logistoulis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Επιτέλους το τελείωσα, φανταστικό παιχνίδι και μου άρεσαν τα θέματα που έπιασε προς το τέλος 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, logistoulis είπε Επιτέλους το τελείωσα, φανταστικό παιχνίδι και μου άρεσαν τα θέματα που έπιασε προς το τέλος Αργησες αρκετα αλλα το ταξιδι ηταν υπεροχο.Εγω λογικα θα το ξαναπιασω αφφου μετα το τερματισμο αλλαζουν μερικα πραγματα και μπορεις να συνεχισεις να ανεβαζεις τις σχεσεις με τους φιλους.Το κοντερ ποσες ωρες ελεγε?Εγω τωρα ασχολουμε με το demon souls ,αφου τελειωσα προσφατα το mgs4 και siren blood curse.Πως σου φανηκε ?Θα ηθελα λεπτομερειες εαν μπορεις. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από jerry banana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 115 ώρες Δυστυχώς δεν είχα χρόνο το περασμένο καιρό, είχα πάει διακοπές και όλο τον Αύγουστο σχεδόν, αλλά το είχα πάρει απόφαση αυτή τη βδομάδα που πέρασε να φύγει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koromaru Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, jerry banana είπε Αργησες αρκετα αλλα το ταξιδι ηταν υπεροχο.Εγω λογικα θα το ξαναπιασω αφφου μετα το τερματισμο αλλαζουν μερικα πραγματα και μπορεις να συνεχισεις να ανεβαζεις τις σχεσεις με τους φιλους.Το κοντερ ποσες ωρες ελεγε?Εγω τωρα ασχολουμε με το demon souls ,αφου τελειωσα προσφατα το mgs4 και siren blood curse.Πως σου φανηκε ?Θα ηθελα λεπτομερειες εαν μπορεις. off topic: Spoiler το siren blood curse πώς σου φάνηκε? Είχα παίξει τα πρώτα 3-4 "missions", αλλά δεν με τράβηξε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, logistoulis είπε 115 ώρες Δυστυχώς δεν είχα χρόνο το περασμένο καιρό, είχα πάει διακοπές και όλο τον Αύγουστο σχεδόν, αλλά το είχα πάρει απόφαση αυτή τη βδομάδα που πέρασε να φύγει Αντε φιλε χαιρομαι που εζησες και εσυ αυτη τηην εμπειρια του υπεροχου κοσμου του ps5 .Επισης ευχομαι να περασες καλα στις διακοπες σου 36 λεπτά πριν, Koromaru είπε off topic: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου το siren blood curse πώς σου φάνηκε? Είχα παίξει τα πρώτα 3-4 "missions", αλλά δεν με τράβηξε... Spoiler Ναι ωραίο είναι φίλε μου ,βέβαια εγω είμαι χ@@στης και καθως ηταν το 1ο μου παιχνιδι τρομου μου πηρε λιγο καιρό.Αξιζει τα χρηματα του και για να το καταλαβεις καλα (την ιστορια εννοω) χρειάζεται ίσως και 2ο playthrough. Το αγορασα στα japanese sales που ειχε πριν κατι μηνες ,αλλα και στη τιμη που ειναι τωρα αξιζει το καθε ευρω.Το μονο που με ψιλοξενερωσε ειναι οι χειρισμοι αλλα το συνηθιζεις μετα απο καποιο σημειο.Πολυ καλη ατμοσφαιρα,ωραιος φοβος χωρις jumpscares και κλισε πραγματα και πολυ ωραια ιστορια.Βεβαια πρεπει να εισαι εκει 100% οταν παιζεις γιατι παει μπρος πισω στο χρονο και σαφως για να καταλαβεις την πλοκη(εγω θα το ξαναπαιξω αργοτερα γιατι μου αρεσε πολυ αλλα και για να ξαναδω την ιστορια-να καταλαβω καλυτερα ορισμενα πραγματα) Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από jerry banana 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koromaru Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, jerry banana είπε Αντε φιλε χαιρομαι που εζησες και εσυ αυτη τηην εμπειρια του υπεροχου κοσμου του ps5 .Επισης ευχομαι να περασες καλα στις διακοπες σου Απόκρυψη περιεχομένων Ναι ωραίο είναι φίλε μου ,βέβαια εγω είμαι χ@@στης και καθως ηταν το 1ο μου παιχνιδι τρομου μου πηρε λιγο καιρό.Αξιζει τα χρηματα του και για να το καταλαβεις καλα (την ιστορια εννοω) χρειάζεται ίσως και 2ο playthrough. Το αγορασα στα japanese sales που ειχε πριν κατι μηνες ,αλλα και στη τιμη που ειναι τωρα αξιζει το καθε ευρω.Το μονο που με ψιλοξενερωσε ειναι οι χειρισμοι αλλα το συνηθιζεις μετα απο καποιο σημειο.Πολυ καλη ατμοσφαιρα,ωραιος φοβος χωρις jumpscares και κλισε πραγματα και πολυ ωραια ιστορια.Βεβαια πρεπει να εισαι εκει 100% οταν παιζεις γιατι παει μπρος πισω στο χρονο και σαφως για να καταλαβεις την πλοκη(εγω θα το ξαναπαιξω αργοτερα γιατι μου αρεσε πολυ αλλα και για να ξαναδω την ιστορια-να καταλαβω καλυτερα ορισμενα πραγματα) Spoiler ok, thanks. το εχω ήδη, ίσως καποια στιγμή να του ξαναδώσω μια ευκαιρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazhlias Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Το ξεκινησα προχθες. Καλο, αλλα οχι εντυπωσιακο μεχρι στιγμης. Ειναι βεβαια ακομα πολυ νωρις. Ειμαι στις 5 πρωτες ωρες και προς το παρον παει πολυ αργα η πλοκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 32 λεπτά πριν, Brazhlias είπε Το ξεκινησα προχθες. Καλο, αλλα οχι εντυπωσιακο μεχρι στιγμης. Ειναι βεβαια ακομα πολυ νωρις. Ειμαι στις 5 πρωτες ωρες και προς το παρον παει πολυ αργα η πλοκη. Το κακό με το παιχνίδι αυτό ,μάλλον λόγω καραντίνας είναι καλό είναι πως θέλει να ασχοληθείς μαζί του πάρα πολλές ώρες γιαυτο δεν σου λέει στην αρχή πολλά ξεκινάει αρκετά αργά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Στις 24/3/2020 στις 1:42 ΜΜ, Brazhlias είπε Το ξεκινησα προχθες. Καλο, αλλα οχι εντυπωσιακο μεχρι στιγμης. Ειναι βεβαια ακομα πολυ νωρις. Ειμαι στις 5 πρωτες ωρες και προς το παρον παει πολυ αργα η πλοκη. Ε για παιχνίδι που θα χρειαστείς 100+ ώρες μέχρι να δεις τίτλους τέλους θα χρειαστείς κάτι παραπάνω από 5 ώρες για να σε γραπώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazhlias Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 οντως οσο προχωραει γινεται και καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazhlias Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Παιδια μια ερωτηση απο οποιον το εχει τερματισει, με οσο λιγοτερα σποιλερ γινεται. Αφου το τερματισεις σου δινει την δυνατοτητα να συνεχιζεις να παιζεις για να ανεβαινεις λεβελ, να ανεβαζεις τα στατιστικα σου, να παιρνεις περσονες κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Αν η ερωτηση ειναι εαν το παιχνιδι εχει New Game+,τοτε η απαντηση ειναι οτι ναι εχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazhlias Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 43 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν η ερωτηση ειναι εαν το παιχνιδι εχει New Game+,τοτε η απαντηση ειναι οτι ναι εχει. Επειδη ειμαι περιπου στη μεση και το βλεπω δυσκολο να κανω max out τα social stats και τους confidants ωστε να το κανω πλατινα, θα "κουβαλησω" την προοδο μου ή θα μηδενισουν τα στατιστικα και παλι απο την αρχη; Λογικα καταλαβαινω πως θα τα κρατησω και θα συνεχισω το new game+ απο εκει που τερματισα το πρωτο playthrough. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Τα social stats μεταφερονται στο new game+. Οι confidants παλι και το progress τους οχι εκτος απο ενα. Υπαρχουν και σχετικοι οδηγοι για το platinum που αναφερεις οπως οι παρακατω αν θες να τους ριξεις μια ματια https://psnprofiles.com/guide/5919-persona-5-trophy-guide https://www.playstationtrophies.org/forum/persona-5-a/309005-persona-5-trophy-guide-roadmap.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazhlias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το τερματισα σχεδον ενα χρονο πριν. Ηταν πολυ δυνατο απο ολες τις αποψεις. Ειχε καποια αρνητικα τα οποια εχουν ειπωθει. Το ειχα παει εξαιρετικα αργα το παιχνιδι, ειδικα στο πρωτο μισο. Αυτο με εκανε να κουραστω αρκετα. Το δευτερο μισο το πηγα πιο γρηγορα και ηταν πολυ καλυτερα. Βεβαια εφτασα σχεδον 200 ωρες στο πρωτο playthrough. Με αποζημιωσε αλλα ηταν πολυ βαρυ και ετσι δεν εκανα το δευτερο στα καπακια. Πλεον ηρθε νομιζω η ωρα του για ενα δευτερο playthrough για να το κανω πλατινα. Πραγματικα εξαιρετικο παιχνιδι, με βαθος τοσο στο σεναριο, οσο και στο gameplay. Βεβαια χρειαζεται αφοσιωση. Υ.Γ. Η εικονα στο αβαταρ μου, ειναι ο Thoth, μια Persona μεσα απο το παιχνιδι. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από Brazhlias 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα