hayas88 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 z1 χαλαρά μόνο για την ποιότητα που έχει... και εχώ το Lg εγω πραγματικά στο τηλέφωνο τα πλαστικά τρίζουν... και τα δύο απο επιδώσεις πετάνε πάντως 2
d_gkal Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 μεταξύ g2 kai note 3 neo μάλλον θα πήγαινα στο Σαμσουνγκ
t-shock Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 μεταξύ g2 kai note 3 neo μάλλον θα πήγαινα στο Σαμσουνγκ G2 Ή Ζ1?
AlienTechGR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 z1 χαλαρά μόνο για την ποιότητα που έχει... και εχώ το Lg εγω πραγματικά στο τηλέφωνο τα πλαστικά τρίζουν... και τα δύο απο επιδώσεις πετάνε πάντως +1 1
king2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Το z1 το εχω συγκρινει διπλα διπλα με ενα lg 4x και ειχε την πιο απαισια οθονη που εχω δει.Η full hd δεν προσφερει τιποτα σε 5" κινητο.Το note 3 neo ειναι 5 σκαλια πανω απο το z1.Περαστε απο ενα καταστημα κινητων και δειτε τα διπλα διπλα.
t-shock Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Το z1 το εχω συγκρινει διπλα διπλα με ενα lg 4x και ειχε την πιο απαισια οθονη που εχω δει.Η full hd δεν προσφερει τιποτα σε 5" κινητο.Το note 3 neo ειναι 5 σκαλια πανω απο το z1.Περαστε απο ενα καταστημα κινητων και δειτε τα διπλα διπλα. Το note 3 neo δεν το επιλέγω γιατί δεν έχει ραδιο FM. Έχω διαβάσει οτι ο επεξεργαστής του δεν είναι τοσο δυνατός όσο τον Quallcom 800 MSM8974. Kαι samsung δεν ξαναπαιρνω ''ποτε'' λόγω του αθλίου UI και συν ότι δεν έχει cyanogenmod (να πεις πχ να είναι βαρυ το λογισμικό. Θα βάλω custom rom).
king2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Το note 3 neo δεν το επιλέγω γιατί δεν έχει ραδιο FM. Έχω διαβάσει οτι ο επεξεργαστής του δεν είναι τοσο δυνατός όσο τον Quallcom 800 MSM8974. Kαι samsung δεν ξαναπαιρνω ''ποτε'' λόγω του αθλίου UI και συν ότι δεν έχει cyanogenmod (να πεις πχ να είναι βαρυ το λογισμικό. Θα βάλω custom rom). Αν το ραδιο σου ειναι απαραιτητο ναι μην πας για samsung.Πανε για g2.Το z1 ξεχνα το καλυτερα λογω της οθονης του.Το note 3 neo εχει εξαπυρηνο.Δεν ειναι οσο δυνατος ειναι ο sd800 αλλα ουτε εχει οσο το note 3 που εχει τον sd800.
t-shock Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Αν το ραδιο σου ειναι απαραιτητο ναι μην πας για samsung.Πανε για g2.Το z1 ξεχνα το καλυτερα λογω της οθονης του.Το note 3 neo εχει εξαπυρηνο.Δεν ειναι οσο δυνατος ειναι ο sd800 αλλα ουτε εχει οσο το note 3 που εχει τον sd800. Ok με εβαλες σε νεους "πειρασμους" και αναζητησεις
king2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ok με εβαλες σε νεους "πειρασμους" και αναζητησεις Ενα πραγμα θα σου πω.Πριν 2 βδομαδες την ιδια απορια ειχε ο ξαδερφος μου λογω αναλυσης σε σχεση με το note 3.Τελικα με τα χιλια ζορια τον επεισα και πηρε το νοτε 3 νεο.Καταενθουσιαστηκε.Προχθες το πηρε και ο αδερφος του σε ασπρο και η κοπελα του.Αυτη τη στιγμη εχει 304.Πριν 2 βδομαδες ειχε 291.Για μενα 2 κινητα υπαρχουν.Στα 300 το νοτε 3 νεο και στα 400+ το κανονικο νοτε.Στα 200 παμε για g2 mini και στα 150 στο l9ii.Κατω απο 100 το lumia 520 παιζει μονο του.Οπως βλεπεις σε καθε κατηγορια τιμης υπαρχει ενα κινητο που το κανει το vfm σε σχεση με τα αλλα. 1
t-shock Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ενα πραγμα θα σου πω.Πριν 2 βδομαδες την ιδια απορια ειχε ο ξαδερφος μου λογω αναλυσης σε σχεση με το note 3.Τελικα με τα χιλια ζορια τον επεισα και πηρε το νοτε 3 νεο.Καταενθουσιαστηκε.Προχθες το πηρε και ο αδερφος του σε ασπρο και η κοπελα του.Αυτη τη στιγμη εχει 304.Πριν 2 βδομαδες ειχε 291.Για μενα 2 κινητα υπαρχουν.Στα 300 το νοτε 3 νεο και στα 400+ το κανονικο νοτε.Στα 200 παμε για g2 mini και στα 150 στο l9ii.Κατω απο 100 το lumia 520 παιζει μονο του.Οπως βλεπεις σε καθε κατηγορια τιμης υπαρχει ενα κινητο που το κανει το vfm σε σχεση με τα αλλα. Μια ερωτηση οσο αναφορα το Note 3 neo. Διαβασα στο phonearena ότι τα χρωματα είναι λιγο ανακριβης. Ισχυει??
king2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μια ερωτηση οσο αναφορα το Note 3 neo. Διαβασα στο phonearena ότι τα χρωματα είναι λιγο ανακριβης. Ισχυει?? Οχι τα χρωματα ειναι ακριβως οπως στο note 3.Αν δεν σου αρεσουν τα εντονα χρωματα υπαρχει επιλογη να τα φερεις στα γουστα σου.Για μενα σαν τις amoled δεν υπαρχουν.Κορυφαιο μαυρο(αντιθεση) βλεπεις ανετα κατω απο τον ηλιο,δεν καταναλωνουν πολυ ενεργεια,και τα χρωματα ειναι εξαιρετικα.Μετα επονται τα ips panels και τελος τα tft της sony που ειναι σαν ξεθωριασμενα. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Υπερκορεσμενα χρωματα δεν σημαινει και εξαιρετικα. Μαλλον το αναποδο. Εντυπωσιακα για ενα απειρο ματι μπορει. Για τις "φοβερες και τρομερες" amoled λεω φυσικα. 1
haHa Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Χαλαρα το lg g2.. To z1 ειναι αισθητα μεγαλυτερο σε διαστασεις(ειναι και αισθητα βαρυτερο) , παρολο που εχει μικροτερη 5.0" οθονη εναντι 5.2" οθονης του lg g2 : Επισης το z1 εχει χειροτερη οθονη με ξεθωριασμενα χρωματα: που ειδικα υπο γωνια ειναι πολυ χειροτερη(το z1 ειναι το δεξι κινητο και δειχνουν την ιδια σελιδα, αλλα στο z1 δεν μπορεις να ξεχωρισεις τιποτα λογω κακης οθονης): Eδω ποσο εμφανες ειναι η χειροτερη οθονη και το χαμηλοτερο contrast του z1: Για περι μπαταριας κλπ δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα για το ποσο καλυτερο ειναι το lg g2. Δεν ειναι τυχαιο οτι η sony ακουσε τα παραπονα των χρηστων για την μετριοτατη οθονη του z1 και εβγαλε γρηγορα(μέσα σε 5 μηνες) το z2 με αισθητα καλυτερη οθονη και μαλιστα στην παρουσιαστη τα ειχε διπλα-διπλα για να δειξει την βελτιωση στο z2 απο την μετριοτατη οθονη του z1: 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα