για κατι που αφορα το παιχνιδι? Εγω παντως αν ολα πανε καλα παραλαμβανω αυριο το steelbook να το ξεκινησω και εγω γιατι αυτη η κατασταση με την διαθεσιμοτητα αρχισε να με νευριαζει αρκετα(χωρις να ριχνω το βαρος στα δικα μας καταστηματα γιατι και εξω τα ιδια χαλια εχουν). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Καλώς να σου έρθει. Να μπορούμε να κάνουμε και καμιά κουβέντα επι της ουσίας του παιχνιδιού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/10803632/Persona-5-PS4.html?keyphrase=persona+5 Αυτα που ελεγα για την διαθεσιμοτητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα