Tilemaxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Απορώ πως δεν έχει γίνει ακόμα νήμα γι' αυτό. Πρίν μερικούς μήνες ανακοίνωσαν οτι θα έρθει μέσα στο 2015 στις ΗΠΑ (δεν είπαν για Ευρώπη), ενώ στην Ιαπωνία θα κυκλοφορήσει στο τέλος του χρόνου. Είναι exclusive για PS3 και PS4 Site: http://atlus.com/persona5/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Εχει ηδη αναφερθει στο PS3 νημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Persona 5 (διαθέσιμο για προπαραγγελία)Να ενημερώσω τους φανατικούς της σειρας ότι το 5ο μέρος ειναι πλεον διαθέσιμο για προπαραγγελία από τα καταστήματα Amazon και Gamestop. Το Persona είναι ένα επιτυχημένο JRPG στο οποιο ο κάθε χαρακτήρας καταλήγει με ένα 'persona' (οι φανατικοι των final fantasy μπορουν να το σκεφτουν σαν guardian force / aeon) που προκύπτει από την προσωπικότητα και τα κρυμμένα 'θέλω' του καθενός. Σε αντιθεση με τα άλλα (j)rpg, στο Persona μεγαλο ρολο παιζουν οι δεσμοι που εχει ο κεντρικος χαρακτηρας με τους άλλους παικτες του παιχνιδιου κατι το οποιο δινει νεες ικανοτητες στο καθε persona, ενω πρεπει να γινεται προσεκτικη αξιοποιηση του χρονου αφου καθε ενεργεια κανει την καθε μερα να κυλαει κανονικα δινοντας μια νοτα στρατηγικης στην ολη σειρα. Ο προηγουμενος τιτλος της σειρας εχει ψηφιστει ομοφωνα απο καθε τυπο σαν ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια όχι μονο του PS2, αλλά και ένα απο τα καλύτερα jrpg όλων των εποχων, ενω το remake του για το ps vita το 2012 βοηθησε όχι μονο στο να αυξηθουν οι πωλησεις της κονσολας, αλλα και στο να κολλησουν με τον κοσμο του Persona πολλά νεότερα άτομα που δεν ειχαν την τυχη να το γνωρισουν στις PS2 μέρες. Η συλλεκτική έκδοση του Persona 5 "take your heart" (που παραθετω στα link) περιλαμβάνει εκτός από το παιχνίδι, το soundtrack του παιχνιδιού, σχολική τσάντα, steelbook, βιβλιο 64 σελιδων, μια κούκλα ενος εκ των χαρακτηρων της σειρας (Morgana), και βεβαια, το αναλογο κουτι για να φιλοξενηθουν αυτά μέσα του. Το παιχνίδι έχει ανακοινωθει για τις 14 Φεβρουαρίου 2017 (την ημερα των ερωτευμενων!), και έχοντας ήδη δώσει την προπαραγγελία μου, δεν μπορω να κανω τιποτα παραπανω απο το να περιμενω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Γιατί χρειαζόταν thread; Εύκολα θα μπορούσες να κάνεις 2 posts, στο thread του ps3 και στο thread του ps4. Επίσης ανέφερε ότι είναι US region (ναι, ξέρω ότι είναι region free τα ps3/ps4). Επίσης: http://www.insomnia.gr/topic/432456-the-official-playstation-4-topic-ps4/page-1036?do=findComment&comment=54917736 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 εχουν γινει πολλα thread για χαρη ενος και μονο τιτλου και εν μερη θεωρω πως ειναι καλο οι μεγαλες κυκλοφοριες να μην χανονται μεσα σε γενικοτερα thread γιατι θα ξεφυγουν απο τα μάτια πολλών. οσο για το link που μου εδωσες αναφερεται η ημερομηνια διαθεσης ενω εγω το δικο μου thread το ανοιξα για να αναφερω οτι ο τίτλος ειναι διαθεσιμος για προπαραγγελία και σε συλλεκτικη εκδοση, που ειναι και αρκετα σημαντικο για τους πιστους φιλους της σειρας αφου συνηθίζεται να είναι 'όποιος προλάβει'. η Atlus συνηθιζει να μην υπολογιζει την Ευρωπη ιδιαιτερα μιας και οι προηγουμενοι της τιτλοι ηταν σχετικα σπανιοι εδω περα αλλα πιστευω πως αυτη την φορα ισως αλλαξει κατι. http://gearnuke.com/atlus-usa-address-boxart-censorship-misconception-eu-release/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Καλύτερο θα ήταν να άνοιγες thread για το παιχνίδι γενικά (ή τη σειρά) παρά το ότι είναι διαθέσιμο για pre-order, Αυτή είναι η διαφορά με τα άλλα threads που υπάρχουν για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 εχουν γινει πολλα thread για χαρη ενος και μονο τιτλου και εν μερη θεωρω πως ειναι καλο οι μεγαλες κυκλοφοριες να μην χανονται μεσα σε γενικοτερα thread γιατι θα ξεφυγουν απο τα μάτια πολλών. οσο για το link που μου εδωσες αναφερεται η ημερομηνια διαθεσης ενω εγω το δικο μου thread το ανοιξα για να αναφερω οτι ο τίτλος ειναι διαθεσιμος για προπαραγγελία και σε συλλεκτικη εκδοση, που ειναι και αρκετα σημαντικο για τους πιστους φιλους της σειρας αφου συνηθίζεται να είναι 'όποιος προλάβει'. η Atlus συνηθιζει να μην υπολογιζει την Ευρωπη ιδιαιτερα μιας και οι προηγουμενοι της τιτλοι ηταν σχετικα σπανιοι εδω περα αλλα πιστευω πως αυτη την φορα ισως αλλαξει κατι. http://gearnuke.com/atlus-usa-address-boxart-censorship-misconception-eu-release/ Πώς θα αλλάξει όταν η Atlus διέκοψε τη συνεργασία της με την NISA και τώρα η Sega δεν έχει βγάλει ούτε μια ανακοίνωση για την κυκλοφορία του τίτλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ακριβώς αυτό, τα έχουν σπάσει επίσημα εδώ και λίγο καιρό. Πλέον ο Θεός και ψυχή του για το πως θα βλέπουμε παιχνίδια της ATLUS εδώ πέρα. Μόνο αμερικάνικα θα τα παίρνεις σίγουρα και πάντα στην ώρα τους αλλά θα πλερώ ακριβά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Καλύτερο θα ήταν να άνοιγες thread για το παιχνίδι γενικά (ή τη σειρά) παρά το ότι είναι διαθέσιμο για pre-order, Αυτή είναι η διαφορά με τα άλλα threads που υπάρχουν για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. δεν καταλαβαινω το προβλημα. ακριβως κατω απο το δικο μου θεμα προσεξες (στην ιδια σελιδα) ποσα θεματα εχουν δημιουργηθει πολυ πριν βγει ο τιτλος στον οποιον αναφερονται; δεν θα σε παω καν στις υπολοιπες σελιδες που ξεπερνανε τις 300. Αν ειχαμε μονο γενικα θεματα η ενοτητα για τα console games θα μετρουσε καμια 20ρια topics και οχι 300+ σελιδες γιατι απλα θα ειχαμε μονο ενα θεμα για καθε κονσολα (αντε 2, ωστε να βαλουμε ξεχωριστα τις hardware με τις software ερωτησεις) απο την 1η μονο σελιδα βρηκα τα: 1, 2, 3, 4, 5, 6 θυμαμαι και κατι gtav πολυυυυ πριν ανακοινωθει καν ημερομηνια κυκλοφοριας, shen mue 3, κτλ. Πώς θα αλλάξει όταν η Atlus διέκοψε τη συνεργασία της με την NISA και τώρα η Sega δεν έχει βγάλει ούτε μια ανακοίνωση για την κυκλοφορία του τίτλου; πιστευω πως ειναι νωρις για ανακοινωσεις μιας και ο τιτλος εχει να περασει απο πολυ δουλεια ακομα. αλλα τουλαχιστον τα tweet του P.R. Manager της Atlus αφηνουν υποννοουμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 δεν καταλαβαινω το προβλημα. ακριβως κατω απο το δικο μου θεμα προσεξες (στην ιδια σελιδα) ποσα θεματα εχουν δημιουργηθει πολυ πριν βγει ο τιτλος στον οποιον αναφερονται; δεν θα σε παω καν στις υπολοιπες σελιδες που ξεπερνανε τις 300. Αν ειχαμε μονο γενικα θεματα η ενοτητα για τα console games θα μετρουσε καμια 20ρια topics και οχι 300+ σελιδες γιατι απλα θα ειχαμε μονο ενα θεμα για καθε κονσολα (αντε 2, ωστε να βαλουμε ξεχωριστα τις hardware με τις software ερωτησεις) απο την 1η μονο σελιδα βρηκα τα: 1, 2, 3, 4, 5, 6 θυμαμαι και κατι gtav πολυυυυ πριν ανακοινωθει καν ημερομηνια κυκλοφοριας, shen mue 3, κτλ. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, ούτως ή άλλος δεν παίζω τα persona. Απλά όπως είπα και πριν καλύτερα να άνοιγες θέμα για το παιχνίδι γενικά ή την σειρά καλύτερα , παρά το να άνοιγες θέμα για το ότι μπορεί κάποιος να το κάνει pre-order. Καλό είναι το κάθε παιχνίδι (αναλόγως και το πόσο γνωστό/μεγάλο είναι) να έχει το δικό του θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 δεν καταλαβαινω το προβλημα. ακριβως κατω απο το δικο μου θεμα προσεξες (στην ιδια σελιδα) ποσα θεματα εχουν δημιουργηθει πολυ πριν βγει ο τιτλος στον οποιον αναφερονται; δεν θα σε παω καν στις υπολοιπες σελιδες που ξεπερνανε τις 300. Αν ειχαμε μονο γενικα θεματα η ενοτητα για τα console games θα μετρουσε καμια 20ρια topics και οχι 300+ σελιδες γιατι απλα θα ειχαμε μονο ενα θεμα για καθε κονσολα (αντε 2, ωστε να βαλουμε ξεχωριστα τις hardware με τις software ερωτησεις) απο την 1η μονο σελιδα βρηκα τα: 1, 2, 3, 4, 5, 6 θυμαμαι και κατι gtav πολυυυυ πριν ανακοινωθει καν ημερομηνια κυκλοφοριας, shen mue 3, κτλ. πιστευω πως ειναι νωρις για ανακοινωσεις μιας και ο τιτλος εχει να περασει απο πολυ δουλεια ακομα. αλλα τουλαχιστον τα tweet του P.R. Manager της Atlus αφηνουν υποννοουμενα. Νωρίς για ανακοινώσεις, σε τέτοιο δημοφιλές παιχνίδι; Απλώς η Sega μας έχει γραμμένους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasia82 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Release-date 4/4/17 για την δημοφιλή σειρά της Atlus https://www.youtube.com/watch?v=tkkd65mRWGE Στην Ιαπωνία κυκλοφορεί ήδη και έχει κερδίσει θετικά σχόλια. Βρήκα και ένα πρόσφατο review από το PlayStation uk magazine όπου δίνει 10αρι!!!σπάνιο για jrpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Βρέχει 10αρια τελευταία στο ps3 το χω από το Σεπτέμβρη του 2016 - έπεσε πολύ μετάφραση . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Βρέχει 10αρια τελευταία στο ps3 το χω από το Σεπτέμβρη του 2016 - έπεσε πολύ μετάφραση . Από ιστορία πως πήγαινε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μια χαρά - persona είναι απλώς κρίμα που το μαλακευουν τόσο καιρό για να το λανσάρουν στο ps4 "exclusive" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα