Fulgore Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, jerry banana είπε πωρε φιλε χιλια ευχαριστω ειλικρινα ελεγα παιζει να μην το θυμηθει και ειλικρινα δεν το ηξερα τωρα το ειδα λογικα θα το τσιμπησω,να ρωτησω κατι το συγκεκριμενο παιχνιδι νοικιαζεται για ps3?Αλλιως φευγει αγορα αμεσως κιολας. Ειναι παρα πολυ μεγαλο παιχνιδι για ενοικιαση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 οκ αγορα τοτε ευχαριστω πολυ και παλι να εισαι καλα πιστωτικη ειναι ασφαλες να βαλω?Γιατι γιατι παλίοτερα θυμαμαι χακερς πολουσαν πιστωτικες οταν ειχε γινει το μεγαλο hacking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 35 minutes ago, Koromaru said: Επίσης, Persona 3 FES με 4€ Βλέπεται αυτό στις μέρες μας; Είναι καθόλου enhanced τα PS2 games στο PS4 ή θα θέλω να ξεριζώσω τα μάτια μου; Το κάνω ένα revisit, αν βλέπεται, τεράστια παιχνιδάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Παιδια λιγο ακυρο αλλα μιας που ειμαστε μια παρεα ρωταω και ας διαγραφει πιο μετα το σχολιο αρκει να παρω απαντησεις,ειδα επισης οτι εχει προσφορα το demon's souls και το ni no kuni στα 5 και 6 ευρω αντιστοιχα αλλα μπορω να παρω 1 απο τα 2 πιο προτεινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 34 minutes ago, Malthador said: Βλέπεται αυτό στις μέρες μας; Είναι καθόλου enhanced τα PS2 games στο PS4 ή θα θέλω να ξεριζώσω τα μάτια μου; Το κάνω ένα revisit, αν βλέπεται, τεράστια παιχνιδάρα. Το FES απο όσο ξέρω (δυστυχώς) δεν κυκλοφόρησε ποτέ σε PS4 (PS2 Classic), νομίζω γενικά μιλάνε για PS3 versions οι jerry banana και Koromaru Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Just now, Greygore said: Το FES απο όσο ξέρω (δυστυχώς) δεν κυκλοφόρησε ποτέ σε PS4 (PS2 Classic), νομίζω γενικά μιλάνε για PS3 versions οι jerry banana και Koromaru Κάτσε, τα PS2 classics του PS3 δεν τρέχουν σε PS4; Δεν το φαντάζομαι αυτό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο όσο ξέρω είναι διαφορετική σειρά απο "Classics" αυτή του PS3 απο αυτή του PS4. Edit: Πάντως ακόμα προσθέτουν νέα παιχνίδια σιγά-σιγά, οπότε ίσως κάποτε "φέρουν" και τα της ATLUS. Edit 2: Νομίζω η κύρια διαφορά είναι πως τα PS2 Classics του PS3 είναι απλά emulated 1:1 versions των παιχνιδιών, ενώ αυτά του PS4 είναι upscaled σε ψηλότερες αναλύσεις και υποστηρίζουν trophies/share play. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από Greygore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koromaru Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, jerry banana είπε οκ αγορα τοτε ευχαριστω πολυ και παλι να εισαι καλα πιστωτικη ειναι ασφαλες να βαλω?Γιατι γιατι παλίοτερα θυμαμαι χακερς πολουσαν πιστωτικες οταν ειχε γινει το μεγαλο hacking τίποτα! μια εναλλακτική είναι να πάρεις μια κάρτα για το store (υπάρχουν σίγουρα στα μεγάλα καταστήματα όπως public, media markt, κοτσόβολος κτλ), υπαρχουν με 20 και με 50€. Την παίρνεις, βαζεις τον κωδικό που εχει μεσα και μπαίνει η αξία στο πορτοφόλι του λογαριασμού σου. 29 λεπτά πριν, Greygore είπε Το FES απο όσο ξέρω (δυστυχώς) δεν κυκλοφόρησε ποτέ σε PS4 (PS2 Classic), νομίζω γενικά μιλάνε για PS3 versions οι jerry banana και Koromaru ναι, για ps3 λέω, όντως το P3FES δεν πρέπει να έχει βγει ακόμα για ps4, στην ευρώπη τουλάχιστον. 43 λεπτά πριν, jerry banana είπε Παιδια λιγο ακυρο αλλα μιας που ειμαστε μια παρεα ρωταω και ας διαγραφει πιο μετα το σχολιο αρκει να παρω απαντησεις,ειδα επισης οτι εχει προσφορα το demon's souls και το ni no kuni στα 5 και 6 ευρω αντιστοιχα αλλα μπορω να παρω 1 απο τα 2 πιο προτεινετε? για το ni no kuni πάντως, είναι παιχνιδάρα και αυτή, κλασσικό jrpg και πανέμορφο. Βασίζεται στην λογική του να μαζεύεις familiars για την μάχη και να τα κανεις lvl up και τα σχετικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Koromaru είπε τίποτα! μια εναλλακτική είναι να πάρεις μια κάρτα για το store (υπάρχουν σίγουρα στα μεγάλα καταστήματα όπως public, media markt, κοτσόβολος κτλ), υπαρχουν με 20 και με 50€. Την παίρνεις, βαζεις τον κωδικό που εχει μεσα και μπαίνει η αξία στο πορτοφόλι του λογαριασμού σου. ναι, για ps3 λέω, όντως το P3FES δεν πρέπει να έχει βγει ακόμα για ps4, στην ευρώπη τουλάχιστον. για το ni no kuni πάντως, είναι παιχνιδάρα και αυτή, κλασσικό jrpg και πανέμορφο. Βασίζεται στην λογική του να μαζεύεις familiars για την μάχη και να τα κανεις lvl up και τα σχετικά. Το τίποτα δηλαδη δεν ειναι ασφαλες? Γιατι εχω μια debit mastercaard της eurobank Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koromaru Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, jerry banana είπε Το τίποτα δηλαδη δεν ειναι ασφαλες? Γιατι εχω μια debit mastercaard της eurobank το τίποτα πήγαινε στο ευχαριστώ πολύ για πιστωτικές κτλ δεν ξέρω να σου πω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Koromaru είπε το τίποτα πήγαινε στο ευχαριστώ πολύ για πιστωτικές κτλ δεν ξέρω να σου πω Ε ενταξει ειλικρινα ευχαριστω που μου το θυμισες αποτι φενεται γινεται ενα big in japan event και εχει ολα τα Ιαπωνικα σε τρελες εκπτωσεις δοξα το Θεο.Η πλακα ειναι οτι στο psn δεν το λεει καν απλως για να δω οτι ειχε εκπτωσεις στο ps3 πηγα στο featured και εκει τα ειδα. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από jerry banana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koromaru Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 13 λεπτά πριν, jerry banana είπε Ε ενταξει ειλικρινα ευχαριστω που μου το θυμισες αποτι φενεται γινεται ενα big in japan event και εχει ολα τα Ιαπωνικα σε τρελες εκπτωσεις δοξα το Θεο.Η πλακα ειναι οτι στο psn δεν το λεει καν απλως για να δω οτι ειχε εκπτωσεις στο ps3 πηγα στο featured και εκει τα ειδα. Εγώ εδώ και καιρό δεν μπαίνω απ'την κονσόλα γιατί όπως λες δεν στο κάνει πάντα πολύ εύκολο να βρεις τις προσφορές. Να μπαίνεις απ'τον browser εδώ: https://store.playstation.com/en-gr/home/games και να πηγαίνεις στο Deals & Offers και δεν θα χάσεις ποτέ τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, Koromaru είπε Εγώ εδώ και καιρό δεν μπαίνω απ'την κονσόλα γιατί όπως λες δεν στο κάνει πάντα πολύ εύκολο να βρεις τις προσφορές. Να μπαίνεις απ'τον browser εδώ: https://store.playstation.com/en-gr/home/games και να πηγαίνεις στο Deals & Offers και δεν θα χάσεις ποτέ τίποτα. Εγινε ευχαριστω για ολα Koromaru υπαρχει τροπος οποτε εχει ενημερωση για ps3 deals να μου ερχετε ειδοποιηση στο κινητο η κατι παρομοιο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koromaru Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 17 λεπτά πριν, jerry banana είπε Εγινε ευχαριστω για ολα Koromaru υπαρχει τροπος οποτε εχει ενημερωση για ps3 deals να μου ερχετε ειδοποιηση στο κινητο η κατι παρομοιο? Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι τέτοιο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, Koromaru είπε Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι τέτοιο... ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα