Socratis_g Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 44 λεπτά πριν, ADHD είπε Το πηρα και εγω στο sale κυριως λογο των reviews, δεν εχω ιδεα τι να περιμένω δεν εχω παιξει κανενα αλλο persona. Mου αρεσουν τα jrpg, δεν μου αρεσουν τα anime αλλα δεν με χαλάει το art style τους. Να περιμένεις 50% διαλόγους και 50% παιχνίδι. Εμένα με κούρασε, καθόμουν κανα βραδάκυ 1-2 ωρες να παίξω και διάβαζα συνέχεια διαλόγους. 70ωρες εκλεισα και εννοείται θες αλλες τόσες για τερμάτισμα.
ADHD Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Ναι το καταλαβα απο τις πρωτες στιγμες, έπεσε τρελο skip.. Παιζει να μην ειναι για εμενα το παιχνιδι αλλα θα το συνεχισω να του δωσω μια ευκαιρία μηπως αποζημιώσει σαν gameplay.
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Οποιος θελει να μπει καλυτερα στο κλιμα του παιχνιδιου και να καταλαβει με τι παιζει με αυτο,εδω και 1 μηνα εχει ξεκινησει να παρουσιαζεται η αντιστοιχη anime εκδοση του https://myanimelist.net/anime/36023/Persona_5_the_Animation
logistoulis Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 έχω ακούσει κακά λόγια για το animation σε σχέση με το παιχνίδι
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Μια χαρα ειναι η σειρα. Απλα ορισμενοι αδυνατουν να καταλαβουν οτι οταν προσπαθεις να μεταφερεις ενα παιχνιδι 70-100ωρων με το μεγαλυτερο κομματι του να ειναι γυρω απο τους διαλογους σε μολις 24επεισοδια των 20λεπτων το καθενα,αναγκαστικα θα το τρεξεις το anime για να προλαβεις να καλυψεις ολο το παιχνιδι. Επισης ο σκοπος τετοιων σειρων ηταν συνηθως η προωθηση του παιχνιδιου.
logistoulis Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 είναι η ιστορία του παιχνιδιού καθαρά ή έχει και επιπλέον πράγματα;
logistoulis Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) χμμ... τότε όντως θα είναι αδιάφορο, σπάνια κάτι εκτός από το ίδιο το παιχνίδι περιγράφει εξίσου καλά την ιστορία όπως το ίδιο το παιχνίδι, πόσο μάλλον αν μιλάμε για τόσο μεγάλο παιχνίδι επειδή γίνονται διαρκώς συζητήσεις για το αν τα παιχνίδια είναι τέχνη ή όχι και πολλοί διαφωνούν (ακόμα και ο kojima δεν τα θεωρεί τέχνη) για μένα τουλάχιστον μόνο ένα βιβλίο ίσως θα έλεγε καλύτερα μια ιστορία από ότι ένα παιχνίδι.. καμιά ταινία, κανένα animation Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από logistoulis
jerry banana Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/5/2018 στις 5:27 ΜΜ, ADHD είπε Το πηρα και εγω στο sale κυριως λογο των reviews, δεν εχω ιδεα τι να περιμένω δεν εχω παιξει κανενα αλλο persona. Mου αρεσουν τα jrpg, δεν μου αρεσουν τα anime αλλα δεν με χαλάει το art style τους. και εγω δεν ειχα παιξει κανενα περσονα μεχρι που αγορασα το 5 και δεν εχω βγει απο το σπιτι απο τοτε (βασικά στην αρχή είμαι ακόμη Spoiler εκει που η αλλη πεφτει απο την οροφη και την μαζευει το φοριο Στις 1/5/2018 στις 6:32 ΜΜ, xavier είπε ο ηχος παιζει χωρις κολληματα και βλεπω normal fps, αλλα πρεπει να ασχοληθω για να δω αν σε πεταει ή γενικα αν έχει κολλήματα. Οταν τελειωσω το god of war, παιζω να ασχοληθω μετα, γιατι ήταν απο τα παιχνιδια που ηθελα να παιξω.Αν και εχω και το nioh stand by, θα δειξει αναλογα τις ορεξεις μου. λογικα θα αναβαθμισαν τον emulator γιατι σε παλιοτερα βιντεο που ειχα δει σερνοταν ,πιστευω ομως καλυτερα αγορα σε κονσολα στο συγκεκριμενο παιχνιδι παρα emulate το ευχαριστιεσαι καλυτερα σε μεγαλη οθονη Στις 2/5/2018 στις 6:13 ΜΜ, Socratis_g είπε Να περιμένεις 50% διαλόγους και 50% παιχνίδι. Εμένα με κούρασε, καθόμουν κανα βραδάκυ 1-2 ωρες να παίξω και διάβαζα συνέχεια διαλόγους. 70ωρες εκλεισα και εννοείται θες αλλες τόσες για τερμάτισμα. αφου ειναι περισσοτερο story based παιχνιδι παρα παου παου τους εχθρους Στις 2/5/2018 στις 9:03 ΜΜ, ADHD είπε Ναι το καταλαβα απο τις πρωτες στιγμες, έπεσε τρελο skip.. Παιζει να μην ειναι για εμενα το παιχνιδι αλλα θα το συνεχισω να του δωσω μια ευκαιρία μηπως αποζημιώσει σαν gameplay. Κακα εκανες να μην κανεις σκιπ χανεις την ιστορια Στις 3/5/2018 στις 9:29 ΜΜ, logistoulis είπε έχω ακούσει κακά λόγια για το animation σε σχέση με το παιχνίδι ναι γιατι κανει σκιπ πολλα πραγματα και ενας που δεν εχει παιξει το παιχνιδι κανει πολλες πληροφοριες καταταλλα πολυ καλα γραφικα και animation Στις 4/5/2018 στις 6:46 ΜΜ, logistoulis είπε χμμ... τότε όντως θα είναι αδιάφορο, σπάνια κάτι εκτός από το ίδιο το παιχνίδι περιγράφει εξίσου καλά την ιστορία όπως το ίδιο το παιχνίδι, πόσο μάλλον αν μιλάμε για τόσο μεγάλο παιχνίδι επειδή γίνονται διαρκώς συζητήσεις για το αν τα παιχνίδια είναι τέχνη ή όχι και πολλοί διαφωνούν (ακόμα και ο kojima δεν τα θεωρεί τέχνη) για μένα τουλάχιστον μόνο ένα βιβλίο ίσως θα έλεγε καλύτερα μια ιστορία από ότι ένα παιχνίδι.. καμιά ταινία, κανένα animation το μονο καλο που εχει εαν εχεις παιξει το παιχνιδι ειναι οτι εχει ορισμενα cut scenes που δεν ειναι στο anime είναι στο παιχνιδι οποτε περισσοτερο "anime" για οσους εχουν παιξει το παιχνιδι αλλα βλεπουν και το ανιμε. Στις 3/5/2018 στις 10:18 ΜΜ, Fulgore είπε Μια χαρα ειναι η σειρα. Απλα ορισμενοι αδυνατουν να καταλαβουν οτι οταν προσπαθεις να μεταφερεις ενα παιχνιδι 70-100ωρων με το μεγαλυτερο κομματι του να ειναι γυρω απο τους διαλογους σε μολις 24επεισοδια των 20λεπτων το καθενα,αναγκαστικα θα το τρεξεις το anime για να προλαβεις να καλυψεις ολο το παιχνιδι. Επισης ο σκοπος τετοιων σειρων ηταν συνηθως η προωθηση του παιχνιδιου. Εγω επειδη καταλαβα πως παει κομματια το ανιμε αγορασα το παιχνιδι και μολις το τερματισω θα δω το ανιμε γιατι θα φαω σποιλ σιγουρα απο το ανιμε απο το πουθενα. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από jerry banana
logistoulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) είμαι στις 70φευγα ώρες και έχω βγάλει το 5ο παλάτι μπορώ πλέον με σιγουριά να πω ότι το συγκεκριμένο είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ PS4!!!! θα αγόραζα τη κονσόλα μόνο και μόνο για αυτό το παιχνίδι, έχει να μου αρέσει παιχνίδι έτσι πααααρα πολλά χρόνια Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από logistoulis 3
jerry banana Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Στις 8/6/2018 στις 12:57 ΜΜ, logistoulis είπε είμαι στις 70φευγα ώρες και έχω βγάλει το 5ο παλάτι μπορώ πλέον με σιγουριά να πω ότι το συγκεκριμένο είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ PS4!!!! θα αγόραζα τη κονσόλα μόνο και μόνο για αυτό το παιχνίδι, έχει να μου αρέσει παιχνίδι έτσι πααααρα πολλά χρόνια Ωραιος εγω ειμαι στις 35 ωρες και κατι και δεν εχω μπει καν στο 3ο παλατι.Βεβαια δεν θεωρω οτι αξιζει η αγορά ps4 μονο γιαυτο καθως εγω το παιζω στο ps3 ανετα.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Στις 8/6/2018 στις 12:57 ΜΜ, logistoulis είπε είμαι στις 70φευγα ώρες και έχω βγάλει το 5ο παλάτι μπορώ πλέον με σιγουριά να πω ότι το συγκεκριμένο είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ PS4!!!! θα αγόραζα τη κονσόλα μόνο και μόνο για αυτό το παιχνίδι, έχει να μου αρέσει παιχνίδι έτσι πααααρα πολλά χρόνια Σε σχεση με το 4 πως το βλεπεις? Αν το εχεις παιξει.
logistoulis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δεν το έχω παίξει, είχα πηδήξει τελείως το PS3 σαν κονσόλα γενικά
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Το P4 ηταν στο vita και στο ps2. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από Επισκέπτης
jerry banana Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, PDS13 είπε Το P4 ηταν στο vita και στο ps2. σε εμενα απαντησε φιλε στο σχολιο μου απο πανω μην μπερδευεσαι θα σου πω εγω πως ειναι,αν και δεν εχω παιξει το p4 ολα τα reviews στο νετ και γενικα ολα τα sites το θεωρουν το καλυτερο της σειρας persona οποτε πιστευω αυτο σε καλυπτει.Επισης εαν δεν το εχεις αγορασει σου προτεινω να το αγορασεις με κλειστα ματια καθως θα αξιζει καθε ευρω που εδωσες γιατι θα σπαταλησεις παρα πολλες ωρες με ευχαριστηση και χαρα.Το συστημα μαχης ειναι turn based με τους εχθρους να εχουν πχ καποιοι αδυναμια στη φωτια ,καποιοι στο παγο κλπ κλπ.Επειτα την ημερα συνεχιζεις τη σχολικη ζωη και μπορεις να κανεις roam στον ανοιχτο κοσμο του τοκυο.Εκει βρισκεις διαφορες δραστηριοτητες οπως baseball,να φας burger να δεις σινεμα,να κανεις γυμναστικη,ουσιαστικα οτι κανεις real life το κανεις και στο παιχνιδι.Βεβαια καποιους μπορει να τους κουρασει αυτο γιατι πχ εχω δει τον εαυτο μου να εχω να κανω τοσες δραστηριοτητες σε 1 μερα αλλα το παιχνιδι να μου λεει "φιλε διαχειρησου σωστα το χρονο σου γιατι θα ερθει η νυχτα και πρεπει να πας για υπνο νωρις για το σχολειο" και εγω να εχω ξενερωσει γιατι πχ μετα απο το ταδε ραντεβου ηθελα να παω σινεμα .Καταταλα κατι αλλο αρνητικο δεν εχω δει.Επισης να σημειωσω πως ειναι τοσο μεγαλο σαν παιχνιδι οπως προανεφερα και στον φιλο λογιστρουλι πιο πριν πως εχω κανει 32.50 ωρες και ειμαι φαντασου στα 2/10 του παιχνιδιου (περιπου) .Τελος κατι αλλο που ενοχλησε πολλους οχι εμενα προσωπικα ειναι οτι εχει πολυ μπλα μπλα και πρεπει να πατας και να περιμενεις μεχρι να το διαβασεις για να καταλαβεις και την υποθεση,βεβαια μπορεις να το κανεις γρηγορο το διαλογο αλλα ετσι χανεις την ιστορια.Και πχ εαν γυρισεις απο τη δουλεια και εχεις ελευθερο χρονο πχ 2 ωρες παιζει και η 2 αναλογα με το που εισαι στοπαιχνιδι να σου φυγουν κυριολεκτρικα μονο στο διαλογο.Αυτα ελπιζω να σε καλυψα πως περιπου ειναι το παιχνιδι χωρις να σου κανω σποιλ καλες αγορες και καλη συνεχεια,εαν θες καμια βοηθεια στο παιχνιδι γραψε εδω ειμαστε ολοι προθυμοι να βοηθησουμε. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από jerry banana
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα