Προς το περιεχόμενο

Persona 5 [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμία διαφορά πλήν 720p και αργότερων loading times. Αμφιταλαντεύομαι πολύ σοβαρά ανάμεσα σε P5 και Nier..

• Απαντ. 340
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιος κάθεται τώρα να ασχοληθεί με τα γραφικά; Η σειρά είναι τόσο πορωτική που ούτε που θα το κοιτάξεις :P

Δημοσ.

Δεν έχω κανένα κόλλημα με τα γραφικά. Έπαιξα και το dragon age inquisition καιτο metal gear solid v στο πσ3 και τα κατά ευχαριστήθηκα. Υπήρχε όμως αντίστοιχα και η περίπτωση του mordor που ήταν τόσο τραγικό και χαλούσε όλη την εμπειρία και το άφησα γιαυτό ρωτάω.

Δημοσ.

Δεν έχω κανένα κόλλημα με τα γραφικά. Έπαιξα και το dragon age inquisition καιτο metal gear solid v στο πσ3 και τα κατά ευχαριστήθηκα. Υπήρχε όμως αντίστοιχα και η περίπτωση του mordor που ήταν τόσο τραγικό και χαλούσε όλη την εμπειρία και το άφησα γιαυτό ρωτάω.

Tο είπα χαριτολογώντας :P

Το παιχνίδι δεν είναι ούτως ή άλλως action. Απλώς συνήθως η πλοκή είναι τόσο εθιστική που το μόνο που κοιτάς είναι πότε θα το τελειώσεις :D

Δημοσ.

Αν και πεθαίνω να το παίξω, θα περιμένω να το αγοράσω το καλοκαίρι που θα χει πέσει και λίγο η τιμή του για το PS3 (ελπίζω), γιατί ούτως ή άλλως τώρα δεν υπάρχει χρόνος για τέτοιου μεγέθους παιχνιδάρα... Καλό λιώσιμο σε όσους το πάρουν αύριο!!

Δημοσ.

Δεν υπαρχει στα καταστηματα για αγορα. Εφυγαν μονο οι προπαραγγγελιες και δεν εχει μεινει τιποτα.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει στα καταστηματα για αγορα. Εφυγαν μονο οι προπαραγγγελιες και δεν εχει μεινει τιποτα.

σοβαρά? (μια φορα είπα να μην κάνω προπαραγγελία γιατί δεν ήξερα αν θα έχω τα λεφτά..)δηλαδή όσοι δεν κάναμε προπαραγγελία τι κάνουμε κόβουμε τον λαιμό μας? xD

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

9.4 user score meta, όταν θα έχω ΠΟΛΥ χρόνο θα το πάρω, να πέσει και λίγο το price :P

edit. 9.1 now

Επεξ/σία από GhostDel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...