Προς το περιεχόμενο

Persona 5 [PS3][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε σαν διαδραστική ταινία είναι και αυτό.Απλά πρέπει να ξέρουμε το κάθε τι που απευθύνεται για να μην έχουμε λάθος προσδοκίες και απογοητεύσεις.Για κάποιον που δεν έχει πολύ χρόνο, γουστάρει Ρώμη κλπ και ωραία γραφικά είναι ό,τι πρέπει, όπως είπες.Εμένα πάντως μου άρεσε, το oμολογώ.Aλλά για ένα 5ευρo.Όχι για πολύ παραπάνω.Το πρόβλημα είναι ότι παρουσιαζόταν σαν system seller, κάτι το οποίο προφανώς δεν θα μπορούσε να είναι.

• Απαντ. 340
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/4/2018 στις 4:47 ΜΜ, jerry banana είπε

Εγινε ευχαριστω για ολα Koromaru υπαρχει τροπος οποτε εχει ενημερωση για ps3 deals να μου ερχετε ειδοποιηση στο κινητο η κατι παρομοιο?

Έλα αγόρι μου @jerry banana εγώ είμαι η ειδοποίηση

Αυτή τη στιγμή στο store έχει 20 την απλή 25€ την ultimate για το PS3 

Πάρε την παιχνιδαρα να λιώσεις!!!

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.

Oddworld: New 'n' Tasty

Το θυμάμαι οτι έπαιζα το demo του στο Playstation οταν ήμουν μικρός και ήρθε τώρα η ευκαιρία να το πάρω!

Υπέροχο platformer με ωραίους γρίφους. Βέβαια έχει θετικό και αρνητικό τέλος ανάλογα τους σκλάβους που έσωσες, εγώ έτυχα στο αρνητικό και θα προσπαθήσω και για το άλλο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, logistoulis είπε

Έλα αγόρι μου @jerry banana εγώ είμαι η ειδοποίηση

Αυτή τη στιγμή στο store έχει 20 την απλή 25€ την ultimate για το PS3 

Πάρε την παιχνιδαρα να λιώσεις!!!

χαχαχαχα σε ευχαριστω πολυ φίλε και εσένα αλλα και τον Koromaru εκλεψα την πιστωτικη οταν δεν κοιταγε κανεις και τσιμπησα επισης το ni no kuni-demons souls,catherine, και εννοειται το persona 5 (ultimate edition γιατι θελω japanese voice)

Επεξ/σία από jerry banana
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, jerry banana είπε

χαχαχαχα σε ευχαριστω πολυ φίλε και εσένα αλλα και τον Koromaru εκλεψα την πιστωτικη οταν δεν κοιταγε κανεις και τσιμπησα επισης το ni no kuni-demons souls,catherine, και εννοειται το persona 5 (ultimate edition γιατι θελω japanese voice)

Βασικά το japanese voice υπάρχει δωρεάν στο store.:P αλλά με την ultimate παίρνεις όλα τα extra costumes και personas, οπότε καλά έκανες μιας και ήταν τιμή μπόμπα! Επίσης και το Catherine πολύ ωραίο puzzle game!! Καλό κάψιμο με όλα

• Like 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Koromaru είπε

Βασικά το japanese voice υπάρχει δωρεάν στο store.:P αλλά με την ultimate παίρνεις όλα τα extra costumes και personas, οπότε καλά έκανες μιας και ήταν τιμή μπόμπα! Επίσης και το Catherine πολύ ωραίο puzzle game!! Καλό κάψιμο με όλα

να εισαι καλα για ολα :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, xavier είπε

σε emulator το δοκιμασε κανεις στο pc?

φιλε δυστυχως οσο περιεργο και να σου φενεται ο emulator για ps3 δεμ εχει φτασει ακομη σε αποδεκτο σημειο πχ τρεχουν λιγα παιχνιδια καλα αλλα εχει καιρο ακομη.Σου προτεινω να αγορασεις το ps3 το βρισκεις μεταχειρισμενο σε κανα 100αρικο και εαν δεν εχεις λεφτα το τσιπαρεις και κανεις τη δουλεια σου εγω προσωπικα δεν το εχω τσιπαρει γιατι παιζει η μανα μου online fifa 18 αλλιως θα το ειχα τσιπαρει εδωψ και καιρο.Αλλα χαλαλι

Επεξ/σία από jerry banana
  • Confused 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jerry banana είπε

φιλε δυστυχως οσο περιεργο και να σου φενεται ο emulator για ps3 δεμ εχει φτασει ακομη σε αποδεκτο σημειο πχ τρεχουν λιγα παιχνιδια καλα αλλα εχει καιρο ακομη.Σου προτεινω να αγορασεις το ps3 το βρισκεις μεταχειρισμενο σε κανα 100αρικο και εαν δεν εχεις λεφτα το τσιπαρεις και κανεις τη δουλεια σου εγω προσωπικα δεν το εχω τσιπαρει γιατι παιζει η μανα μου online fifa 18 αλλιως θα το ειχα τσιπαρει εδωψ και καιρο.Αλλα χαλαλι

εγω βλεπω βιντεο στο youtube που λενε 60fps 4k...για το persona λεω...

ps3 δεν εχω λογο να παρω, εχω ps4, απλα ειχα πολυ καλη εμπειρια με το zelda στο cemu και σκεφτηκα να δοκιμασω το persona, που θελω να το δοκιμασω.

οταν τελειωσω το god of war, θα ασχοληθω και θα σου πω αν ειναι playable.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, xavier είπε

εγω βλεπω βιντεο στο youtube που λενε 60fps 4k...για το persona λεω...

ps3 δεν εχω λογο να παρω, εχω ps4, απλα ειχα πολυ καλη εμπειρια με το zelda στο cemu και σκεφτηκα να δοκιμασω το persona, που θελω να το δοκιμασω.

οταν τελειωσω το god of war, θα ασχοληθω και θα σου πω αν ειναι playable.

παντως να ξερεις επειδη παρακολουθω την emulator σκηνη το persona 5 για να το πεις playable σε pc θελει πολυ δυνατο συστημα  τουλαχιστον απο αυτα που εχω δει εγω στο youtube 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, jerry banana είπε

ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/4/2018 στις 10:02 ΠΜ, jerry banana είπε

παντως να ξερεις επειδη παρακολουθω την emulator σκηνη το persona 5 για να το πεις playable σε pc θελει πολυ δυνατο συστημα  τουλαχιστον απο αυτα που εχω δει εγω στο youtube 

λιγο που το δοκιμασα, ψιλοplayabe δειχνει, το pc μου ειναι i5 6500 με nvidia 1060 6gb, αλλα δεν ασχοληθηκα πολυ.

εκδοση   farseer 0.0.4-7799,      renderer vulkan,  Preferred SPU Threads 2.

Spoiler

θελω να δοκιμασω και το thread pausing που λεει ο τυπος στο reddit.

Επεξ/σία από xavier
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, xavier είπε

λιγο που το δοκιμασα, ψιλοplayabe δειχνει, το pc μου ειναι i5 6500 με nvidia 1060 6gb, αλλα δεν ασχοληθηκα πολυ.

εκδοση   farseer 0.0.4-7799,      renderer vulkan,  Preferred SPU Threads 2.

θελω να δοκιμασω και το thread pausing που λεει ο τυπος στο reddit.

βγαλε ρε φωτογραφια απο το παιχνιδι σου τι ειναι αυτο νομιζα οτι θα δω το παιχνιδι σου.

Δημοσ.

ο ηχος παιζει χωρις κολληματα και βλεπω normal fps, αλλα πρεπει να ασχοληθω για να δω αν σε πεταει ή γενικα αν έχει κολλήματα.

Οταν τελειωσω το god of war, παιζω να ασχοληθω μετα, γιατι ήταν απο τα παιχνιδια που ηθελα να παιξω.Αν και εχω και το nioh stand by, θα δειξει αναλογα τις ορεξεις μου.

1.jpg

2.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...