Fulgore Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ένταξυ όταν λεω οδηγό εννοώ κλασσικά για να κάνεις τα παντα που ειδικά στο πρωτο playthrough ειναι λίγο αδύνατο να το κανεις λόγω χρόνου. Και με τα βιβλία/περιοδικά είναι που με αγχωσε κάπως. Για το thiefs guild που αναφέρθηκε γελαω λίγο γιατί τον πρώτο καιρό που έπαιζα θυμάμαι μεγάλα ποσοστά που απλά πήγαιναν για ύπνο ή που έφτιαχναν συνέχεια καφέ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ένταξυ όταν λεω οδηγό εννοώ κλασσικά για να κάνεις τα παντα που ειδικά στο πρωτο playthrough ειναι λίγο αδύνατο να το κανεις λόγω χρόνου. Και με τα βιβλία/περιοδικά είναι που με αγχωσε κάπως. Για το thiefs guild που αναφέρθηκε γελαω λίγο γιατί τον πρώτο καιρό που έπαιζα θυμάμαι μεγάλα ποσοστά που απλά πήγαιναν για ύπνο ή που έφτιαχναν συνέχεια καφέ Η βλακεία με τα βιβλία είναι πως 3-4 δεν ξεκλειδώνουν αν δεν έχεις κάνει τις αντίστοιχες δραστηριότητες τουλάχιστον μια φορά (όπως π.χ. το batting cage minigame, το οποίο σιχαίνομαι), όπως επίσης πως ορισμένα που ξεκλειδώνουν περιοχές δεν αναφέρεται οτι ανοίγουν και απο social event (οπότε "χάνεις" την μέρα διαβάζοντας αχρείαστα πράγματα που θα μπορούσες να ανοίξεις anyway πιο μετά). Όσο για το Thieves Guild, νομίζω το είχα γράψει αρχικά, αλλά θεωρώ η κύρια χρησιμότητα είναι στα classroom quiz (όπου το χρησιμοποίησα σχεδόν συνέχεια) όπου οι διαφορές μεταξύ απαντήσεων είναι 95% προς 5% συνήθως, και για να βλέπεις ποιά Confidants/activities είναι διαθέσιμα κάθε μέρα (για τον Sun Confidant π.χ., αν δεν έβλεπα κόσμο να ασχολείται κάθε Κυριακή, δεν θα είχα ιδέα πως ξεκινούσε τόσο νωρίς στο calendar). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Παιδια αξιζει να το αγορασω για 45 ευρω το ultimate edition?Η τα 25 ευρω για το κανονικο Persona 5?Δεν το εχω παιξει ποτε αλλα φενεται πολυ καλο επισης εχω ps3.Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Παιδια αξιζει να το αγορασω για 45 ευρω το ultimate edition?Η τα 25 ευρω για το κανονικο Persona 5?Δεν το εχω παιξει ποτε αλλα φενεται πολυ καλο επισης εχω ps3.Ευχαριστω! Εξαρτάται απο τις προτεραιότητες που έχεις, μια και η Ultimate περιέχει όλα τα DLC που κυκλοφόρησαν μέχρι τώρα. Για ευκολία τα χωρίζω σε 3 κατηγορίες (πάνω-κάτω όπως τα έχει listed και το PSN): Gameplay/New Features: --Τα συγκεκριμένα τα βρίσκεις και μόνα τους δωρεάν-- Healing Item Set Japanese voiceovers Merciless Difficulty Skill Card Set Costume/Combat Music: -- Τα πιο κάτω δίνουν costume και/ή αλλάζουν το combat/ending music σε αυτά του αντίστοιχού παιχνιδιού της σειράς -- Catherine Devil Summoner: Raidou Kuzunoha Persona 4: Dancing All Night Costume Persona 2 Persona 3 Persona 4 Arena Ultimax Persona 4 Shin Megami Tensei if... Shin Megami Tensei IV Shin Megami Tensei: Persona -- Τα πιο κάτω δίνουν απλά νέα costumes, ορισμένα είναι ήδη free στο PSN -- Persona 5 Swimsuit Phantom Thieves Logo Morgana Car Sticker Regular Clothes & School Uniforms Persona 5 Persona 20th anniversary logo Persona 5 Christmas Persona 5 Maid and Butler Persona Unlocks: -- Τα πιο κάτω ανοίγουν κάποια iconic Personas απο προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, π.χ. Izanagi απο Persona 4 ή Orpheus/Thanatos απο Persona 3 -- Ariadne & Ariadne Picaro Asterius & Asterius Picaro Izanagi & Izanagi Picaro Kaguya & Kaguya Picaro Magatsu Izanagi & Magatsu Izanagi Picaro Messiah & Messiah Picaro Orpheus & Orpheus Picaro Thanatos & Thanatos Picaro Tsukiyomi & Tsukiyomi Picaro Προσωπικά θεωρώ πως μόνο η πρώτη κατηγορία "αξίζει" απο μεριάς gameplay, και αφού τα συγκεκριμένα τα βρίσκεις δωρεάν, θα πρότεινα την απλή έκδοση. Μπορείς πάντως να δεις το πιο κάτω video για να πάρεις μια ιδέα για το πως δουλεύουν τα costume DLC (για παράδειγμα αν έχεις ήδη παίξει άλλα της σειράς και θες costume απο συγκεκριμένα game), το showcase ξεκινά κάπου στο 1:40-κάτι. Τα Persona DLCs δεν τα έχω δοκιμάσει (για να ξέρω αν είναι balanced με το υπόλοιπο παιχνίδι) αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το combat σε Hard οπότε δεν νομίζω να είναι απαραίτητα. https://www.youtube.com/watch?v=Xo-AoZ6bXJ4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Εξαρτάται απο τις προτεραιότητες που έχεις, μια και η Ultimate περιέχει όλα τα DLC που κυκλοφόρησαν μέχρι τώρα. Για ευκολία τα χωρίζω σε 3 κατηγορίες (πάνω-κάτω όπως τα έχει listed και το PSN): Gameplay/New Features: --Τα συγκεκριμένα τα βρίσκεις και μόνα τους δωρεάν-- Healing Item Set Japanese voiceovers Merciless Difficulty Skill Card Set Costume/Combat Music: -- Τα πιο κάτω δίνουν costume και/ή αλλάζουν το combat/ending music σε αυτά του αντίστοιχού παιχνιδιού της σειράς -- Catherine Devil Summoner: Raidou Kuzunoha Persona 4: Dancing All Night Costume Persona 2 Persona 3 Persona 4 Arena Ultimax Persona 4 Shin Megami Tensei if... Shin Megami Tensei IV Shin Megami Tensei: Persona -- Τα πιο κάτω δίνουν απλά νέα costumes, ορισμένα είναι ήδη free στο PSN -- Persona 5 Swimsuit Phantom Thieves Logo Morgana Car Sticker Regular Clothes & School Uniforms Persona 5 Persona 20th anniversary logo Persona 5 Christmas Persona 5 Maid and Butler Persona Unlocks: -- Τα πιο κάτω ανοίγουν κάποια iconic Personas απο προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, π.χ. Izanagi απο Persona 4 ή Orpheus/Thanatos απο Persona 3 -- Ariadne & Ariadne Picaro Asterius & Asterius Picaro Izanagi & Izanagi Picaro Kaguya & Kaguya Picaro Magatsu Izanagi & Magatsu Izanagi Picaro Messiah & Messiah Picaro Orpheus & Orpheus Picaro Thanatos & Thanatos Picaro Tsukiyomi & Tsukiyomi Picaro Προσωπικά θεωρώ πως μόνο η πρώτη κατηγορία "αξίζει" απο μεριάς gameplay, και αφού τα συγκεκριμένα τα βρίσκεις δωρεάν, θα πρότεινα την απλή έκδοση. Μπορείς πάντως να δεις το πιο κάτω video για να πάρεις μια ιδέα για το πως δουλεύουν τα costume DLC (για παράδειγμα αν έχεις ήδη παίξει άλλα της σειράς και θες costume απο συγκεκριμένα game), το showcase ξεκινά κάπου στο 1:40-κάτι. Τα Persona DLCs δεν τα έχω δοκιμάσει (για να ξέρω αν είναι balanced με το υπόλοιπο παιχνίδι) αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το combat σε Hard οπότε δεν νομίζω να είναι απαραίτητα. https://www.youtube.com/watch?v=Xo-AoZ6bXJ4 Χιλια ευχαριστω για το χρονο που αφιερωσες στο να μου απαντησεις να εισαι καλα!Λογικα θα παρω το απλο αλλα ακομα το σκεφτομαι γιατι αποτι βλεπω μερικα κουστουμια ειναι πολυ ωραια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μονο τα κουστουμια του μπανιου που ειναι δωρεαν(προφανως για τους γυναικειους χαρακτηρες )ειναι αρκετα,το ιδιο και τα υπολοιπα που δινονται δωρεαν,δεν υπαρχει λογος να δωσεις ουτε 1 ευρω παραπανω στο παιχνιδι. Και αυτα που δινει δωρεαν ειναι υπερ αρκετα σε σχεση με αλλα. Το ολο θεμα ειναι να απολαυσεις το παιχνιδι γιατι κακα τα ψεματα δεν ειναι για ολους και θα το καταλαβεις αυτο αν εισαι νεος οπως εγω μονο οταν το παιξεις. Ναι εχει παρα πολλες ωρες gameplay αλλα δεν ειναι open world και αυτο συμπεριλαμβανει και απειρους διαλογους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Όντως, φαντάζομαι τα costume DLC κυρίως απευθύνονται σε fan των προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς Δεν ξέρω βέβαια αν, στις 20-30 ώρες, βαρεθείς το combat theme και θες να πάρεις κάποιο απο τα DLC απλά για variety, αλλά αυτό είναι άλλο "θέμα" Also, αν δεν κάνω λάθος εκτός απο το Swimsuit DLC, τα Butler/Maid και Christmas DLC είναι επίσης free. Τώρα, στα... δικά μου "νέα" το 2ο playthrough πλησιάζει το τέλος του σιγά-σιγά, αυτή τη φορά με πλάνο και προσοχή έφτασα αισίως στις 140 ώρες με κάπου 85% compendium completion μόλις στην αρχή του 6ου Palace. Βιβλία/Ψάρεμα/Locations τερματισμένα, μείνανε Hermit (Futaba), Tower (Shinya) και Empress (Haru) για να γίνουν max, 4 requests (εκ των οποίων το ένα ανοίγει μετά το 6ο Palace αν δεν κάνω λάθος), καθώς και 2-3 video games, και μετά πάμε για finale και το πολυπόθητο 100% save file 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μονο τα κουστουμια του μπανιου που ειναι δωρεαν(προφανως για τους γυναικειους χαρακτηρες )ειναι αρκετα,το ιδιο και τα υπολοιπα που δινονται δωρεαν,δεν υπαρχει λογος να δωσεις ουτε 1 ευρω παραπανω στο παιχνιδι. Και αυτα που δινει δωρεαν ειναι υπερ αρκετα σε σχεση με αλλα. Το ολο θεμα ειναι να απολαυσεις το παιχνιδι γιατι κακα τα ψεματα δεν ειναι για ολους και θα το καταλαβεις αυτο αν εισαι νεος οπως εγω μονο οταν το παιξεις. Ναι εχει παρα πολλες ωρες gameplay αλλα δεν ειναι open world και αυτο συμπεριλαμβανει και απειρους διαλογους. οκ ουτοσιαλως αυριο ειναι η τελευταια μερα που ειναι σε εκπτωση οποτε ισως να παρω το regular edition εγω 21 ειμαι και θαυμαστης των anime και manga οποτε πιστευω θα μπω κατευθειαν στο πετσι του ρολου Όντως, φαντάζομαι τα costume DLC κυρίως απευθύνονται σε fan των προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς Δεν ξέρω βέβαια αν, στις 20-30 ώρες, βαρεθείς το combat theme και θες να πάρεις κάποιο απο τα DLC απλά για variety, αλλά αυτό είναι άλλο "θέμα" Also, αν δεν κάνω λάθος εκτός απο το Swimsuit DLC, τα Butler/Maid και Christmas DLC είναι επίσης free. Τώρα, στα... δικά μου "νέα" το 2ο playthrough πλησιάζει το τέλος του σιγά-σιγά, αυτή τη φορά με πλάνο και προσοχή έφτασα αισίως στις 140 ώρες με κάπου 85% compendium completion μόλις στην αρχή του 6ου Palace. Βιβλία/Ψάρεμα/Locations τερματισμένα, μείνανε Hermit (Futaba), Tower (Shinya) και Empress (Haru) για να γίνουν max, 4 requests (εκ των οποίων το ένα ανοίγει μετά το 6ο Palace αν δεν κάνω λάθος), καθώς και 2-3 video games, και μετά πάμε για finale και το πολυπόθητο 100% save file αυτο το μαγιο πρεπει να ειναι πολυ καλο ^^^ ειδικα για τους αντρες θαυμαστες χαχαχαχαχα εφοσον ειναι free οντως δεν υπαρχει λογος να δωσω εξτρα 20+ ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Εμένα το dlc με τις μουσικές με ψήνει να πω την αλήθεια. Θα το τσεκάρω όταν πιαστώ κανονικά μαζί του γιατί τώρα ασχολούμαι με το nier automata 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Εμένα το dlc με τις μουσικές με ψήνει να πω την αλήθεια. Θα το τσεκάρω όταν πιαστώ κανονικά μαζί του γιατί τώρα ασχολούμαι με το nier automata Το εχω το nier το μονο που με εχει ξενερωσει ειναι (μαλλον δεν το εχω συνηθισει ακομη ) το συστημα respawn που σε πηγαινει απο την αρχη αλλα αυτη η φουστα ειναι μιαμ μιαμ αριστουργημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Το εχω το nier το μονο που με εχει ξενερωσει ειναι (μαλλον δεν το εχω συνηθισει ακομη ) το συστημα respawn που σε πηγαινει απο την αρχη αλλα αυτη η φουστα ειναι μιαμ μιαμ αριστουργημα Λίγο υπομονή και δεν θα σε πηγαίνει από την αρχή. End off-topic. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Λίγο υπομονή και δεν θα σε πηγαίνει από την αρχή. End off-topic. οκ μου αρεσε η σωστη λεπτομερεια του end of topic σωστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_88 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Τελείωσα τα Uncharted στο easy και πήρε σειρά αυτό. Από ότι το κόβω, ένα διωράκι την ημέρα μπορώ να αφιερώνω. Μέχρι στιγμής με παίρνει από το χέρι και με πάει, έτσι γίνεται και στη συνέχεια; Το έχω βάλει στο easy επίσης για να μην προβληματιστώ ιδιαίτερα. Δε με χαλάει βέβαια, μια χαρά τα εξηγεί η γατούλα, απλά αναρωτιέμαι. Μου αρέσει πολύ η αισθητική του και είναι ενα παιχνίδι που δεν μπορείς να το περιγράψεις σε άλλους που δεν το έχουν δει. Γίνεται να μην κάνεις battle ολη την ώρα αλλά να επικεντρώνεσαι στα υπόλοιπα περισσότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Τελείωσα τα Uncharted στο easy και πήρε σειρά αυτό. Από ότι το κόβω, ένα διωράκι την ημέρα μπορώ να αφιερώνω. Μέχρι στιγμής με παίρνει από το χέρι και με πάει, έτσι γίνεται και στη συνέχεια; Το έχω βάλει στο easy επίσης για να μην προβληματιστώ ιδιαίτερα. Δε με χαλάει βέβαια, μια χαρά τα εξηγεί η γατούλα, απλά αναρωτιέμαι. Μου αρέσει πολύ η αισθητική του και είναι ενα παιχνίδι που δεν μπορείς να το περιγράψεις σε άλλους που δεν το έχουν δει. Γίνεται να μην κάνεις battle ολη την ώρα αλλά να επικεντρώνεσαι στα υπόλοιπα περισσότερο; Απο όσο θυμάμαι, μέχρι το τέλος του πρώτου Palace είναι 90% tutorial η υπόθεση, απο εκεί και πέρα "ανοίγει" περισσότερο και το social κομμάτι (περισσότεροι Confidants, part-time jobs, το optional dungeon Mementos κ.τ.λ.) οπότε το παιχνίδι αρχίζει να σου βάζει δύσκολες αποφάσεις για το πού θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο (palaces/mementos/social/jobs). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koromaru Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μετά από πολλούς μήνες, λοιπόν, τελείωσα και εγώ επιτέλους το παιχνίδι στις 128 ώρες. Το καταευχαριστήθηκα, πραγματικά μου γέμιζε πολύ ευχάριστα τις ώρες που ασχολούμουν με αυτό. Πολύ ωραία όλα τα Palaces, το καθένα με το δικό του χαρακτήρα, ωραίο σενάριο, απολαυστικές μάχες, μια πόλη γεμάτη πράγματα να κάνεις και φοβερό art direction. Το μεγαλύτερο highlight η μουσική φυσικά, την οποία ακούω τόσους μήνες και θα την ακούω για πολλούς ακόμα. Πιστεύω πως αν ήταν και λιγότερο φλύαρο, θα ήταν κυριολεκτικά τέλειο. Περιμένω με ανυπομονησία να δω τι ετοιμάζει η Atlus με το Project Re Fantasy, όταν έρθει η ώρα να μάθουμε λεπτομέρειες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα