jerry banana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Brazhlias είπε Το τερματισα σχεδον ενα χρονο πριν. Ηταν πολυ δυνατο απο ολες τις αποψεις. Ειχε καποια αρνητικα τα οποια εχουν ειπωθει. Το ειχα παει εξαιρετικα αργα το παιχνιδι, ειδικα στο πρωτο μισο. Αυτο με εκανε να κουραστω αρκετα. Το δευτερο μισο το πηγα πιο γρηγορα και ηταν πολυ καλυτερα. Βεβαια εφτασα σχεδον 200 ωρες στο πρωτο playthrough. Με αποζημιωσε αλλα ηταν πολυ βαρυ και ετσι δεν εκανα το δευτερο στα καπακια. Πλεον ηρθε νομιζω η ωρα του για ενα δευτερο playthrough για να το κανω πλατινα. Πραγματικα εξαιρετικο παιχνιδι, με βαθος τοσο στο σεναριο, οσο και στο gameplay. Βεβαια χρειαζεται αφοσιωση. Υ.Γ. Η εικονα στο αβαταρ μου, ειναι ο Thoth, μια Persona μεσα απο το παιχνιδι. Φίλε εάν το έχεις ψιλοξεχασει θα σου πρότεινα το persona 5 royal έχουν προσθέσει πάρα πολλά που το έκαναν καλύτερο .Το τερμάτισα φέτος (με το royal ending)και ενώ θυμόμουν αρκετά πράγματα από το βασικό αισθανθηκα ότι έπαιζα καινούργιο παιχνίδι . Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από jerry banana 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazhlias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, jerry banana είπε Φίλε εάν το έχεις ψιλοξεχασει θα σου πρότεινα το persona 5 royal έχουν προσθέσει πάρα πολλά που το έκαναν καλύτερο .Το τερμάτισα φέτος (με το royal ending)και ενώ θυμόμουν αρκετά πράγματα από το βασικό αισθανθηκα ότι έπαιζα καινούργιο παιχνίδι . Λέω μην δώσω λεφτά για καινουργιο παιχνίδι. Μαζευω μπας και παρω κανα ps5 οοοοταν είναι διαθέσιμο. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, Brazhlias είπε Λέω μην δώσω λεφτά για καινουργιο παιχνίδι. Μαζευω μπας και παρω κανα ps5 οοοοταν είναι διαθέσιμο. 😛 Νομιζω το εχει σε χαμηλη τιμη στο ps4 store μιας και ειναι περιοδος εκπτωσεων.Παντως εαν εχεις χρονο και ορεξη δοκιμασε το θα δεις αρκετες διαφορες που θα σου αρεσουν,.Εγω αρχικα ελεγα γιατι να δωσω 60 ευρω για κατι που μπουρουσε να ειναι dlc αλλα μου απεδειξε λαθος η Atlus. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ το σκεφτόμουνα να ξεκινήσω το p5 μιας και το έδωσε τζάμπα στο ps plus collection αλλα διαβάζω ότι έχει παρα πολλές βελτιώσεις το Royal και ότι αξίζει έχεις δεν έχεις παίξει το σκέτο.... με βλέπω για το Royal Edit: Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2021 από grouspen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, grouspen είπε Εγώ το σκεφτόμουνα να ξεκινήσω το p5 μιας και το έδωσε τζάμπα στο ps plus collection αλλα διαβάζω ότι έχει παρα πολλές βελτιώσεις το Royal και ότι αξίζει έχεις δεν έχεις παίξει το σκέτο.... με βλέπω για το Royal Edit: Πες αντίο στις υπόλοιπες 180 ώρες της ζωής σου εαν το παίξεις σωστα (ακούς διαλόγους ,πας για το royal Ending). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Παιδια να πω λιγο μονο τα εξης και παρακαλω οχι σποιλερ γιατι ειμαι φρεσκαδουρα μολις το αρχισα, δεν εχω βαλει καν περισσοτερο απο 3 ωρες. Ειναι ισως το τελευταιο μεγαλο παιχνιδι που θα παιξω για PS4 μεχρι και αν παρω το PS5 γιατι ολα τα υπολοιπα PS4 title τα εχω παρει και σχεδον ολα τελιωσει. Πηρα λοιπον το Royal και μην εχοντας παιξει το 5 που βγηκε προγουμεμως μιας και ειναι η πιο πληρη εκδοση με ολα τα φουλ εξτρα. Αυτο που χω να πω εστω για αρχη ειναι οτι δεν νιωθω τον σουπερ ουαου ενθουσιασμο που ηλπιζα για να κλεισω την αυλαια της PS4 γενιας. Τα γραφικα ειναι νιωθω PS3 περιπου ni no kuni επιπεδου, τουλαχιστον στην πολυ αρχη μεχρι τωρα γραμμικο στην εξερευνηση, και οι διαλογοι με εχουν ζαλισει αν και δυστυχως απο οτι καταλαβα πρεπει να τους προσεχεις γιατι σε βαζει να απαντας και καθε λιγο οποτε σιγουρα σε κατι θα επηρεαζει αυτο. Συστημα μαχης ενταξει οκ θα δουμε πως θα παει μετα το introduction και τα τουτοριαλ. Μεχρι στιγμης δε βλεπω το appeal του 95% και μεσα στο τοπ 3 τιτλων PS. Και το οτι ειναι και 100 ωρες που λενε παλι δε ξερω αν ειναι καλο. Ελπιζω να μην σημαινει 90 ωρες φλυαριας και anime cutscene ταινιας kai 10 ωρες ουσιαστικου παιχνιδιου. Δε ξερω πως θα εξελιχθει θα τριξω λιγο τα δοντια εστω να φτασω 6-10 ωρες παιχνιδιου, αλλα μεχρι στιγμης εισαι στη μια σκηνη μετα σε πεταει στην αλλη, συζητηση ζαλαδα, απαντας, κοιμασαι, ξυπνας, νεα συζητηση, νεα σκηνη, νεα συζητηση. Μακαρι να στρωνει και να αποκτα ρυθμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, therock είπε Παιδια να πω λιγο μονο τα εξης και παρακαλω οχι σποιλερ γιατι ειμαι φρεσκαδουρα μολις το αρχισα, δεν εχω βαλει καν περισσοτερο απο 3 ωρες. Ειναι ισως το τελευταιο μεγαλο παιχνιδι που θα παιξω για PS4 μεχρι και αν παρω το PS5 γιατι ολα τα υπολοιπα PS4 title τα εχω παρει και σχεδον ολα τελιωσει. Πηρα λοιπον το Royal και μην εχοντας παιξει το 5 που βγηκε προγουμεμως μιας και ειναι η πιο πληρη εκδοση με ολα τα φουλ εξτρα. Αυτο που χω να πω εστω για αρχη ειναι οτι δεν νιωθω τον σουπερ ουαου ενθουσιασμο που ηλπιζα για να κλεισω την αυλαια της PS4 γενιας. Τα γραφικα ειναι νιωθω PS3 περιπου ni no kuni επιπεδου, τουλαχιστον στην πολυ αρχη μεχρι τωρα γραμμικο στην εξερευνηση, και οι διαλογοι με εχουν ζαλισει αν και δυστυχως απο οτι καταλαβα πρεπει να τους προσεχεις γιατι σε βαζει να απαντας και καθε λιγο οποτε σιγουρα σε κατι θα επηρεαζει αυτο. Συστημα μαχης ενταξει οκ θα δουμε πως θα παει μετα το introduction και τα τουτοριαλ. Μεχρι στιγμης δε βλεπω το appeal του 95% και μεσα στο τοπ 3 τιτλων PS. Και το οτι ειναι και 100 ωρες που λενε παλι δε ξερω αν ειναι καλο. Ελπιζω να μην σημαινει 90 ωρες φλυαριας και anime cutscene ταινιας kai 10 ωρες ουσιαστικου παιχνιδιου. Δε ξερω πως θα εξελιχθει θα τριξω λιγο τα δοντια εστω να φτασω 6-10 ωρες παιχνιδιου, αλλα μεχρι στιγμης εισαι στη μια σκηνη μετα σε πεταει στην αλλη, συζητηση ζαλαδα, απαντας, κοιμασαι, ξυπνας, νεα συζητηση, νεα σκηνη, νεα συζητηση. Μακαρι να στρωνει και να αποκτα ρυθμο Φίλε απο αυτά που λές καταλαβαίνω μάλλον ψιλόκαταλαβαίνω οτι δεν σου κάνει το είδος του παιχνιδιού.Δηλαδή τι εννοώ θα σου πάρει 180 ώρες περίπου με κανονικό παίξιμο όχι τρέξιμο και γενικά να το τρέχεις παντού για να βρείς το κανονικό "royal ending" .Λεω με αυτα που λες γιατι οντως στην αρχη ειναι αργο σαν παιχνιδι αλλα μην περιμενεις οτι παιρνει τα πανω του ,ειναι αργο γιατι ειναι το ειδος τετοιο.Πρεπει να συζητας με οσους μπορεις ειδικα εφοσον πηρες το royal με την Kasumi και το γιατρό.Αλλα γενικά στο λέει και στα loading screens "take your time" εαν δεν εχεις πολυ χρονο για παιχνιδι θα σου φαει πολλες ωρες να το ξερεις.Για εμενα οπως και για πολλους ειναι στα τοπ 10 μη σου πω 5 γιατι ειναι εξαιρετικο απο μουσική,gameplay,δεσιμο με χαρακτηρες,ννιωθεις οτι γινεσαι ενα με τον πρωταγωνιστη και γενικα αισθανεσαι οτι εισαι μεσα στο Τοκυο.Αλλα πολλα ατομα βρισκουν το οτι ειναι αργο σαν μειονεκτημα και εχουν το δικιο τους.Ειδικα εαν δεν εχεις παιξει αλλα παιχνιδια τετοιου στυλ θα σου φανει βουνο.Αλλα για εμενα δωσε του χρονο 3 ωρες για το persona ειναι πχ. σαν να λες 10 λεπτά για το main story του call of duty . ΥΓ:Για εμενα που ειναι στα αγαπημενα μου παιχνιδια στο ps4 slim που εχω,ειναι αρτιο σε ολους τους τομεις,αλλα καταλαβαινω σαν ενα μειον το χρονο που παιρνει.Αλλα απο την αλλη μερια του νομισματος δεν μπορεις να εξηγησεις ολους τους χαρακτηρες και την ιστορια τους σε λιγοτερο απο 80 ωρες.Ειναι αδυνατο.Ολοι οι αλλοι τομεις ομως για εμενα ειναι 10/10/. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2021 από jerry banana 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koromaru Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, therock είπε Παιδια να πω λιγο μονο τα εξης και παρακαλω οχι σποιλερ γιατι ειμαι φρεσκαδουρα μολις το αρχισα, δεν εχω βαλει καν περισσοτερο απο 3 ωρες. Ειναι ισως το τελευταιο μεγαλο παιχνιδι που θα παιξω για PS4 μεχρι και αν παρω το PS5 γιατι ολα τα υπολοιπα PS4 title τα εχω παρει και σχεδον ολα τελιωσει. Πηρα λοιπον το Royal και μην εχοντας παιξει το 5 που βγηκε προγουμεμως μιας και ειναι η πιο πληρη εκδοση με ολα τα φουλ εξτρα. Αυτο που χω να πω εστω για αρχη ειναι οτι δεν νιωθω τον σουπερ ουαου ενθουσιασμο που ηλπιζα για να κλεισω την αυλαια της PS4 γενιας. Τα γραφικα ειναι νιωθω PS3 περιπου ni no kuni επιπεδου, τουλαχιστον στην πολυ αρχη μεχρι τωρα γραμμικο στην εξερευνηση, και οι διαλογοι με εχουν ζαλισει αν και δυστυχως απο οτι καταλαβα πρεπει να τους προσεχεις γιατι σε βαζει να απαντας και καθε λιγο οποτε σιγουρα σε κατι θα επηρεαζει αυτο. Συστημα μαχης ενταξει οκ θα δουμε πως θα παει μετα το introduction και τα τουτοριαλ. Μεχρι στιγμης δε βλεπω το appeal του 95% και μεσα στο τοπ 3 τιτλων PS. Και το οτι ειναι και 100 ωρες που λενε παλι δε ξερω αν ειναι καλο. Ελπιζω να μην σημαινει 90 ωρες φλυαριας και anime cutscene ταινιας kai 10 ωρες ουσιαστικου παιχνιδιου. Δε ξερω πως θα εξελιχθει θα τριξω λιγο τα δοντια εστω να φτασω 6-10 ωρες παιχνιδιου, αλλα μεχρι στιγμης εισαι στη μια σκηνη μετα σε πεταει στην αλλη, συζητηση ζαλαδα, απαντας, κοιμασαι, ξυπνας, νεα συζητηση, νεα σκηνη, νεα συζητηση. Μακαρι να στρωνει και να αποκτα ρυθμο πολλοί ξεχνάνε πως το παιχνίδι ήταν να βγει μόνο για το ps3 (εκεί το έπαιξα εγώ για παράδειγμα), αλλά έπειτα καθυστέρησε η ανάπτυξή του για να βγει και για ps4 (εκτός αν εννοείς ότι περίμενες το royal συγκεκριμένα να έχει αναβαθμισμένα γραφικά). Το παιχνίδι θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ φλύαρο, το έχω ξαναπεί. Δυστυχώς, όπως θα διαπιστώσεις και εσύ, δεν θα αλλάξει αυτό στην συνέχεια. Στην αρχή βέβαια ίσως κάνει πιο πολύ μπαμ γιατί η ιστορία είναι πολύ ελεγχόμενη, μιας και είναι η εισαγωγή. Δεν σε αφήνει να οργανώνεις την μέρα σου όπως εσύ θες, να επιλέξεις τι δραστηριότητες θα κάνεις, με ποιους θα περάσεις την μέρα σου, αν θα πας για εξερεύνηση στο dungeon ή όχι κτλ, να περιηγηθείς στο Τόκιο. ps: Μιλάω για το original και όχι για το royal, δεν το έχω παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, Koromaru είπε πολλοί ξεχνάνε πως το παιχνίδι ήταν να βγει μόνο για το ps3 (εκεί το έπαιξα εγώ για παράδειγμα), αλλά έπειτα καθυστέρησε η ανάπτυξή του για να βγει και για ps4 (εκτός αν εννοείς ότι περίμενες το royal συγκεκριμένα να έχει αναβαθμισμένα γραφικά). Το παιχνίδι θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ φλύαρο, το έχω ξαναπεί. Δυστυχώς, όπως θα διαπιστώσεις και εσύ, δεν θα αλλάξει αυτό στην συνέχεια. Στην αρχή βέβαια ίσως κάνει πιο πολύ μπαμ γιατί η ιστορία είναι πολύ ελεγχόμενη, μιας και είναι η εισαγωγή. Δεν σε αφήνει να οργανώνεις την μέρα σου όπως εσύ θες, να επιλέξεις τι δραστηριότητες θα κάνεις, με ποιους θα περάσεις την μέρα σου, αν θα πας για εξερεύνηση στο dungeon ή όχι κτλ, να περιηγηθείς στο Τόκιο. ps: Μιλάω για το original και όχι για το royal, δεν το έχω παίξει. Εγω που εχω παιξει και τα δυο μπορω να πω οτι ο φιλος με το royal εκανε την καλυτερη επιλογη γιατι ειναι οτι το αυθεντικο αλλα με αξτρα περιεχομενο παρα πολλων ωρων που δεινει και ενα πιο ωραιο γεματο κλεισιμο.Και μια πιο λογικη συνδεση μεταξυ ορισμενων πραγματων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazhlias Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Στις 20/1/2021 στις 6:19 ΜΜ, therock είπε Παιδια να πω λιγο μονο τα εξης και παρακαλω οχι σποιλερ γιατι ειμαι φρεσκαδουρα μολις το αρχισα, δεν εχω βαλει καν περισσοτερο απο 3 ωρες. Ειναι ισως το τελευταιο μεγαλο παιχνιδι που θα παιξω για PS4 μεχρι και αν παρω το PS5 γιατι ολα τα υπολοιπα PS4 title τα εχω παρει και σχεδον ολα τελιωσει. Πηρα λοιπον το Royal και μην εχοντας παιξει το 5 που βγηκε προγουμεμως μιας και ειναι η πιο πληρη εκδοση με ολα τα φουλ εξτρα. Αυτο που χω να πω εστω για αρχη ειναι οτι δεν νιωθω τον σουπερ ουαου ενθουσιασμο που ηλπιζα για να κλεισω την αυλαια της PS4 γενιας. Τα γραφικα ειναι νιωθω PS3 περιπου ni no kuni επιπεδου, τουλαχιστον στην πολυ αρχη μεχρι τωρα γραμμικο στην εξερευνηση, και οι διαλογοι με εχουν ζαλισει αν και δυστυχως απο οτι καταλαβα πρεπει να τους προσεχεις γιατι σε βαζει να απαντας και καθε λιγο οποτε σιγουρα σε κατι θα επηρεαζει αυτο. Συστημα μαχης ενταξει οκ θα δουμε πως θα παει μετα το introduction και τα τουτοριαλ. Μεχρι στιγμης δε βλεπω το appeal του 95% και μεσα στο τοπ 3 τιτλων PS. Και το οτι ειναι και 100 ωρες που λενε παλι δε ξερω αν ειναι καλο. Ελπιζω να μην σημαινει 90 ωρες φλυαριας και anime cutscene ταινιας kai 10 ωρες ουσιαστικου παιχνιδιου. Δε ξερω πως θα εξελιχθει θα τριξω λιγο τα δοντια εστω να φτασω 6-10 ωρες παιχνιδιου, αλλα μεχρι στιγμης εισαι στη μια σκηνη μετα σε πεταει στην αλλη, συζητηση ζαλαδα, απαντας, κοιμασαι, ξυπνας, νεα συζητηση, νεα σκηνη, νεα συζητηση. Μακαρι να στρωνει και να αποκτα ρυθμο Είχα τα ίδια θέματα στην αρχή του παιχνιδιου, αλλά τελικά έγινε από τα αγαπημένα μου. Παρόλα αυτα, ισχύει αυτό που λένε και τα παιδια απο πανω: δεν θα αλλάξουν πολυ τα πραγματα από άποψη ροής. Εγώ θα έλεγα παιξε μέχρι να τελειώσεις το πρωτο boss. Αν δεν αλλάξεις άποψη παρατησε το, αν αισθάνεσαι πως σου αρέσει συνέχισε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Σιγα σιγα με αρεσει ολο και λιγο παραπανω και οπως λεμε θελω να δω πως θα εξελιχθει. Τα δυο μεγαλυτερα μου θεματα -Τα γραφικα. Το γεγονος οτι προοριζοταν για ps3 και αργησε και βγηκε στο 4 δε λεει κατι. Παιρνεις ενα παιχνιδι στο 4 και περιμενεις Ps4 τεχνολογια και γραφικα. Και αν προοριζοταν για το 1 αλλα εκανε 23 χρονια να βγει δε σημαινει οτι θα το δικαιολογουσα και θα παιζα κατι σημερα με γραφικα PSX -Το οτι ειναι 100-180 ωρες σε συνδυασμο με το πως παιζω εγω προσωπικα. Γενικα δεν εχω παιξει κατι για τοσες ωρες. Αντε Red Dead 2 να χω παιξει 100 ωρες και FF7 πανω απο 100. Σε ολα τα υπολοιπα 60-70 ωρες μαξ. Αλλα εστω, με προβληματιζει η διαρκεια οσον αφορα τα session που παιζω. Δηλαδη παιζω μιση με μια ωρα τη φορα. Ακομα και στο red Dead μου πηρε 7 μηνες ετσι. Το ξεκινησα Γεναρη ας πουμε και το τελιωσα μεσα ιουλη. Αλλα εφοσον αρπαζες το κονσεπτ οκ επαιζες οσες αποστολες ηθελες η χαζευες με το να γυροφερνεις με το αλογο και το κλεινες. Τωρα εδω αν παιξω ενα μισαωρο, να θυμηθω την επομενη τους διαλογους τι επρεπε να πω κτλ. Δλδ ισως θελει ρυθμο και να απαιτει μεγαλα sessions και να μη δικαιολογει και αποχες τυπου ωπ ελειψες μια βδομαδα αντε τωρα να κανεις επανενταξη στο περιβαλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα