Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Παιδιά μόνο μήν spoil-άρετε το thread. Εγώ είμαι στις 50 ώρες, 4ο κάστρο και συνεχίζω με διαλείμματα Uncharted και Horizon. Ποιοι να σποιλαρουμε ρε συ πανθηρα το thread?Απο οτι καταλαβα εγω, εσυ και ο συμφορουμιτης basketball εχουμε παρει και παιζουμε το παιχνιδι απο οσους συμμετεχουν στο θεμα(ο συμφορουμιτης greygore οπως ειπε πιο πισω δεν τον μετραω γιατι το εχει κανει κορνιζα ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 και εγώ το πήρα και το έλιωσα...97 ωρίτσες...μακράν από τα καλύτερα jrpgs των τελευταίων ετών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Τελικά δεν άντεξα και το ξεκίνησα (peer pressure να'ουμ, ακούς Fulgore;) Προς το παρόν, εντυπώσεις αρκετά θετικές - έχοντας ήδη εμπειρίες απο τα προηγούμενα της σειράς - ειδικά to color palette και οι αντιθέσεις που χρησιμοποιούν το κάνουν αρκετά όμορφο οπτικά. Απο ήχο, αν και δεν περίμενα να ακούσω acid jazz στο soundtrack (έχοντας τερματίσει πρόσφατα το Persona Q, περίμενα κάτι ανάλογο με P3/P4 σε J-Rock ή J-Pop), μετά απο λίγη ώρα συνηθίζεται και ταιριάζει με το όλο theme του παιχνιδιού, βγάζει γενικά μια φάση grand heist α λα Italian Job ή (προς anime μεριά) Lupin III. Απο gameplay, μπορώ να πω πως μου αρέσουν πολύ οι αλλαγές που έγιναν - ειδικά η απομάκρυνση απο τα randomly-generated dungeon είναι πολύ μεγάλο θετικό για μένα, όπως και η επιστροφή του negotiate απο τα πρώτα Persona. Για το stealth mechanic που βάλανε δεν είμαι τόσο ενθουσιασμένος αλλά at least μέχρι εκεί που έφτασα δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό και ταιριάζει με το theme του παιχνιδιού οπότε... Το μόνο που μου φάνηκε κάπως... περίεργο είναι ο νέος VA του Igor, η φωνή του (με English και Japanese audio) σαν να μη μου κάθεται καλά, νίωθω πως δεν ταιριάζει με το design του χαρακτήρα... Παραξενιές I guess, ίσως επειδή είχα συνηθήσει με τον προηγούμενο VA αλλά ok, στην τελική δεν είναι και τόόόσο τραγική αλλαγή. Επίσης οι δύο νέες attendants επίσης δεν με εντυπωσίασαν, αυτό το tsundere που βγάζει η μία ειδικά είναι υπερβολικό σε ορισμένες περιπτώσεις (αν και πάλι είχα expectations να μοιάζουν σε χαρακτήρα έστω και λίγο με Elizabeth-Theodore-Margaret), αλλά και πάλι, minor πράματα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Για μενα η jazz στο soundtrack ειναι plus να χε και κανα κομματι παραπανω γιατι το ιδιο παντου για 100 ωρες ειναι καπως ..... το stealth ειναι καπως τσοντα να γεμιζει χρονο και αμα εχεις ΟP βγαζεις τις μαχες σε 5 secs ... οποτε απλως χανεις χρονο να βλεπεις τo transfer animation ξανα και ξανα .... κατα τα αλλα εντυπώσεις αρκετά θετικές . Btw πολυ καλο english voiceover - δεν υπαρχει λογος να το σνομπαρετε . Οριστε συμμετεχω στο θεμα να γινουμε 3 και ο κουκος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Btw πολυ καλο english voiceover - δεν υπαρχει λογος να το σνομπαρετε . Εκτός απο τον προαναφερθέν χαρακτήρα, μια χαρά μου άρεσε το English VO - γενικά τα Persona απο το 3 και μετά είχαν κάνει πολύ καλή δουλειά στον τομέα των voice overs και χαίρομαι που στο 5 συνεχίζει η "παράδοση" (απο όσους χαρακτήρες έχω δει μέχρι τώρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δυστηχως οσον αφορα τις 2 wardens μεχρι το τελος ετσι θα ειναι. Δεν ξερω μονο με το reputation που εχουν αν αλλαζουν τιποτα κουβεντες μιας και δεν ασχοληθηκα στο πρωτο playthrough. Παντως για την μουσικη η αληθεια ειναι οτι δυστηχως ειναι χαρακτηριστικο των jrpg αυτο. Σου βαζουν 1-2κομματια μονο σε ολο το playthrough για τις απλες μαχες και 2-3διαφορετικα στα bosses,κατι που σιγουρα δεν ειναι οτι το καλυτερο και ειναι και κριμα γιατι γενικα οι μουσικες επιλογες τις περισσοτερες φορες ειναι οντως πολυ καλες. Το ambush παντως ειναι ψιλο broken υπο την εννοια οτι ειμαι σιγουρος οτι θα σας εχει τυχει να το κανετε και μπροστα απο τον αντιπαλο,αν και μαλλον εγινε ετσι κυριως για τα παραπανω επιπεδα δυσκολιας. Εγω σε γενικες γραμμες εμεινα πληρως ικανοποιημενος απο το παιχνιδι. Το μονο που ισως να ελεγα σαν κατι που δεν μου αρεσε(τοσο σε σχεση με τα υπολοιπα)ειναι λιγο το τελος του που το βρηκα ψιλο αδιαφορο/αδυναμο. Παντως αυτο με τον χρονο που περναει(που μου ειχε πει και ο panther πιο πισω)η αληθεια ειναι οτι και εμενα στην αρχη μου φανηκε καπως πιεστικο,ειδικα μιας και ειναι τελειως random(αν δεν διαβαζεις καποιο οδηγο)για το ποτε θα μπορεις να βρεθεις με τον καθε confidant. Βεβαια δυστηχως το παιχνιδι θα χρειαστει να κανεις χρηση του youtube για να δεις σε ορισμενες καταστασεις τι διαφορετικο γινεται αν ανεβασεις βαθμο με ολους τους confidants,ειδικα τους γυναικειους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δυστηχως οσον αφορα τις 2 wardens μεχρι το τελος ετσι θα ειναι. Δεν ξερω μονο με το reputation που εχουν αν αλλαζουν τιποτα κουβεντες μιας και δεν ασχοληθηκα στο πρωτο playthrough. Figures... Καλά, μη φανταστείς πως με ενοχλεί τόσο πολύ, απλά είμαι σίγουρος ότι σιγά-σιγά μέχρι το τέλος θα γίνει κουραστικό Το ambush παντως ειναι ψιλο broken υπο την εννοια οτι ειμαι σιγουρος οτι θα σας εχει τυχει να το κανετε και μπροστα απο τον αντιπαλο,αν και μαλλον εγινε ετσι κυριως για τα παραπανω επιπεδα δυσκολιας. Είναι όντως αρκετά forgiving στο πότε μετράει σαν ambush, αν και φαντάζομαι είναι λόγω του security mechanic - το'χω απορία, αν σε πετάξει απο το palace λόγω 100% increased security, προχωράει αυτόματα στο επόμενο time period (χάνεις δηλαδή χρόνο αν έχεις failed infiltration); Παντως αυτο με τον χρονο που περναει(που μου ειχε πει και ο panther πιο πισω)η αληθεια ειναι οτι και εμενα στην αρχη μου φανηκε καπως πιεστικο,ειδικα μιας και ειναι τελειως random(αν δεν διαβαζεις καποιο οδηγο)για το ποτε θα μπορεις να βρεθεις με τον καθε confidant. Βεβαια δυστηχως το παιχνιδι θα χρειαστει να κανεις χρηση του youtube για να δεις σε ορισμενες καταστασεις τι διαφορετικο γινεται αν ανεβασεις βαθμο με ολους τους confidants,ειδικα τους γυναικειους. Είναι "γενικά" feature των Persona αυτό, αν και υπάρχει συνήθως κάποιο optimal 100% route για να maxάρεις Social Links (a.k.a. Confidants) σε ένα run, στο πρώτο (blind) playthrough συνήθως είναι καλύτερα να επικεντρώνεσαι στο να maxάρεις skills (μια και μεταφέρονται στο NG+ ενώ τα Confidants δεν) ώστε να έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για Confidants στο NG+ Πάντως, μεταξύ του Thieves' Guild (που δείχνει στατιστικά για το τι κάνανε άλλοι παίκτες στο συγκεκριμένο time period) και του GPS στο κινητό (που σου δείχνει εικονίδια στις τοποθεσίες που έχει πιθανά Confidant events), το Persona 5 σίγουρα είναι το πιο.... εύκολο/streamlined Persona game όσο αφορά τα social links/confidants. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Πληρες τελος απο μενα στο Persona 5. Γυρω στις 90-95ωρες περιπου μου πηρε το πρωτο τελος και 136ωρες περιπου στο δευτερο για να το κανω platinum το παιχνιδι σε normal δυσκολια παντα. Ειχα αφησει κλασσικα να μαζεψεις οτι persona/τερατα υπαρχουν(1 ουτως ή αλλως δεν μπορεις να το παρεις στο πρωτο playthrough δεν λεω ποιο λογο spoiler),οπως και να μαξαρεις ολους τους confidants κατι που με αγχωσε αρκετα λογω του οτι μπορεις να το πετυχεις αυτο μονο προς το τελος. Χορταστικο παιχνιδι το συγκεκριμενο σχεδον 40μερες μου ειχε μονοπωλησει το ενδιαφερον απο το πουθενα και δεν εφτασα σε σημειο να βαρεθω(πολυ εντονα). Οκ τα συμβαντα του τελευταιου μηνα οπως και το τελος δεν με πολυγεμισαν/κερδισαν να πω την αληθεια,αλλα το παιχνιδι το απολαυσα. Κριμα που θα περασει απαρατηρητο απο τους περισσοτερους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Αν κανεις θελει να ρωτησει οτιδηποτε ή καμια γνωμη για αγαπημενους και λιγοτερο αγαπημενους χαρακτηρες/εχθρους εδω ειμαι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koromaru Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Έχω να δηλώσω και εγώ πως προχθες αγόρασα την ψηφιακή έκδοση . Σ'ένα μήνα ακριβώς θα το παίξω, προς το παρόν αυτοσυγκράτηση (βέβαια εδώ δεν κατάφερα να περιμένω για να το πάρω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ένας φίλος μου πε να μου δανείσει το persona 5 στο ps3. Για να γλιτώσω το 50αρι αγοράς στο ps4, θα χάσω πολύ σε ποιότητα γραφικών και συνολικής εμπειρίας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 το τζάμπα είναι πάντα η καλύτερη λύση όλων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Τα γραφικά διαβάζω ό,τι είναι αρκετά αξιόλογα και στο πσ3. Δεν είναι και τόσο απαιτητικό το game. Το πρόβλημα είναι στους πιο αργούς χρόνους loading, έχει αρκετά σημεία και αν συνυπολογισεις ότι είναι 80-100 ώρες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ένας φίλος μου πε να μου δανείσει το persona 5 στο ps3. Για να γλιτώσω το 50αρι αγοράς στο ps4, θα χάσω πολύ σε ποιότητα γραφικών και συνολικής εμπειρίας? Αν θες απλα να παρεις το παιχνιδι και να το δεις,εννοειται οτι προτιμας το παραπανω. Βεβαια αν θες να δεις οτιδηποτε εχει να σου προσφερει το παιχνιδι(κοινως και New game plus)και αρα μιλαμε για πανω απο 100ωρες,εκει αναγκαστικα θα κοιταξεις ουτως ή αλλως την ps4 εκδοση. Κατανοω απολυτα το ολο χρηματικο ,αλλα απο την αλλη αν δεν δωσει καποιος χρηματα σε τοσο μεγαλα(και ποιοτικα)παιχνιδια,ε σε ποια παιχνιδια θα τα δωσει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ε αν έχει και cfw μάλλον στο τζάμπα ; Και γω το χα απορία αν σε πετάει λόγω 100% increased security . Περίπτωση gameover μόνο μια φορα με Instadeath spells μου χουν κάτσει και με είχε μισοπαρει ο ύπνος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα