NemeSis1990 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 εχω το samsung lite ativ 9 απο τον νοεμβριο και σημερα εγινε κατι απιστευτο! η μπαταρια βγαζει wear level 97.5%!!! Ενω πριν μεχρι χτες ηταν στο 3-4%! Και κλεινει μετα απο 5 λεπτα αν δεν ειναι στην πριζα! Τι εγινε ρε παιδια??
Σαϊνόμπι Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 δες κανα βιντεακι στο utube για το πως να αντικαταστησεις την μπαταρια. ειναι οντως σωστη η ενδειξη του wear? βλεπεις τοσο δραματικη πτωση στην αποδοση της μπαταριας?
basilis5 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Βγαλε μπαταρια, βγαλε το απο την μπριζα κ πατα το power button για 20-30 δευτερολεπτα, μετα ξαναβαλε την μπαταρια λ δες μηπως εστρωσε.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Βγαλε μπαταρια, βγαλε το απο την μπριζα κ πατα το power button για 20-30 δευτερολεπτα, μετα ξαναβαλε την μπαταρια λ δες μηπως εστρωσε. Η μπαταρια του συγκεκριμενου ultrabook νομιζω ειναι ενσωματωμενη
SPANK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δύσκολο μου φαίνεται να ψόφησε η μπαταρία σε λιγότερο απο χρόνο σε καινούργιο ultrabook (φαντάζομαι το πήρες καινούργιο) εγω θα σου έλεγα να το πας για έλεγχο αφου ειναι σε εγγύηση 1
NemeSis1990 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Τελικα εστρωσε μετα απο 1 ωρα...και μου εβγαλε υπολοιπο 4:30 ωρες και σταματισε να κλεινει μονο του. το αφησα το βραδυ να κανει calibration και τωρα το φορτιζω ξανα ΕΝΤΙΤ Τωρα κανει παλι τα ιδια....Σαν να μην κανει επαφη η μπαταρια.....γιατι μου γραφει κατω δεξια στην μπαταρια οτι ειναι plugged αλλα δεν φορτιζει....
NemeSis1990 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Βγαλε μπαταρια, βγαλε το απο την μπριζα κ πατα το power button για 20-30 δευτερολεπτα, μετα ξαναβαλε την μπαταρια λ δες μηπως εστρωσε. Ανοιξα το καπακι να δω αν βγηκε κανα καλοδιο που συνδεει την μπαταρια με την μητρικη αλλα ολα μου φανηκαν ΟΚ ΕΙναι δυνατον ετσι ξαφνικα να ψωφισε;;; αν ναι τοτε που μπορω να αγορασω αλλη; εχει στο ebay;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα