Προς το περιεχόμενο

Που πηγαν τα BP?

leonidas_fs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Η ΕΛΠΕ εξαγόρασε όλη τη λιανική παρουσία της BP στην Ελλάδα με τη συμφωνία ότι για 3 χρόνια δεν θα υπάρχει αλλαγή σημάτων στα βενζινάδικα και μετά σταδιακά θα υπάρξει μετατροπή τους σε πρατήρια ΕΚΟ (δεν θίγεται η BP Aviation και κάποια άλλα non-retail κομμάτια). 

Ως προς τα πρατήρια, υπάρχουν διαφοροποιήσεις στο τι θα γίνουν, καθώς μερικά εξ αυτών είναι ιδιόκτητα (ανήκουν στην BP και μεταβιβάζονται με τη συμφωνία) και άλλα ανήκουν σε τρίτους και απλώς φέρουν το σήμα της ΒΡ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μακρυα και απο shell και απο bp . οχι τιποτ'αλλο , διαφημηζουν το προιον τους το οποιο και πιο ακριβα πουλανε σε σχεση με αλλες εταιρειες , και απο ποιοτητα ειναι χαλια.....παθων και απο τις 2

Το δικό μου είναι τουρμπο 240 άλογα, οπότε την εκμεταλεύεται μια χαρά! :) Ασε που το πρόγραμμα ( που εχω βάλει στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου) δουλεύει καλύτερα με 100αρα. Η αλήθεια είναι οτι και σε απλά αυτοκίνητα κάνει διαφορά. π.χ βάλε 2-3 φορές μόνο 100αρα για καύσιμο. Θα δεις οτι το αμάξι "τσουλάει" πιο καλα, θα σου φαίνεται πιο σπιρτάτο κτλ. :)

• Like 1

• Super Moderators

Το δικό μου είναι τουρμπο 240 άλογα, οπότε την εκμεταλεύεται μια χαρά! :) Ασε που το πρόγραμμα ( που εχω βάλει στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου) δουλεύει καλύτερα με 100αρα. Η αλήθεια είναι οτι και σε απλά αυτοκίνητα κάνει διαφορά. π.χ βάλε 2-3 φορές μόνο 100αρα για καύσιμο. Θα δεις οτι το αμάξι "τσουλάει" πιο καλα, θα σου φαίνεται πιο σπιρτάτο κτλ. :)

Το επιβεβαιώνω ακόμη και στα 109 ταπεινά μου αλογάκια! :P

Αυτο που με αποτρεπει να βαλω 100αρα ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρος οτι δε τη νοθευουν και στην ουσια βαζεις την απλη και οτι για να δεις τις επιδοσεις θα το πηγαινεις στα κοκκινα οποτε θα καις πολυ περισσοτερο

• Like 2

Αυτο που με αποτρεπει να βαλω 100αρα ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρος οτι δε τη νοθευουν και στην ουσια βαζεις την απλη και οτι για να δεις τις επιδοσεις θα το πηγαινεις στα κοκκινα οποτε θα καις πολυ περισσοτερο

αυτο !

Εγω πάω σε Shell που ξέρω οτι είναι πρατήριο της Shell και οχι κάποιο ιδιόκτητο και βάζω απο εκει 100αρα. Για να είμαι ειλικρινής μονο σε 2 πάω που είναι δοκιμασμένα!

Η αλήθεια είναι οτι και σε απλά αυτοκίνητα κάνει διαφορά. π.χ βάλε 2-3 φορές μόνο 100αρα για καύσιμο. Θα δεις οτι το αμάξι "τσουλάει" πιο καλα, θα σου φαίνεται πιο σπιρτάτο κτλ. :)

Αν ένας κινητήρας δουλεύει καλύτερα με 100αρα, αυτό θα φανεί από την πρώτη στιγμή. Αν χρειαστεί 2-3 γεμίσματα για να δεις διαφορά, τότε απλά έχουν κάνει δουλειά τα καθαριστικά πρόσθετα που διαθέτουν οι 100αρες.

• Like 1

Οχι απαραίτητα.

Σε ένα ταπεινό 1600αρι με 120 άλογα βλέπω διαφορά όταν βρίσκομαι σε χαμηλές στροφές.Σε ρεπρίζ απο τις 2000>3000 στροφές,μπορεί να μήν ξηλώνω την άσφαλτο,το αμάξι σίγουρα δείχνει πιο πρόθυμο.Παράλληλα εξαλείφονται τα πειράκια που έχω σε αυτό το φάσμα με 95RON.

Αν ακόμα και με την χρήση 100αρας παρατηρήσω κάτι απο τα παραπάνω,αλλάζω πρατήριο...

μακρυα και απο shell και απο bp . οχι τιποτ'αλλο , διαφημηζουν το προιον τους το οποιο και πιο ακριβα πουλανε σε σχεση με αλλες εταιρειες , και απο ποιοτητα ειναι χαλια.....παθων και απο τις 2

άτομο που δουλεύει σε πρατήριο shell μου έχει πει να την εμπιστεύομαι, ειδικά όταν πρόκειται για πρατήριο της εταιρείας είναι όλα ελεγχόμενα.

Από ΕΚΟ που βάζω 100άρα εδω και μερικους μήνες σε Ibiza cupra καταλαβαίνω διαφορά. Το αμαξι γενικά μου φαινεται ότι πάει πλέον καλύτερα . Από άλλες εταιρίες δεν εχω βαλει γιά να εχω άποψη. Πάντως το κυριότερο πιστεύω ότι είναι σε τι πρατηριουχο θα πέσεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...