Προς το περιεχόμενο

Persona 5 [PS3][PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 340
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αναμενουμε να δουμε απο αυτη την εβδομαδα μιας και επεσε τωρα και το Πασχα και σωθηκαμε(οχι οτι βεβαια αυτο ειναι δικαιολογια για αυτη την κατασταση μιας και στο εξωτερικο υπαρχει θεμα,αρα αλλου ειναι το προβλημα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το παιχνίδι πάντως είναι καταπληκτικό.

Τελείωσα το πρώτο κεφάλαιο. Δεν περίμενα τόσο σοβαρή ιστορία.

Βέβαια δεν ήξερα ότι το game είναι PG 17+

• Like 4

Το παιχνίδι πάντως είναι καταπληκτικό.

Τελείωσα το πρώτο κεφάλαιο. Δεν περίμενα τόσο σοβαρή ιστορία.

Βέβαια δεν ήξερα ότι το game είναι PG 17+

Με τον πόνο μας παίζεις....

• Like 2

Αν κάποιος θέλει να παίξει άμεσα, για ποιό λόγο να μήν αγοράσει από PSN?

Προσωπικα ψηφιακα παιχνιδια δεν αγοραζω στις κονσολες παρα μονο στο pc(κυριως λογω backwards compatible που την πατησα απο το προηγουμενο ps3 αλλα και απο nintendo μερια),εκτως αν απο τωρα μου εγγυηθει η Sony και η καθε sony οτι οτι παιχνιδια αγοραζω απο το store θα μπορω να τα παιξω και στην επομενη κονσολα.

Επισης αν και δεν πιανει αυτο το Persona 5,το Nioh για παραδειγμα που ηθελα να το παιξω τελικα δεν μαρεσε τοσο οσο περιμενα(σε σημειο δηλαδη να αξιζει τα 60ευρω του). Αν το ειχα αγορασει ψηφιακα θα εκλαιγα τα χρηματα μου που λεμε,αλλα σαν κουτατο με βολευει η μεταπωληση(και αν αργοτερα θελω να του δωσω μια δευτερη ευκαιρια το αγοραζω σε μειωμενη  τιμη μαζι με το season pass που θα εχει βγαλει).

Προσωπικα ψηφιακα παιχνιδια δεν αγοραζω στις κονσολες παρα μονο στο pc(κυριως λογω backwards compatible που την πατησα απο το προηγουμενο ps3 αλλα και απο nintendo μερια),εκτως αν απο τωρα μου εγγυηθει η Sony και η καθε sony οτι οτι παιχνιδια αγοραζω απο το store θα μπορω να τα παιξω και στην επομενη κονσολα.

τι εννοείς λόγω backwards compatible? ούτως ή άλλως και σε retail να το πάρεις, πάλι δεν θα μπορείς να το παίξεις στις κονσόλες επόμενης γενιάς.

τι εννοείς λόγω backwards compatible? ούτως ή άλλως και σε retail να το πάρεις, πάλι δεν θα μπορείς να το παίξεις στις κονσόλες επόμενης γενιάς.

Οχι αλλα μπορεις να το πουλησεις,εχει μια μικρη διαφορα πιστευω.

Σε ψηφιακο πρεπει να φυγει ολος ο λογαριασμος.

-αρχισε παλι το χρηματηστηριο περσονα

-ειχε ενα καταστημα 69,μπαινει ενα δευτερο 59 και μετα ενα τριτο pricematch

και σε μιση ωρα και τα 3 69 ευρω

αληθεια προ εξαφανισης ποσο κοστιζε στα σκρουτζομαγαζα???παμπλικ κτλ σιγουρα ηταν 69.90,στα αλλα?

Εγώ πάντως είμαι 2ο κεφάλαιο και προχωράω :P

Πλάκα έχει που έβαλα για όνομα χαρακτήρα το nickname μου (Panther), και αρκετές ώρες μέσα στο παιχνίδι, άλλος βασικός χαρακτήρας έχει το ίδιο ακριβώς nickname :-(

Πόσες οι πιθανότητες?

• Like 2

-αρχισε παλι το χρηματηστηριο περσονα

-ειχε ενα καταστημα 69,μπαινει ενα δευτερο 59 και μετα ενα τριτο pricematch

και σε μιση ωρα και τα 3 69 ευρω

αληθεια προ εξαφανισης ποσο κοστιζε στα σκρουτζομαγαζα???παμπλικ κτλ σιγουρα ηταν 69.90,στα αλλα?

Προλαβα και πετυχα 5 μερες πριν βγουν τα reviews περιπου 59ευρω persona 5 steelbook απο console club(και δεν το εκλεισα ο χαζος).

Fulgore αυτό που αναφέρεις είναι αυτό??

http://www.redline.gr/product.asp?catid=6811

Κοστίζει την ίδια τιμή με την απλή έκδοση. Και μάλιστα από τό ίδιο κατάστημα (όπως και τα άλλα σκρουτζ )

Πώς γεναν αυτό?????

Ποια έκδοση είναι αυτή.Μήπως είναι μια απλή που χαν βγάλει μόνο με διαφορετική εξωτερικη θηκη??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...