Tilemaxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δεν υπάρχει καμία διαφορά πλήν 720p και αργότερων loading times. Αμφιταλαντεύομαι πολύ σοβαρά ανάμεσα σε P5 και Nier..
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ποιος κάθεται τώρα να ασχοληθεί με τα γραφικά; Η σειρά είναι τόσο πορωτική που ούτε που θα το κοιτάξεις
costacurta Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δεν έχω κανένα κόλλημα με τα γραφικά. Έπαιξα και το dragon age inquisition καιτο metal gear solid v στο πσ3 και τα κατά ευχαριστήθηκα. Υπήρχε όμως αντίστοιχα και η περίπτωση του mordor που ήταν τόσο τραγικό και χαλούσε όλη την εμπειρία και το άφησα γιαυτό ρωτάω.
Fulgore Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Καλα μιλαμε για τραγικα πραγματα. Η ps3 εκδοση κοστιζει οσο και η ps4 εκδοση... https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=persona+5
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δεν έχω κανένα κόλλημα με τα γραφικά. Έπαιξα και το dragon age inquisition καιτο metal gear solid v στο πσ3 και τα κατά ευχαριστήθηκα. Υπήρχε όμως αντίστοιχα και η περίπτωση του mordor που ήταν τόσο τραγικό και χαλούσε όλη την εμπειρία και το άφησα γιαυτό ρωτάω.Tο είπα χαριτολογώντας Το παιχνίδι δεν είναι ούτως ή άλλως action. Απλώς συνήθως η πλοκή είναι τόσο εθιστική που το μόνο που κοιτάς είναι πότε θα το τελειώσεις
Fulgore Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Σημερα υποτιθεται θα το εφερναν τα σκρουτζομαγαζα και αυριο η επισημη κυκλοφορια του. Αλλα https://www.skroutz.gr/s/10803632/Persona-5-PS4.html?from=favorites_popup
Koromaru Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Αν και πεθαίνω να το παίξω, θα περιμένω να το αγοράσω το καλοκαίρι που θα χει πέσει και λίγο η τιμή του για το PS3 (ελπίζω), γιατί ούτως ή άλλως τώρα δεν υπάρχει χρόνος για τέτοιου μεγέθους παιχνιδάρα... Καλό λιώσιμο σε όσους το πάρουν αύριο!!
LeoTmNt Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 ρε παίδες τι γίνεται γιατί στο link που ανέβασε πιο πάνω το παιδί δεν υπάρχει το game?
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δεν υπαρχει στα καταστηματα για αγορα. Εφυγαν μονο οι προπαραγγγελιες και δεν εχει μεινει τιποτα.
LeoTmNt Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δεν υπαρχει στα καταστηματα για αγορα. Εφυγαν μονο οι προπαραγγγελιες και δεν εχει μεινει τιποτα. σοβαρά? (μια φορα είπα να μην κάνω προπαραγγελία γιατί δεν ήξερα αν θα έχω τα λεφτά..)δηλαδή όσοι δεν κάναμε προπαραγγελία τι κάνουμε κόβουμε τον λαιμό μας? xD
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Παιρνεις τηλεφωνο για παραγγελια ή περιμενεις να φερουν παιχνιδια.
GhostDel Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) 9.4 user score meta, όταν θα έχω ΠΟΛΥ χρόνο θα το πάρω, να πέσει και λίγο το price edit. 9.1 now Επεξ/σία 6 Απριλίου 2017 από GhostDel
Fulgore Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 http://www.ign.com/articles/2017/03/30/persona-5-dlc-includes-outfits-and-music-from-catherine-previous-persona-games Τα dlc του παιχνιδιου.
HolyMan Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 ψαχνω το παιχνιδι αλλα δεν το εχει κανενας ελλαδα! τι παιζει με το συγκεκριμενο
costacurta Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Πουλήθηκαν όλα σε προπαραγγελιες. Περιμένε καμία βδομάδα για σκρουτζ. Και γω σε ίδια κατάσταση είμαι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα