panther_512 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σήμερα τελείωσα και εγώ το Persona 5, στις 125 ώρες συνολικού gaming. Τα palaces, τα οποία ήταν σαν επεισόδια σειράς, συντέλεσαν στο να παίξω το παιχνίδι αποσπασματικά χωρίς να χάσει την μαγεία του. Πέραν από το ότι το παιχνίδι είναι από τα καλύτερα games του 2017, για μένα θα μείνει ώς ένα από τα καλύτερα JRPGs που έχω παίξει. Σίγουρα θα το ξαναδώ σε NG+ Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από panther_512 2
Fulgore Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, panther_512 είπε Τα palaces, τα οποία ήταν σαν επεισόδια σειράς https://myanimelist.net/anime/36023/Persona_5_the_Animation?q=persona 5 Τυχαιο,δεν νομιζω 1
logistoulis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 πρέπει να το αρχίσω κι εγώ το έχω αγορασμένο/εγκατεστημένο και κάθεται..
Greygore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 On 2/26/2018 at 6:35 PM, panther_512 said: Τα palaces, τα οποία ήταν σαν επεισόδια σειράς, συντέλεσαν στο να παίξω το παιχνίδι αποσπασματικά χωρίς να χάσει την μαγεία του. Αυτό νομίζω το είχα γράψει και εγώ, ειδικά όταν είσαι με περιορισμένο free time τις καθημερινές λέει τρελλά το να μπορείς να σταματήσεις στην μισή με μία ώρα play time χωρίς να νιώθεις πως το παρατάς στα μισά. Γενικά παρατηρώ πως απο το P4 και μετά έχουν "πιάσει" το συγκεκριμένο design philosophy πολύ δυνατά και ελπίζω και στα επόμενα της σειράς και/ή στα side series (π.χ. Persona Q 2) να συνεχίσει, είναι αρκετά ενδιαφέρον να παίζεις JRPG με τόσα πολλά exit points. 2
ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Τελικά το πήρα το DLC για το Shin Megami Tensei IV. Σου δίνει samurai garb για όλους τους χαρακτήρες + add on το gauntlet με τα δικά του stats και ταυτόχρονα σου αλλάζει τη μουσική combat theme στο SMT IV όταν τα φοράς. Είναι η ωραιότερη σπατάλη χρημάτων που έχω κάνει για παιχνίδι. 2
logistoulis Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) έβγαλα το πρώτο παλάτι στις 13 ώρες τώρα που είχαμε και αργίες, σιγά σιγά μπορώ να καταλάβω πώς το παιχνίδι θα φτάσει 100+ ώρες και δεν με χαλάει με το σύστημα μάχης αναβαθμίσεων κτλ τα βρίσκω όλα αρκετά εύκολα παρόλο που είχα να παίξω turn based jrpg χρόνια και είμαι αρκετά ικανοποιημένος, νιώθω λες και είμαι "σπίτι μου" επίσης το συγκεκριμένο παιχνίδι μια χαρά αποδεικνύει ότι το turn based σύστημα μάχης δεν είναι ένα πράγμα του παρελθόντος ή μόνο ανάγκη του παρελθόντος όταν ήταν περισσότεροι οι τεχνικοί περιορισμοί, μια χαρά στέκεται ακόμα και είναι και γαμάτο όχι απλά στέκεται οπότε τάσσομαι με αυτούς που θεωρούν τα πιο "action" jrpg κάπως περιττά και σίγουρα με λιγότερο βάθος στην τακτική.. καλό το ff xv, αλλά η μάχη όπως έχουμε ξαναπεί συχνά είναι ένα άναρχο χάλι όπου σπαμάρεις επιθέσεις και πού και πού παίρνεις και κάνα θεραπευτικό.. καμιά σχέση με αυτό και καμιά σχέση και με τα ff του παρελθόντος (κλαίω ήδη για το remake του 7.. ) μετά από αυτό θα πάω και στο ni no kuni 2 ελπίζω να μην απογοητευτώ αν και πολύ το φοβάμαι ελπίζω κάποια στιγμή στους επόμενους μήνες να παίξω και το zelda ώστε να επανέλθω έστω και ετεροχρονισμένα να δω ποιο ήταν το goty του '17 μέχρι στιγμής όμως τείνω να το δώσω στο persona, ούτε horizon, ούτε origins, ούτε στο μέχρι τώρα αγαπημένο yakuza κλείνοντας, το παιχνίδι σεναριακά είναι φοβερό και μην έχοντας παίξει άλλο persona μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ η όλη προσέγγιση με τους σκοτεινούς εαυτούς, τα παλάτια και τις επιθυμίες.. πολύ ωραία φάση ακόμα και όταν γίνεται άρρωστη.. μέχρι και το θέμα των pokemon-persona με εξιτάρει παρόλο που δεν ήμουν ποτέ της φάσης pokemon Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από logistoulis 3
jerry banana Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Παιδιά χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη εγώ έχω ps3 και δεν βρίσκω πουθενά το παιχνίδι μόνο στο psn που λεει ultimate edition και το εχει 90 ευρω Ιησους Χριστός πολλά δεν είναι για ενα παιχνίδι?Αξίζει ηξ αγορά του?Εγω προσωπικά είμαι anime fan αλλά θέλω να μου πείτε τι έχει το ultimate edition που το κάνει τόσο ακριβό και δεν εχω καταλαβει γιατι στο psn του ps3 δεν εχει και το παιχνιδι σκετο αλλα μονο το ultimate (λογικα για να με κανουν να παρω ps4)
logistoulis Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια χαρά υπάρχει η απλή έκδοση στο ps3 https://store.playstation.com/en-gr/home/STORE-MSF75508-MOBHOMEGAMESONLY?scope=sceapp&smcid=psapp%3Alink menu%3Astore&psappver=18.02.1 Δεν ξέρω τι έχει η ultimate αλλά τα λεφτά είναι πολλά και για την απλή είναι πολλά, εγώ είχα χτυπήσει την απλή σε έκπτωση στα 34-35. Περίμενε κάποια στιγμή λογικά θα ξαναβγεί Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από logistoulis 1
Greygore Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 minutes ago, jerry banana said: θέλω να μου πείτε τι έχει το ultimate edition που το κάνει τόσο ακριβό Η Ultimate περιέχει το game και όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα: Spoiler Costumes+BGM from: Catherine Devil Summoner: Raidou Kuzunoha Persona 4: Dancing All Night Costume Persona 2 Persona 3 Persona 4 Arena Ultimax Persona 4 Persona 5 Christmas Persona 5 Maid and Butler Persona 5 Persona 20th anniversary logo Persona 5 Swimsuit Phantom Thieves Logo Morgana Car Sticker Regular Clothes & School Uniforms Shin Megami Tensei if... Shin Megami Tensei IV Shin Megami Tensei: Persona Personas: Ariadne & Ariadne Picaro Asterius & Asterius Picaro Izanagi & Izanagi Picaro Kaguya & Kaguya Picaro Magatsu Izanagi & Magatsu Izanagi Picaro Messiah & Messiah Picaro Orpheus & Orpheus Picaro Thanatos & Thanatos Picaro Tsukiyomi & Tsukiyomi Picaro Είναι βασικά μια σειρά απο costumes απο χαρακτήρες άλλων παιχνιδιών της ATLUS, απο τα οποία ορισμένα αλλάζουν και την μουσική που παίζει κατά την διάρκεια της μάχης, καθώς και κάποια persona (summons) απο προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Προσωπικά δεν θεωρώ πως αξίζουν τον κόπο εκτός και αν είσαι fan κάποιου συγκεκριμένουν παιχνιδιού απο τα διαθέσιμα και θες το costume set/music. Τα persona που δίνει δεν τα έχω δει αλλά γενικά απο όσο βλέπω σε άλλα forum δεν είναι κάτι ιδιαίτερο απο άποψη gameplay (και anyway το πιο "δυνατό" persona το ξεκλειδώνεις όταν τερματίσεις το παιχνίδι)* *Πιο δυνατό αν δεν ασχοληθείς με min-max stats/resistances, εκεί είναι μακράν καλύτερος ο Yoshitsune Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από Greygore 1
ikaruga24 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, logistoulis είπε ......... προσέγγιση με τους σκοτεινούς εαυτούς, τα παλάτια και τις επιθυμίες.. πολύ ωραία φάση ακόμα και όταν γίνεται άρρωστη.. μέχρι και το θέμα των pokemon-persona με εξιτάρει παρόλο που δεν ήμουν ποτέ της φάσης pokemon Καλώς ήρθες στις ορδές των φίλων της σειράς. Καταλαβαίνεις για πιο λόγο είναι η αγαπημένη σειρά της εταιρίας αυτής στον δυτικό κόσμο. Εγώ είμαι περισσότερο της original σειράς και της καθαρότητας αυτής (και λόγο του Θεολογικού κομματιού με το απίστευτο σκοτάδι) οπότε αν έχεις πρόσβαση σε κάνα 3DS παίξε το Shin Megami Tensei IV και δες σε ποια σχολή ανήκεις. Δυστυχώς το Shin Megami Tensei 3 Lucifers call έχει μείνει μόνο στο PSN του PS3 στην Ευρώπη και δεν υπάρχει διαθέσιμο να το πάρεις για PS4 όπως στην Αμερική. 3
logistoulis Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) καλώς σας βρήκα! δύσκολο το θέμα πρόσβασης σε 3ds αυτή τη περιόδο, εδώ προσπαθώ σιγά σιγά να δρομολογήσω αγορά switch και όλο το αναβάλλω και μάλλον για μετά το καλοκαίρι το βλέπω ας τερματίσω πρώτα αυτό και βλέπουμε που θα με οδηγήσει η επαναφορά μου στην ιαπωνικότητα στο μέλλον, αλλά με το ps4 κάνω ήδη δουλίτσα Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από logistoulis 1
ikaruga24 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, logistoulis είπε καλώς σας βρήκα! δύσκολο το θέμα πρόσβασης σε 3ds αυτή τη περιόδο, εδώ προσπαθώ σιγά σιγά να δρομολογήσω αγορά switch και όλο το αναβάλλω και μάλλον για μετά το καλοκαίρι το βλέπω Ας είναι και Switch γιατί βγαίνει το SMT V εκεί οπότε θα έχεις πρόσβαση και στις δυο σχολές. Η πλάκα είναι ότι και εγώ η πρώτη μου επαφή με τη σειρά ήταν το Persona πολλά χρόνια πίσω στο PS1 με το Persona 2. Είδα το φως το αληθινό όμως με το SMT ΙΙΙ και από τότε δεν υπήρξε καμιά αλλαγή. Η original σειρά είναι πρώτη στη λίστα μου και μετά το Persona.
jerry banana Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, logistoulis είπε Μια χαρά υπάρχει η απλή έκδοση στο ps3 https://store.playstation.com/en-gr/home/STORE-MSF75508-MOBHOMEGAMESONLY?scope=sceapp&smcid=psapp%3Alink menu%3Astore&psappver=18.02.1 Δεν ξέρω τι έχει η ultimate αλλά τα λεφτά είναι πολλά και για την απλή είναι πολλά, εγώ είχα χτυπήσει την απλή σε έκπτωση στα 34-35. Περίμενε κάποια στιγμή λογικά θα ξαναβγεί τοτε κατι εχει το ps3 μου γιατι στο search οταν παταω persona 5 γραμμα-γραμμα δεν μου βγαζει το απλο θα το ξαναδω τωρα και θα σου πω αλλα ναι λογικα θα περιμενω καμια προσφορα να πεσει η τιμη του ,συνηθως ποτε εχει προσφορες το psn?To βρήκα τελικα στα 50 ευρώ τελικά ούτε να ψάχνω δεν ξέρω Ευχαριστώ. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από jerry banana
logistoulis Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) @ikaruga24 μου κινείς το ενδιαφέρον το ομολογώ, αν και πασχίζω να τερματίσω αυτά που έχω ήδη πάρει το παρόν παιχνίδι σκέψου το έχω πάρει από τότε που είχε βάλει το psn κάποιο sale σε ιαπωνικά παιχνίδια δεν θυμάμαι πριν πόσους μήνες 6 λεπτά πριν, jerry banana είπε τοτε κατι εχει το ps3 μου γιατι στο search οταν παταω persona 5 γραμμα-γραμμα δεν μου βγαζει το απλο θα το ξαναδω τωρα και θα σου πω αλλα ναι λογικα θα περιμενω καμια προσφορα να πεσει η τιμη του ,συνηθως ποτε εχει προσφορες το psn? πάντα έχει προσφορές το θέμα είναι να σε ενδιαφέρουν οι τίτλοι που βάζει κάθε φορά, βέβαια όσο καιρό το παρακολουθώ το θέμα ακόμα και μέσα στην ίδια χρονιά έναν τίτλο τον βάζει πολλές φορές.. αλλά αν δεν σε καίει μπορείς να περιμένεις πάντως και το ότι δεν στο βγάζει στη κονσόλα (παράξενο) θα έπρεπε να στο βγάζει σε κάποια εφαρμογή ή από υπολογιστή, εγώ το screenshot αυτό από το κινητό μου το πήρα που έχω την εφαρμογή και αγοράζω και από κει αν είμαι εκτός σπιτιού βέβαια μου έχει τύχει κάποια πράγματα να μη μου τα βγάζει στις εφαρμογές και την κονσόλα και να τα βλέπω στο site.. το demo του yakuza 6 πχ το έβλεπα μόνο στο site από το pc μου (πριν το κατεβάσουν τελείως) και αφού το πήρα από κει μετά μου το εμφάνιζε στα αγορασμένα της κονσόλας και άρχισε να κατεβαίνει εκεί και κατάφερα τελικά να το παίξω Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από logistoulis 1
ikaruga24 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, logistoulis είπε @ikaruga24 μου κινείς το ενδιαφέρον το ομολογώ, αν και πασχίζω να τερματίσω αυτά που έχω ήδη πάρει το παρόν παιχνίδι σκέψου το έχω πάρει από τότε που είχε βάλει το psn κάποιο sale σε ιαπωνικά παιχνίδια δεν θυμάμαι πριν πόσους μήνες Σιγά σιγά, δεν βιάζεσαι. Αυτά τα παιχνίδια θέλουν τον χρόνο τους και απαιτούν την προσοχή σου με εξαιρετικό γράψιμο, εξαιρετικό artwork, μουσική και ατμόσφαιρα. Ούτε εγώ τα έχω παίξει όλα ακόμα και είμαι χρόνια φίλος της σειράς. Γενικά απόλαυσε τώρα που παίζεις το Persona 5 και μέχρι να τελειώσεις βλέπεις που θα κινηθείς. Επιβάλλεται όμως να παίξεις ένα SMT καθαρόαιμο και αφού η πρόσβαση στο SMT III είναι μάλλον αδύνατη τώρα τότε το SMT IV ή στο Switch που θα πάρεις περιμένεις το SMT V. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα