Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το samsung lite ativ 9 απο τον νοεμβριο και σημερα εγινε κατι απιστευτο! η μπαταρια βγαζει wear level 97.5%!!! Ενω πριν μεχρι χτες ηταν στο 3-4%! Και κλεινει μετα απο 5 λεπτα αν δεν ειναι  στην πριζα! Τι εγινε ρε παιδια??

Δημοσ.

δες κανα βιντεακι στο utube για το πως να αντικαταστησεις την μπαταρια.

ειναι οντως σωστη η ενδειξη του wear? βλεπεις τοσο δραματικη πτωση στην αποδοση της μπαταριας?

Δημοσ.

Βγαλε μπαταρια, βγαλε το απο την μπριζα κ πατα το power button για 20-30 δευτερολεπτα, μετα ξαναβαλε την μπαταρια λ δες μηπως εστρωσε.

Δημοσ.

Βγαλε μπαταρια, βγαλε το απο την μπριζα κ πατα το power button για 20-30 δευτερολεπτα, μετα ξαναβαλε την μπαταρια λ δες μηπως εστρωσε.

Η μπαταρια του συγκεκριμενου ultrabook νομιζω ειναι ενσωματωμενη 

Δημοσ.

Δύσκολο μου φαίνεται να ψόφησε η μπαταρία σε λιγότερο απο χρόνο σε καινούργιο ultrabook (φαντάζομαι το πήρες καινούργιο) εγω θα σου έλεγα να το πας για έλεγχο αφου ειναι σε εγγύηση

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα εστρωσε μετα απο 1 ωρα...και μου εβγαλε υπολοιπο 4:30 ωρες και σταματισε να κλεινει μονο του. το αφησα το βραδυ να κανει calibration και τωρα το φορτιζω ξανα

ΕΝΤΙΤ 

Τωρα κανει παλι τα ιδια....Σαν να μην κανει επαφη η μπαταρια.....γιατι μου γραφει κατω δεξια στην μπαταρια οτι ειναι plugged αλλα δεν φορτιζει....

Δημοσ.

Ανοιξα το καπακι να δω αν βγηκε κανα καλοδιο που συνδεει την μπαταρια με την μητρικη αλλα ολα μου φανηκαν ΟΚ

ΕΙναι δυνατον ετσι ξαφνικα να ψωφισε;;; αν ναι τοτε που μπορω να αγορασω αλλη; εχει στο ebay;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...