leonidas_fs Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Τι έγιναν ρε παιδιά τα βενζινάδικα BP στην Ελλάδα;; Γιατι ξαφνικά δεν βλέπω σχεδόν κανένα; Θυμάμαι παλια ηταν πολλα, τωρα βλέπω πολυ σπάνια. Και στην Θεσσαλονίκη που ζω αλλα και διακοπές που πήγα, ειδα 1-2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Έφυγε η BP από την Ελλάδα εδώ και κάποια χρόνια. Τα πρατήρια, σήματα κ.τ.λ τα πήραν τα ελπε νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nevyn Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Το δικτυο της BP το πηραν τα ΕΛΠΕ και της Shell η Μοτορ Οιλ οταν ξεσπασε η κριση http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/525677/sta-elpe-h-bp-hellas-enanti-359-ekat-evro.html http://m.capital.gr/News.aspx?id=819683 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Τουλαχιστον η shell που βάζω ειναι αυθεντική shell? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ναι, την διυλίζει με τα χεράκια του ο CEO της shell. Μια απάντηση πριν από εσένα έγραψε οτι την Shell την εξαγόρασε η motor oil. Και btw τι είναι η "αυθεντική" shell. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Εννοώ η βενζίνη ειναι shell η motor oil?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 motor oil είναι. και την εποχή που υπήρχαν bp & shell, motor oil και ΕΛΠΕ ήταν οι βενζίνες. δεν έχει δικά της διυλιστήρια η κάθε εταιρία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 H μόνο βενζίνη που ήταν γνήσια shell, ήταν η V power Racing 99+. Αυτή ερχόταν απ'το εξωτερικό σε οχήματα της εταιρείας. Φυσικά όλα όσο ειπώθηκαν παραπάνω είναι ορθά. Το μόνο που νομίζω πως είναι λάθος, είναι πως η "shell" ανήκει στη coral gas σήμερα. Αλλα δν είμαι και σίγουρος, μιας και δεν ασχολούμαι πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 H μόνο βενζίνη που ήταν γνήσια shell, ήταν η V power Racing 99+. Αυτή ερχόταν απ'το εξωτερικό σε οχήματα της εταιρείας. Φυσικά όλα όσο ειπώθηκαν παραπάνω είναι ορθά. Το μόνο που νομίζω πως είναι λάθος, είναι πως η "shell" ανήκει στη coral gas σήμερα. Αλλα δν είμαι και σίγουρος, μιας και δεν ασχολούμαι πλέον. Είχε ακουστεί ότι ο Βαρδινογιάννης (η motoroil δηλαδή) αγόρασε όλα τα πρατήρια shell της Ελλάδας πριν λίγα χρόνια. Η coral gas σε ποιον ανήκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Τον Ιούνιο 2010 ολοκληρώθηκε η συμφωνία εξαγοράς των δραστηριοτήτων Shell στην Ελλάδα από τη ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ A.E. Η συμφωνία αφορά τις δραστηριότητες της Shell στον τομέα των πρατηρίων, των εμπορικών και βιομηχανικών καυσίμων, της ασφάλτου, τις δραστηριότητες εφοδιασμού και διανομής, το υγραέριο, τα χημικά και τις εγκαταστάσεις παραγωγής λιπαντικών στην Ελλάδα. Το δίκτυο των περίπου 700 πρατηρίων Shell, μεταβιβάστηκε και αυτό στη Motor Oil και θα εξακολουθήσει να διατηρεί το εμπορικό σήμα και να διαθέτει τα προϊόντα της Shell, σύμφωνα με τη Σύμβαση Άδειας Χρήσης Σημάτων που υπεγράφη μεταξύ της Shell και της Motor Oil. Με τη συμφωνία αυτή, η επωνυμία της εταιρείας “Shell Hellas Α.Ε.” τροποποιείται σε “Coral Α.Ε.”. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ωραίος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 η τιμη δε βλεπω ναπεσε ομως. κεινα τα bp πουχουνε μεινει ειναι παντα +10cents πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 H τιμή οφείλετε στους φόρους του κράτους. Κ δεν έχει κανένα λόγο να είναι πιο φθηνή. Το αργό πετρέλαιο που διυλίζει η μοτορ οιλ δεν είναι ελληνική πρώτη ύλη. Με γκαζάδικα έρχεται από όλο τον κόσμο.Κοινώς εισαγωγή. Αν αφαιρέσεις τη φορολογία στην απλή βενζίνη νομίζω έχει κάτω από 50 λεπτά του ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 1,263 € φεύγει από το διυλιστήριο η βενζίνη χωρίς φπα αλλά με όλους τους άλλους φόρους. 0,580 € την πουλάει το διυλιστήριο. 95 οκτάνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Εγω BP βλεπω αρκετα βενζιναδικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα