Koromaru Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 πολύ όμορφο το steelbook και καλή η τιμή του αφού και η απλή έκδοση τόσο έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Εχω την εντυπωση παντως οτι η steelbook πρεπει να την εδιναν δωρεαν για τις προπαραγγελιες οπως εχει γινει πιο παλια και σε αλλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koromaru Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 ρώτησα στα Public σήμερα και μου είπαν ότι στην Ελλάδα δεν θα έρθουν καθόλου Persona 5 για το ps3 (σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κανένας άλλος εδώ). Απ'ότι μου είπαν, τα έχει σπάσει η Atlus με την Ευρώπη. "Δεν μας παίζουν εδώ" μου είπε η κοπέλα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Πλησιαζω σιγα σιγα προς το τελος του παιχνιδιου πριν το new game plus. Θα ηθελα να γραψω 2-3 πραγματα και γενικα να κουβεντιασω για το παιχνιδι,αλλα περαν του Panther που ειχε γραψει 2 λογια πιο πισω δεν βλεπω κανεις αλλος να εχει γραψει κατι. Δεν το αγορασε (σχεδον)κανεις τελικα ή ειναι κλασσικο χαρακτηριστικο του Ελληνα που δεν εχει μαθει να κουβεντιαζει στα forum? (υπο την εννοια οτι το εχουν παρει και αλλοι το παιχνιδι αλλα για τον Α ή Β λογο δεν σχολιαζουν). Το εχω πραγματικα απορια πως στο καλο δεν γινεται κουβεντα σε story driven παιχνιδια ρε γμτ(πχ γυρω απο την επιλογη των κεντρικων κακων αλλα και των side quest στα mementos,σε ποιους χαρακτηρες εδωσε βαση ο καθενας και οχι μονο). Κατα τα αλλα τα spoilers μας μαραναν. Για την ιστορια παντως πριν λιγες μερες εμαθα οτι εχει βγει και ειδικο επεισοδιο στο persona 5 https://www.youtube.com/watch?v=ZgINMNfbNmo https://www.youtube.com/watch?v=FukX-j1gRP4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koromaru Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Πλησιαζω σιγα σιγα προς το τελος του παιχνιδιου πριν το new game plus. Θα ηθελα να γραψω 2-3 πραγματα και γενικα να κουβεντιασω για το παιχνιδι,αλλα περαν του Panther που ειχε γραψει 2 λογια πιο πισω δεν βλεπω κανεις αλλος να εχει γραψει κατι. Δεν το αγορασε (σχεδον)κανεις τελικα ή ειναι κλασσικο χαρακτηριστικο του Ελληνα που δεν εχει μαθει να κουβεντιαζει στα forum? (υπο την εννοια οτι το εχουν παρει και αλλοι το παιχνιδι αλλα για τον Α ή Β λογο δεν σχολιαζουν). Το εχω πραγματικα απορια πως στο καλο δεν γινεται κουβεντα σε story driven παιχνιδια ρε γμτ(πχ γυρω απο την επιλογη των κεντρικων κακων αλλα και των side quest στα mementos,σε ποιους χαρακτηρες εδωσε βαση ο καθενας και οχι μονο). Κατα τα αλλα τα spoilers μας μαραναν. Για την ιστορια παντως πριν λιγες μερες εμαθα οτι εχει βγει και ειδικο επεισοδιο στο persona 5 Fulgore προσωπικά περίμενα μπας και φέρουν την έκδοση για ps3, για να μην πάω και σκάσω το 50ρικο για την ψηφιακή έκδοση. Αλλά έτσι όπως τα καναν, τελικά στην ψηφιακή θα καταλήξω. Μετά την εξεταστική βέβαια... Τα βιντεάκια που έχεις βάλει τι είναι ακριβώς; Συνοδευτικά anime επεισοδειάκια τύπου Final Fantasy XV Brotherhood; Σε ποια φάση του παιχνιδιού πρέπει να βρίσκεσαι για να τα παρακολουθήσεις για την καλύτερη εμπειρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δεν ξερω βρε Fulgore. Αν και γουσταρω Ιαπωνιλα με τα 1000 η 1η μου εμπειρια με την σειρα ηταν στο PSP με το 2 αν δεν κανω λαθος. Δεν μου ειχε αφησει και τις καλυτερες εντυπωσεις και δεν ασχοληθηκα παραπανω. Εβαλα μια το 4 στο PSTV και εκει το ιδιο. Μπορει να ειναι παιχνιδαρες δεν λεω, ισως καποια στιγμη να δωσω μια ευκαιρια στο 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Personally το'χω και κάθεται εδώ και... πόσο καιρό έχει κυκλοφορήσει anyway - είχε πέσει pre-order η steelbook version αλλά μεταξύ backlog και κάποια θεματάκια στη δουλειά (υπερωρίες), plus οικογενειακές υποχρεώσεις... άστα να πάνε, το βλέπω και μαζεύει σκόνη και με πιάνει ο καημός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Τα βιντεάκια που έχεις βάλει τι είναι ακριβώς; Συνοδευτικά anime επεισοδειάκια τύπου Final Fantasy XV Brotherhood; Σε ποια φάση του παιχνιδιού πρέπει να βρίσκεσαι για να τα παρακολουθήσεις για την καλύτερη εμπειρία; 1 video/special ειναι για το παιχνιδι με ορισμενους απο τους χαρακτηρες της σειρας. Δεν ξερω βρε Fulgore. Αν και γουσταρω Ιαπωνιλα με τα 1000 η 1η μου εμπειρια με την σειρα ηταν στο PSP με το 2 αν δεν κανω λαθος. Δεν μου ειχε αφησει και τις καλυτερες εντυπωσεις και δεν ασχοληθηκα παραπανω. Εβαλα μια το 4 στο PSTV και εκει το ιδιο. Μπορει να ειναι παιχνιδαρες δεν λεω, ισως καποια στιγμη να δωσω μια ευκαιρια στο 5. Αγαπητε εγω μιλαω για οσους εχουν παρει ηδη το παιχνιδι,προφανως και αν δεν σαρεσουν τα παιχνιδια δεν εχω κατι μαζι σου. Και εγω να σου πω την αληθεια δεν ειμαι αυτου του social τυπου που εχει το παιχνιδι αλλα πιο πολυ των αλλων κλασσικων fantasy turn based rpg που εχουμε μαθει(περιμενω φετος και το Ni No Kuni 2),παρολα αυτα μαρεσε αρκετα το παιχνιδι κυριως απο πλευρας σπανιοτητας και μοναδικοτητας σε σχεση με την μαζα των παιχνιδιων που βγαινουν,κατι το διαφορετικο απο τα κλασσικα δηλαδη. Το παραπονο που εξεφρασα ειναι γενικο και το εχω γραψει και στο κεντρικο θεμα του ps4,οτι απο την μια εκραζε ο κοσμος πιο παλια για ελλειψη exclusive και ψιλο διαφορετικων παιχνιδιων απο τα συνηθισμενα,απο την αλλη φετος εχουν βγει τοσα παιχνιδια και exclusives(Gravity rush 2,nioh,nier automata,persona 5,horizon)και παλι βλεπω οτι η συμμετοχη στα εν λογω θεματα(οχι μονο στου Insomnia αλλα και σε αλλα Ελληνικα forum)ειναι παρα πολυ μικρη(κοινως ο κοσμος δεν αγοραζει). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 εγώ προσωπικά θέλω πολύ να το παίξω και θα το παίξω, αλλά έχοντας αρκετά παιχνίδια μπροστά μου (σκέψου τώρα παίζω last of us) σαν νέος στο ps4 το έχω βάλει μάλλον για καλοκαίρι ελπίζοντας να πέσει και η τιμή βεβαίως το μόνο παιχνίδι που φέτος θα πάρω day one είναι το red dead 2 και θα αφήσω ο,τι και αν κάνω εκείνη τη στιγμή για να το τερματίσω. όλα τα υπόλοιπα όμως θα περιμένουν αλλά το persona θα το πάρω σίγουρα γιατί και τα turn based jrpg μου αρέσουν (οκ καλό και το ffxv αλλά οι μάχες του κατά βάθος είναι ένα χάλι επιληψίας όταν είχε πολλούς εχθρούς) και μου έχει εκφράσει και η γυναίκα ενδιαφέρον για αυτό οπότε αν κάτι είναι να το παίξουμε μαζί άμεσα παίρνει προτεραιότητα (είναι τεράστια ευλογία να μπορείς να παίζεις κάτι και να μη τρως παντόφλα..αντιθέτως να υπάρχει έγκριση ) αλλά όπως με κόβω πριν από ιούλιο-αυγουστο δε θα το παίξω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Εβαλα μια το 4 στο PSTV και εκει το ιδιο. Για το persona 4 επειδη δεν το προλαβα στο ps2 οταν βγηκε,ειχα δει το anime το οποιο να πω την αληθεια και εμενα με αφησε ψιλο αδιαφορο https://myanimelist.net/anime/10588/Persona_4_the_Animation?q=persona https://myanimelist.net/anime/24075/Persona_4_the_Golden_Animation?q=persona%204 Παρολα αυτα στο 5 συγκεκριμενα,μαλλον βρηκα την καταλληλη στιγμη για να παιξω παιχνιδι της σειρας. εγώ προσωπικά θέλω πολύ να το παίξω και θα το παίξω, Προφανως και δεν αντιλεγω αγαπητε οτι οποιος εχει πολλα παιχνιδια να παιξει εννοειται οτι μπορει να το αφησει για αργοτερα. Αλλα επειδη παρακολουθω και την κινηση και στα αλλα θεματα του forum οπως και σε 1-2 ακομα που κοιταζω σχεδον καθημερινα,περαν του mainstream και διαφημισμενου Horizon απο τα φετινα παιχνιδια και λιγο του mass effect σε ολα τα αλλα θεματα παιχνιδιων ps4 τα πραγματα ειναι παρα πολυ πεσμενα(απο πλευρας ενδιαφεροντος και αγορας). Το βλεπεις και στο κεντρικο θεμα του ps4 ποσο πολυ μιλαει ο κοσμος για παιχνιδια και κυκλοφοριες...... Personally το'χω και κάθεται εδώ Δυστηχως αυτο ειναι το κακο που εχει το εν λογω παιχνιδι. Οτι ειναι κυριολεκτικα τεραστιο σε διαρκεια και αφου το μεγαλυτερο κομματι του ειναι διαλογοι,δεν ειναι και οτι το καλυτερο να το παιζεις πχ 1-2ωρες καθε μερα,ειδικα οταν εχεις και αλλα παιχνιδια που να σε ενδιαφερουν. Εγω πχ εχω αφιερωσει σχεδον ολον μου το χρονο απο τοτε που το πηρα μονο σε αυτο(ελαχιστα και λιγο overwatch για να σπασει ο παγος). βιντεάκια που έχεις βάλει τι είναι ακριβώς; Αυτο εδω ειναι https://myanimelist.net/anime/31645/Persona_5_the_Animation__The_Day_Breakers?q=Persona%205 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 το persona δεν είναι παιχνίδι για πολύ κόσμο μην περιμένεις να φτάσει πολλές σελίδες αυτό το θέμα είναι αρκετός κόσμος που δε θέλει να βλέπει γενικά ιαπωνικά παιχνίδια, πόσο μάλλον τόσο ιαπωνικά (από άποψη σχεδιασμού, συστημάτων, παρασυστημάτων, turn based κοκ) είναι θαύμα το πώς έχει πάρει όση δημοσιότητα έχει ήδη πάρει γιατί μάλλον είναι τόσο εξαιρετικό που υπερβαίνει το ότι είναι άλλο ένα παράξενο jrpg, αλλά δεν παύει να ανήκει σε ένα είδος που έχει μικρό κοινό ειδικά στη χώρα μας οι δυτικοί σε μαζικό βαθμό μέχρι skyrim και witcher θα φτάσουν, τα οποία είναι βεβαίως εξαιρετικά, αλλά ένα παιχνίδι σαν το persona δε μου φαίνεται ότι θα πιάσει και ας "ξέρουν όλοι ότι είναι καλό" επίσης σκέψου ότι είναι και σχετικά τεράστιο, όσο και να αρέσουν σε πολλούς gamers τα τεράστια παιχνίδια (value for money ειδικά αν αγοράζεις συχνά και τα ευρώ σου θες να πιάνουν τόπο) για πολλούς είναι αποτρεπτικό να ξέρουν ότι θα πρέπει να αφοσιωθούν τόση ώρα σε ένα παιχνίδι που μάλιστα έχει και πιο αργή δράση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 είναι θαύμα το πώς έχει πάρει όση δημοσιότητα έχει ήδη πάρει γιατί μάλλον είναι τόσο εξαιρετικό που υπερβαίνει το ότι είναι άλλο ένα παράξενο jrpg, αλλά δεν παύει να ανήκει σε ένα είδος που έχει μικρό κοινό ειδικά στη χώρα μας Δεν σε καταλαβαινω. Τι εννοεις ''αλλο ενα παραξενο Jrpg''? Επισης τι εννοεις ειναι θαυμα του ποση δημοσιοτητα εχει παρει Ειναι το (exclusive)παιχνιδι με την υψηλοτερη βαθμολογια(τα remastered δεν πιανουν)στο ps4 μεχρι αυτη την στιγμη,λογικο ειναι http://www.metacritic.com/game/playstation-4/persona-5 Επισης για τα περι πολλες σελιδες κοιτα εδω https://www.enternity.gr/Article/Games/Gfk-Hellas/GfK-Hellas-%CE%A0%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-games-%CE%9C%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%82-2017/42219.html tom clancy wildlands μεσα στο top 10 πωλησεων στην Ελλαδα,δεν εχει καν δικο του θεμα στο forum. οι δυτικοί σε μαζικό βαθμό μέχρι skyrim και witcher θα φτάσουν, τα οποία είναι βεβαίως εξαιρετικά, αλλά ένα παιχνίδι σαν το persona δε μου φαίνεται ότι θα πιάσει και ας "ξέρουν όλοι ότι είναι καλό" Αν σκεφτουμε οτι στην Ιαπωνια κυκλοφορει ποσο καιρο πιο νωρις + το παγκοσμιο θεμα με την διαθεσιμοτητα(ειδικα στην Ευρωπη)απο την Atlus, τοτε οι πωλησεις του εν λογω παιχνιδιου πανε παρα πολυ καλα,ειδικα αν σκεφτουμε οτι δεν ειναι και υπερπαραγωγη στην αναπτυξη/budget του. Το ιδιο και το Nier Automata πχ. http://www.vgchartz.com/game/84679/persona-5/ Απλα ειναι γνωστο οτι στην Ελλαδα ο κοσμος δεν αγοραζει παιχνιδια για τους γνωστους λογους που εχουν 1000ειπωθει και φυσικα ετσι ηταν και προ κρισης(για να μην τα ριχνουμε ολα μια ζωη στην κριση). Τελος επίσης σκέψου ότι είναι και σχετικά τεράστιο, όσο και να αρέσουν σε πολλούς gamers τα τεράστια παιχνίδια (value for money ειδικά αν αγοράζεις συχνά και τα ευρώ σου θες να πιάνουν τόπο) για πολλούς είναι αποτρεπτικό να ξέρουν ότι θα πρέπει να αφοσιωθούν τόση ώρα σε ένα παιχνίδι που μάλιστα έχει και πιο αργή δράση δεν γινεται να υπαρχει παραπονο για την διαρκεια οταν μιλαμε για story driven turn based jrpg και ειδικα για το 5ο παιχνιδι της εν λογω σειρας. Ισα ισα που τετοια παιχνιδια λειπουν απο την βιομηχανεια και ειναι και ισως ο σημαντικοτερος λογος που επιασε και τοσο πολυ και το Nier Automata. Το μεγαλο γενικα παραπονο των τελευταιων ετων στην βιομηχανια του gaming ειναι οτι δινεται υπερβολικη βαση στο multiplayer και τα γραφικα,παρα στο single player campaign και γενικα στην ιστορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 αυτό που εννοώ είναι ότι άλλο πώς σκέφτεσαι εσύ ή εγώ και άλλο πώς σκέφτεται η μάζα των gamers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 αυτό που εννοώ είναι ότι άλλο πώς σκέφτεσαι εσύ ή εγώ και άλλο πώς σκέφτεται η μάζα των gamers Η μαζα των Ελληνων gamer(μιας και σε Ελληνικο forum ειμαστε και οι περισσοτεροι μενουμε και στην Ελλαδα)γνωριζω εδω και χρονια πως λειτουργει. Απλα οταν μπαινω σε forum θελω να πιστευω οτι θα πετυχω και την μειοψηφια εκεινων οι οποιοι παιζουν και 1-2 παιχνιδια παραπανω περαν των γνωστων που πωλουνται στην Ελλαδα. Επισης εγω αλλο ειπα πιο πανω. Λεω οτι για να εχει φτασει το εν λογω θεμα τις 9-10 σελιδες οταν αλλα παιχνιδια δεν εχουν καν δικα τους ξεχωριστα θεματα(πχ το wildlands αν και ειναι στο top πωλησεων στην Ελλαδα),σημαινει οτι ολο και καποιοι θα το πηραν το παιχνιδι. Δεν βλεπω ομως αναλογα πραγματα στα σχολια. Αν κοιταξεις προηγουμενα σχολια θα δεις οτι τουλαχιστον 8-10 ατομα ειχαν εκφρασει ενδιαφερον για αγορα του παιχνιδιου πχ στο θεμα αυτο. Τελος δεν χρειαζεται καποιος να τερματισει το παιχνιδι πρωτα για να μπει στο forum να γραψει εντυπωσεις ή να ανταλλαξει αποψεις με τους αλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TitanX Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Αυτο που παρατηρω και φθηνουν γενικα τα topics, ειναι οτι ο κόσμος δεν εχει πλεον λεφτα για να αγοραζει παιχνιδια στο PS4 και οι τιμεσ ειναι ταριφα στο 50€ + και οταν πας να βρεις κατι μεταχειρισμενο η τιμη παλι ειναι στα υψη χωρις λογο κιολας.Δεν ειναι δυνατον να πωλουνται τα καινουρια max 1 ετους 50€ και το μεταχερισμενο 40€. Μέσω ebay συμφερει αλλα με τα μεταφορικα μια η αλλη ειναι. Γενικα το gaming pool εχει ψιλο αδεαιση στη χωρα μας. Και το βλεπουμε κιολας οτι οι περισσοτεροι αγοραζουν οταν φυσικα μπορουν ΑΑΑ παιχνιδια καμια κουβεντα για παιχνιδια μικροτερων προδιαγραφων που στο εξωτερικο εχουν πολυ μεγαλη απηχηση. Τι να πω ζητω η κριση που μας εφεραν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα