Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ηθελα να ρωτησω γιατι οταν παω τον επεξεργαστη στο 3,9 ανοιγει αλλα μπλεδιζει η οθονη στο φορτωμα των windows τωρα πχ τον εχω στα 3,7mhz και εχει χαμηλες θερμοκρασιες... 37 βαθμοι και ποιο κατω καμια βοηθεια εχω ενισχυμενη ψυκτρα δουλευει στο φουλ επησεις και ανεμηστιρια στο κουτι πανω απο 5

Δημοσ.

Επειδη τυχαινει να ξεκλειδώνει σε phenom X4 ο δικος σου αλλά οχι παντα με μεγαλη επιτυχία, απενεργοποιείς το core unlock της μητρικής σου και μετα να ανεβάσεις κλοκι.. Με προσοχη γιατι δεν ειναι για πολλά η μητρική..

Δημοσ.

γινεται να τον ξεκλειδωσω με καποιο τροπο σε χ4 αν ναι ποια ειναι η διαδικασια?θυμαμαι οτι εχει ενα Unlock core αλλα το εχω απενεργοποιημενο αλλα και να το ενεργοποιησω και πατησω save στο bios το Pc δεν bootarei μαυρει οθονη

Δημοσ.

σορρυ για την παρεμβαση στο θεμα του φιλου,ξεκλειδωσα εναν athlon x3 445 3.1mhz και μετα μου τον βγαζει το cpu-z athlon ii x4 b45,το συστημα ειναι σταθεροτατο και με χαμηλες θερμοκρασιες,για την ιστορια δεν ανοιξε η L3 cache,για κλοκαρισμα θελω καποιο προγραμμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...