Προς το περιεχόμενο

Που πηγαν τα BP?

leonidas_fs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι έγιναν ρε παιδιά τα βενζινάδικα BP στην Ελλάδα;; Γιατι ξαφνικά δεν βλέπω σχεδόν κανένα; Θυμάμαι παλια ηταν πολλα, τωρα βλέπω πολυ σπάνια. Και στην Θεσσαλονίκη που ζω αλλα και διακοπές που πήγα, ειδα 1-2...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το δικτυο της BP το πηραν τα ΕΛΠΕ και της Shell η Μοτορ Οιλ οταν ξεσπασε η κριση

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/525677/sta-elpe-h-bp-hellas-enanti-359-ekat-evro.html

http://m.capital.gr/News.aspx?id=819683

• Like 1

Ναι, την διυλίζει με τα χεράκια του ο CEO της shell. Μια απάντηση πριν από εσένα έγραψε οτι την Shell την εξαγόρασε η motor oil.

Και btw τι είναι η "αυθεντική" shell.

• Like 1

H μόνο βενζίνη που ήταν γνήσια shell, ήταν η V power Racing 99+. Αυτή ερχόταν απ'το εξωτερικό σε οχήματα της εταιρείας. Φυσικά όλα όσο ειπώθηκαν παραπάνω είναι ορθά.

Το μόνο που νομίζω πως είναι λάθος, είναι πως η "shell" ανήκει στη coral gas σήμερα. Αλλα δν είμαι και σίγουρος, μιας και δεν ασχολούμαι πλέον.

H μόνο βενζίνη που ήταν γνήσια shell, ήταν η V power Racing 99+. Αυτή ερχόταν απ'το εξωτερικό σε οχήματα της εταιρείας. Φυσικά όλα όσο ειπώθηκαν παραπάνω είναι ορθά.

Το μόνο που νομίζω πως είναι λάθος, είναι πως η "shell" ανήκει στη coral gas σήμερα. Αλλα δν είμαι και σίγουρος, μιας και δεν ασχολούμαι πλέον.

Είχε ακουστεί ότι ο Βαρδινογιάννης (η motoroil δηλαδή) αγόρασε όλα τα πρατήρια shell της Ελλάδας πριν λίγα χρόνια. Η coral gas σε ποιον ανήκει? 

Τον Ιούνιο 2010 ολοκληρώθηκε η συμφωνία εξαγοράς των δραστηριοτήτων Shell στην Ελλάδα από τη ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ A.E.

Η συμφωνία αφορά τις δραστηριότητες της Shell στον τομέα των πρατηρίων, των εμπορικών και βιομηχανικών καυσίμων, της ασφάλτου, τις δραστηριότητες εφοδιασμού και διανομής, το υγραέριο, τα χημικά και τις εγκαταστάσεις παραγωγής λιπαντικών στην Ελλάδα.

Το δίκτυο των περίπου 700 πρατηρίων Shell, μεταβιβάστηκε και αυτό στη Motor Oil και θα εξακολουθήσει να διατηρεί το εμπορικό σήμα και να διαθέτει τα προϊόντα της Shell, σύμφωνα με τη Σύμβαση Άδειας Χρήσης Σημάτων που υπεγράφη μεταξύ της Shell και της Motor Oil.

Με τη συμφωνία αυτή, η επωνυμία της εταιρείας “Shell Hellas Α.Ε.” τροποποιείται σε “Coral Α.Ε.”.

• Like 1

H τιμή οφείλετε στους φόρους του κράτους. Κ δεν έχει κανένα λόγο να είναι πιο φθηνή. Το αργό πετρέλαιο που διυλίζει η μοτορ οιλ δεν είναι ελληνική πρώτη ύλη. Με γκαζάδικα έρχεται από όλο τον κόσμο.Κοινώς εισαγωγή. Αν αφαιρέσεις τη φορολογία στην απλή βενζίνη νομίζω έχει κάτω από 50 λεπτά του ευρώ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...