Προς το περιεχόμενο

Persona 5 [PS3][PS4]

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 340
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμενα με πηραν το πρωι τηλεφωνο πως το εχουν διαθεσιμο, αλλα ειχα βαλει να μου το στειλουν και το μαγαζι ειναι αρκετα μακρια για να παω να το παρω, παρα την καψα μου να το ξεκινησω. 

Θα συμφωνησω για το 4 Golden πως για μενα ειναι απο τα must του Vita και ο μοναδικος λογος που εβγαλε τα λεφτα της η κονσολα γιατι κατα τ αλλα την ξερουμε την καταντια της με το ανυπαρκτο Library...

To Persona 5 παντως ειναι ανεπτυγμενο για PS3 και στην πορεια ειχαμε το new gen... Οποτε η διαφορα θα ειναι σε καποια textures που δειχνουν πιο καθαρα, ενω σε αρκετα review διαβασα πως εχει κομματια το παιχνιδι που σκουζουν "last gen"... Στα RPG ωστοσο μετρανε αλλα πραγματα, πραγματα που πρεπει να εχει σε αφθονια κρινοντας απο τους βαθμους του και τα γραφομενα...

Μεγαλο hype απο την Ανατολη παντως φετος, γενικα... Και με το Yakuza 0 που μου αρεσε αρκετα (και το 6 να ερχεται το καλοκαιρι) και με το Persona και με το Ni No Kuni 2 που περιμενω επισης σαν τρελος... Μακαρι να ειχαμε και απο τη Δυση αντιστοιχα παιχνιδια, αλλα δυστυχως κατι Ubisoft και κατι ΕΑ το εχουν παρει εργολαβια να με απογοητευουν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Ubisoft αντί να βγάλει κανένα sequel του εκπληκτικού child of light, κάθονται και σκέφτονται ποια θα είναι τα επόμενα AC...

Η Ubisoft αντί να βγάλει κανένα sequel του εκπληκτικού child of light, κάθονται και σκέφτονται ποια θα είναι τα επόμενα AC...

Δυστηχως δεν φταινε αυτοι. Οτι πουλαει(και αρα εχει ζητηση)θα κατσουν να συνεχισουν.

Προφανως μιας και δεν ειχε υψηλο κοστος παραγωγης και ειχε και λογικη(για δεδομενα Ubi)τιμη.

Παντως οσον αφορα το Persona δηλωνω παρα πολυ απογοητευμενες για αλλη μια φορα(μετα το Nioh)απο την ολη κατασταση με τα μαγαζια.

Κυκλοφορει την Τριτη το παιχνιδ επισημα και σχεδον δεν εχεις μαγαζια για να το αγορασεις

https://www.skroutz.gr/s/10803632/Persona-5-PS4.html?from=favorites_popup

Βρέχει 10αρια τελευταία  :P στο ps3 το χω από  το Σεπτέμβρη του 2016 - έπεσε πολύ μετάφραση .

Μπορείς να μου πεις πως στέκεται η έκδοση του πσ3 στο θέμα γραφικών?

Απο ότι διαβάζω έχει γίνει αξιοπρεπή δουλειά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...